Barcsak behuznank, de sztem ott is cumi lesz.Yazid írta: Most megverjük ezeket a kuvaiti csapatokat 3-0ra, megnyerjük a klubvilagbajnoksagot, szurkolok befoghatjuk a szánkat, a vezetőség meg heppi.
Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Most megverjük ezeket a kuvaiti csapatokat 3-0ra, megnyerjük a klubvilagbajnoksagot, szurkolok befoghatjuk a szánkat, a vezetőség meg heppi.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azt irjak, hogy decemberben lesz atadva az uj Bernabeu teljes valojaban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, megjelent egy konyv a 14. BL cimrol...jo lenne mar egy video is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Aludj kisfiam.Jim írta: ez már az, amikor a traktor Raúl is megváltás lenne?
Nem illik.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ez már az, amikor a traktor Raúl is megváltás lenne?
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Sorrentino írta: Carlo: Senor Perez, kellene már egy igazi cserecsatár!
Perez: Oh, Don Carlo! Láttad a gyepet? Elk***uk rá már a cserecsatár árát, és még mindig rohad!
Ott a Castilla, hozz fel onnan valakit!
Carlo: Vaffanc***o! Hoztam volna, de azt mondták, hogy az edzőjüket nem lehet...
- Sorrentino
Carlo: Senor Perez, kellene már egy igazi cserecsatár!
Perez: Oh, Don Carlo! Láttad a gyepet? Elk***uk rá már a cserecsatár árát, és még mindig rohad!
Carlo: Vaffanc***o! Hoztam volna, de azt mondták, hogy az edzőjüket nem lehet...
- ateeemadrid
Carlo?G. V.tinho írta: Grat Perez Carlo
Orrvérzésig
A vezetőség sara minden, csak sajnos ennyi cím után sztem szarnak a sportszakmai oldalára a dolognak jelenleg, csak a stadion meg a pénzügyi stabilitás legyen meg. Mással nem magyarázható ez az amatőr hozzáállás a keretmenedzselésben.
Amúgy jók voltunk ma.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Grat Perez Carlo
Orrvérzésig
Orrvérzésig
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
firmino azert eleg hasonlo benzemahoz stilusban, en meglepodnek, ha nem jott volna mar fel a neve szoban a vezetosegeteknel.
semedo meg rendesen leepult amugy, nalunk igeretesen indult pedig, azt hittem, siman top 10-es jhv lesz.
mondjuk a wolvesban elvan, alapember, tele vannak portugalokkal, nincs nagy nyomas rajta, nem tudom miert nem hosszabbit, mert gondolom nem keresik topcsapatoktol.
semedo meg rendesen leepult amugy, nalunk igeretesen indult pedig, azt hittem, siman top 10-es jhv lesz.
mondjuk a wolvesban elvan, alapember, tele vannak portugalokkal, nincs nagy nyomas rajta, nem tudom miert nem hosszabbit, mert gondolom nem keresik topcsapatoktol.
nézegettem a lejaro szerzodesu jatekosokat
mivel mariano fixen megy ezert mindenkeppen kell egy olyan tamado akire szamithat carlo rovidtavon
firmino lenne az elso.31 eves szereti a kombinativ jatekot nem ugyetlen
kis thuram. 25 eves iden erett be ugylatszik. 192 magas ennel tobbet nem tudok
dzeko. nem akar leallni 35 evesen sem. peldaerteku amit lehoz
muriel
ismeri a ligat, egyre kevesebb golt lo de sosem volt az a golvago
jhv nak semedo? o csak gyors volt de semmi tobb?
tobias nem lesz egybol kezdő de illene lassan beepiteni
mivel mariano fixen megy ezert mindenkeppen kell egy olyan tamado akire szamithat carlo rovidtavon
firmino lenne az elso.31 eves szereti a kombinativ jatekot nem ugyetlen
kis thuram. 25 eves iden erett be ugylatszik. 192 magas ennel tobbet nem tudok
dzeko. nem akar leallni 35 evesen sem. peldaerteku amit lehoz
muriel
ismeri a ligat, egyre kevesebb golt lo de sosem volt az a golvago
jhv nak semedo? o csak gyors volt de semmi tobb?
tobias nem lesz egybol kezdő de illene lassan beepiteni
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
Szerintem meg csak nem akarnak (akartak) középszereket hozni mert abból pont van elég a keretben.
Azért aki értelmes igazolásnak tűnt és mozdítható volt azt el is hoztuk: Camavinga, Tchouameni, Alaba, Rüdiger. Mbappe esetét inkább hagyjuk.
Azért aki értelmes igazolásnak tűnt és mozdítható volt azt el is hoztuk: Camavinga, Tchouameni, Alaba, Rüdiger. Mbappe esetét inkább hagyjuk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A hír az elmúlt nyárra vonatkozott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Perez és a tanácsadói valószínű arra gondolnak, hogy ez az év elmegy így. BL 8 közé csak-csak bemegyünk egy ilyen fossadék Pool ellen (bár indulunk fölfelé, mint tavaly, akár jobb is lehet), legrosszabb esetben 2.-ok vagyunk a Ligában, és megnyerjük pl. a kupát. A nyáron úgyis jövés-menés lesz, muszáj odakoncentrálni. Valszínű Modric, Kroos, Vazquez, Mariano, Hazard, Mendy, Vallejo, Odri, esetleg Asensio, Ceballos is mennek, és szerintem Carvajal is (aki még akár abba is hagyhatja, ahogy kinéz). Lehet Lunin is megunja a padot. Ha ebből 7-8 megvalósul, már jelentős igazolást követel. Még akkor is, ha a külső bevetésen lévők közül 1-2 visszajön, köztük inkább csak cserék vannak.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Es ebben az a szomoru, hogy szarranyerte magat a csapat, a vilag legnagyobb klubja, papiron, hivatalosan a legjobb penzugyi mutatókkal gondolom, evek ota nem koltekeztunk eszement modra, sot volt, hogy senkit se vettunk, es megis ez van.
A stadion korszerusites is tovabb húzódik, dragabb, kozben a haboru - es brusszel - miatt a nyersanyagok ara is felment.
Csak azert vagyok nyugodt, mert egy darab meg még annyi se jatekos van a piacon, aki barmifele bizsergest valtana ki belolem, ha meglatom jatszani, nemhogy ronaldo, de meg ronaldinho es pato szintu tehetseg sincs, neymar kb az utolso, azota csak a rengeteg szutyok mindenfele, teljesen erdektelen, unalmas, sablon az egesz fotball
A stadion korszerusites is tovabb húzódik, dragabb, kozben a haboru - es brusszel - miatt a nyersanyagok ara is felment.
Csak azert vagyok nyugodt, mert egy darab meg még annyi se jatekos van a piacon, aki barmifele bizsergest valtana ki belolem, ha meglatom jatszani, nemhogy ronaldo, de meg ronaldinho es pato szintu tehetseg sincs, neymar kb az utolso, azota csak a rengeteg szutyok mindenfele, teljesen erdektelen, unalmas, sablon az egesz fotball
thereisonly1ronaldo
En nem lennek meglepve, hogy ha amugy nem lenne plusszos a kassza, csak gecire megy a konyvelesi csalas a hatterben, hogy annak tunjon. Oke, hogy elvileg kiskocsogre lett volna penz, de az nagyon gyorsan visszajott volna valoszinuleg.hehetheoriginal írta:Ez amugy nagyon nem tetszik, ha ez igy van, mert akkor ez azt jelenti, hogy vagy nincs penz, vagy hazi ota full be vannak szarva elit jatekosert fizetniRealista24 írta: Azt is írják, hogy amikor Carlo erősítést kert, mondtak neki hogy ott a Castilla
Nem Marca hír amúgy, relevo.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ez amugy nagyon nem tetszik, ha ez igy van, mert akkor ez azt jelenti, hogy vagy nincs penz, vagy hazi ota full be vannak szarva elit jatekosert fizetniRealista24 írta: Azt is írják, hogy amikor Carlo erősítést kert, mondtak neki hogy ott a Castilla
thereisonly1ronaldo
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
mondhatták volna Zizunak is, mikor balhátvédet kértRealista24 írta: Azt is írják, hogy amikor Carlo erősítést kert, mondtak neki hogy ott a Castilla
arra a posztra volt használható játékos
amúgy érdekes ez, a galaktikus érában nem vettünk hátvédeket, mert az a gyengeség jele stb
most meg csak azok jönnek, mikor oda az utánpótlásban is vannak értelmes arcok
ellenben támadót nem igazolunk, amiből a castillában sem sok igéretesnek tűnő van
esetleg Arribas
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt is írják, hogy amikor Carlo erősítést kert, mondtak neki hogy ott a Castilla
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema