HozzászólásSzerző: Torquemada » 2023. január 30., hétfő 9:24
Ha másra nem , arra legalább jó volt a vb, hogy találtunk egy posztot Camavingának is. Ha a középpálya tele van, akkor is játszhat, bár védekezésben sokat kell javulnia, az előre játéka meggyőző. Mint a régi 12esünk. Jó alapanyag a játékos. Inkább nézem, mint a másik két feketét.
Ceballos gyakorlatilag a téli igazolásunk. Szerintem szintet lépett, megjött az önbizalma, de ez a tudás szerintem mindig is megvolt benne, nekem régóta az egyik kedvencem. Viszont pár jó meccs kevés lesz, nagy kérdés, hogy ezt a formát meddig tudja tartani. A meccs embere volt. Nem tudom, hogy hozták ki Rodrygot a végén legjobbnak, de legtöbbször érdekes döntéseket hoznak a spanyol tvs szakemberek. Rosszabbak, mint Nyilasi Tibi volt a stúdióban, nála legalább mindig a góllövő volt a legjobb, játéktól függetlenül, bár most így ő is bajban lett volna. A Rodrygo melletti döntést viszont végképp nem értem. Ceba, Kroos, Militao, Cama ment a legnagyobbat.
Kár a meccsért, mert jól játszottunk, győzelmet érdemeltünk volna, de ment a balfaszkodás a kapu előtt. Az a szerencsénk, hogy ebben a Sociedad is hasonlóan gyenge volt, ordító helyzetek maradtak ki.
Valamin változtatni kell, mert a játék képe rendre nem tükröződik az eredményen, mindig nyögvenyelős az egész, utolsó percekben tudjuk lezárni a meccseket, addig éles. A bajnokságot meg általában az nyeri, aki hozni tudja a döntetlen képű vagy szarabb meccseket is valahogy, a kötelező pontokat meg fixen. Ebben viszont a rivális ebben a szakaszban most jobb. A formánk javul, bízzunk benne, hogy a teljesen megszokott januári hullámvölgyön túl leszünk lassan, bár megint egy vért izzadós meccs jön.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)