Van még valaki?Tjacks írta:Szerintem még oda se férne be....rikko írta:
Van, de a mostani formája kb megyei szint.
Kéne még pár 10 aranylabdás visszavonult magyar csatár aki hozzászólna ide a madridom fórumra, hogy miért volt ma szar Benzema
HozzászólásSzerző: Impostor » 2023. január 29., vasárnap 23:11
Van még valaki?Tjacks írta:Szerintem még oda se férne be....rikko írta:
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. január 29., vasárnap 23:10
Szerintem biztos, hogy nem volt 100%-os ma.Realista24 írta:Az lehet, hogy mezonyben gatya, ellenben a ziccert beveri. Azzal tudunk nyerni, gol nelkul nem, ezt lathattuk ma is.rikko írta:
Bytheway ezt megelozoen 7 meccsen 7 golt hozott ez a megyei szintu csatar. Pontokat/tovabbjutast ero golokat.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. január 29., vasárnap 23:09
Asszonyt vinnem kellet a sürgőségire, kár hogy kihagytam. De a jó hir hogy nincsen nagyobb baja.Realista24 írta:Szezon legjobb meccset hoztak a sracok.ikarus93 írta: R24 ziro vagy aki ért is hozzá, hogy játszottak ma a srácok?
Ziccert vagy elkurtuk vagy a kapus vedett emberfelettit, de azert Tibinek is kellett vedenie parat.
Ceba es Cama voltak a legjobbak (nalam). Vini mezonyben barkit leszopatott, kapu elott viszont sajat magat, es az utolso passzai is annyit ertek, mint egy darab kula.
Rodrygo is jo volt, de elfogyott, hogy miert lett MOTM-nak valasztva, azt nem ertem mondjuk.
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. január 29., vasárnap 23:08
Ez most komoly, vagy csak irónia?Tjacks írta:Szerintem még oda se férne be....rikko írta:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 29., vasárnap 23:08
Az lehet, hogy mezonyben gatya, ellenben a ziccert beveri. Azzal tudunk nyerni, gol nelkul nem, ezt lathattuk ma is.rikko írta:Van, de a mostani formája kb megyei szint.illgner írta:
Cserecsatárra gondoltál? Mert aranylabdás csatár az van.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. január 29., vasárnap 23:06
Szerintem még oda se férne be....rikko írta:Van, de a mostani formája kb megyei szint.illgner írta:
Cserecsatárra gondoltál? Mert aranylabdás csatár az van.
HozzászólásSzerző: Impostor » 2023. január 29., vasárnap 23:05
Igen, biztos egy ilyen meccset a Castilla-s csatárok nyerték volna meg nekünk a 80. percben beszállva, úgy hogy kb. 0 percet játszottak az elmúlt 1 évben.._Bushido_ írta: Sociedadban van 10 sérült / eltiltott.
Igy is tudtak ötöt cserélni, míg a Realban pár sérült és mindössze 2 csere, azok se ertekma kb semmit sem.
Nincsen szélső védő, nincsen szélső támadó, nincsen csatár, nincsen értelmes kozeppályás. (CKMből a legjobb elment, KM hulla fáradt)
IGAZOLNI KÉNE!!!!
De a Castilla is ott lenne!!
Semmi helyett onnan is bárki jobb lenne.
(Ha meg pl Valverdénél családi gondok vannak, s csak árnyéka önmagának, talán pihentetni kéne - állítólag a bnőjének elment a babája)
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. január 29., vasárnap 23:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 29., vasárnap 23:05
Szezon legjobb meccset hoztak a sracok.ikarus93 írta: R24 ziro vagy aki ért is hozzá, hogy játszottak ma a srácok?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. január 29., vasárnap 23:04
A legjobb kezdo volt fent, egyertelmu, hogy az volt a cel, hogy golokkal elhuzzunk gyorsan. Ez tipikusan az a meccs volt, hogy egyszeruen nem eri meg cserelni, annyira jol megy a csapat._Bushido_ írta: Sociedadban van 10 sérült / eltiltott.
Igy is tudtak ötöt cserélni, míg a Realban pár sérült és mindössze 2 csere, azok se ertekma kb semmit sem.
Nincsen szélső védő, nincsen szélső támadó, nincsen csatár, nincsen értelmes kozeppályás. (CKMből a legjobb elment, KM hulla fáradt)
IGAZOLNI KÉNE!!!!
De a Castilla is ott lenne!!
Semmi helyett onnan is bárki jobb lenne.
(Ha meg pl Valverdénél családi gondok vannak, s csak árnyéka önmagának, talán pihentetni kéne - állítólag a bnőjének elment a babája)
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. január 29., vasárnap 23:04
Van, de a mostani formája kb megyei szint.illgner írta:Cserecsatárra gondoltál? Mert aranylabdás csatár az van.kiserik írta: Vini ide, Vini oda, csatár nélkül bacott nehéz ezt a játékot játszani. Ennek isszuk a levét idén.
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. január 29., vasárnap 23:03
Cserecsatárra gondoltál? Mert aranylabdás csatár az van.kiserik írta: Vini ide, Vini oda, csatár nélkül bacott nehéz ezt a játékot játszani. Ennek isszuk a levét idén.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. január 29., vasárnap 23:02
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. január 29., vasárnap 23:02
kiserik írta: Vini ide, Vini oda, csatár nélkül bacott nehéz ezt a játékot játszani. Ennek isszuk a levét idén.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. január 29., vasárnap 23:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 29., vasárnap 23:01
kiserik írta: Vini ide, Vini oda, csatár nélkül bacott nehéz ezt a játékot játszani. Ennek isszuk a levét idén.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. január 29., vasárnap 23:00
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. január 29., vasárnap 23:00
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. január 29., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. január 29., vasárnap 22:58
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem