jo lenne ha buknanak egy 3 meccset akkor.Realista24 írta: Dembele elvileg 5 hetre esett ki.
köszi.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 31., kedd 12:08
jo lenne ha buknanak egy 3 meccset akkor.Realista24 írta: Dembele elvileg 5 hetre esett ki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 31., kedd 11:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 31., kedd 11:22
3-4 milliot fizettek volna a kolcsonert, es nem kotelezo vetel lett volna. Fiorentinta visszautasitotta az ajanlatot.Realista24 írta: LA Galaxybol, Araujoval erositene a Barca. Kolcson akarjak venni, de az amcsiknak nem tetszik az uzlet. A jatekos menne.
Bellerin helyet venne at.
Amrabatot szinten kolcsonbe vinnek, 37 millios veteli opcioval.
HozzászólásSzerző: cart » 2023. január 31., kedd 10:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 31., kedd 10:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 31., kedd 10:15
Az hagyján, sok madridista erre irigy.ziro4vr írta: Valahogy úgyis megoldják, aztány nyáron megint összecigánykodnak 6-8 új játékost, akiket meg még megmentőnek igazoltak 1 éve, eladják 2 marék szotiyért. Szánalmas banda, és ezek lehetnek előttünk bajnokok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 31., kedd 10:05
HozzászólásSzerző: csala » 2023. január 31., kedd 9:52
HozzászólásSzerző: cart » 2023. január 31., kedd 9:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. január 31., kedd 9:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 31., kedd 9:21
Nem engedi az elso keretbe regisztralni, de ettol meg ugyanugy tudnak jatszani, nem?csala írta:Akarja,de nem fogja tudni.Tebas nem engedi se Gavi,Araujo,Baldé,és most Alonso szerződését.Szóval nem hogy igazolni,de még a sajátjaikat sem tudják megtartani úgy néz ki.A pali rendesen rá állt a barszára,ráadásul a hírrel úgy találkoztam hogy a fiaival pózol Tebasz akiken Real mez van.Szóval a katalánok nem hogy most,de még nyáron sem igen fognak igazolni.Tebas papa gondoskodk róla.Realista24 írta: A Barca Amrabatot akarja megszerezni meg ma kölcsönbe.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. január 31., kedd 9:19
Hát igen. A csúnya liga odafigyel, nehogy csődbe menjen az egyik legnagyobb kincse, miután az az 1000 milliárd feletti adóssága után mindenféle kiskapun át igazol még 5(?) játékost. Szemét ez a Tebas papa.csala írta:Tebas papa gondoskodk róla.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. január 31., kedd 9:16
szerintem meg simán megoldják, és nem az igazolás a nagy gond hanem a regisztráció, amit gyanítok szintén megoldanak majd valahogy, ahogy tették eddig iscsala írta:Akarja,de nem fogja tudni.Tebas nem engedi se Gavi,Araujo,Baldé,és most Alonso szerződését.Szóval nem hogy igazolni,de még a sajátjaikat sem tudják megtartani úgy néz ki.A pali rendesen rá állt a barszára,ráadásul a hírrel úgy találkoztam hogy a fiaival pózol Tebasz akiken Real mez van.Szóval a katalánok nem hogy most,de még nyáron sem igen fognak igazolni.Tebas papa gondoskodk róla.Realista24 írta: A Barca Amrabatot akarja megszerezni meg ma kölcsönbe.
HozzászólásSzerző: csala » 2023. január 31., kedd 9:11
Akarja,de nem fogja tudni.Tebas nem engedi se Gavi,Araujo,Baldé,és most Alonso szerződését.Szóval nem hogy igazolni,de még a sajátjaikat sem tudják megtartani úgy néz ki.A pali rendesen rá állt a barszára,ráadásul a hírrel úgy találkoztam hogy a fiaival pózol Tebasz akiken Real mez van.Szóval a katalánok nem hogy most,de még nyáron sem igen fognak igazolni.Tebas papa gondoskodk róla.Realista24 írta: A Barca Amrabatot akarja megszerezni meg ma kölcsönbe.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 31., kedd 5:02
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. január 30., hétfő 21:53
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. január 30., hétfő 21:34
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. január 30., hétfő 21:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. január 30., hétfő 16:03
Ja hat ez jol mutatja a makfaktorukat. Helyzezek alapjan 30%kal kellene tobb golt kapnunk, valosagban meg kozel 200%kal tobbHalfkey írta:Erre amúgy pont tud hasznos lenni a sokat szapult xg. Itt a szezonátlag:CS0ki írta:
Nyilván nem erről a konkrét esetről van szó, egész szezonrol beszéltem. Nyilván van pár eset, ami kB hihetetlen, meg mák, meg nem tudom mi, de az, hogy ilyen rohadt kevés gólt kapnak, az már nem véletlen, az jól felpitett védekező játékot jelent. És ha az megvan, minden sokkal könnyebb, amellett találni 1-1 gólt lewandowskival, az sima ügy. Nem szedik szét az ellenfeleket, meg nem rugdossak a gólokat otosevel, viszont a várthoz képest sokkal kevesebb gólt kapnak, azért tartanak itt, és ha ez nem változik, nehéz lesz megelozni őket.
https://footystats.org/spain/la-liga/xg
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. január 30., hétfő 15:53
Erre amúgy pont tud hasznos lenni a sokat szapult xg. Itt a szezonátlag:CS0ki írta:Nyilván nem erről a konkrét esetről van szó, egész szezonrol beszéltem. Nyilván van pár eset, ami kB hihetetlen, meg mák, meg nem tudom mi, de az, hogy ilyen rohadt kevés gólt kapnak, az már nem véletlen, az jól felpitett védekező játékot jelent. És ha az megvan, minden sokkal könnyebb, amellett találni 1-1 gólt lewandowskival, az sima ügy. Nem szedik szét az ellenfeleket, meg nem rugdossak a gólokat otosevel, viszont a várthoz képest sokkal kevesebb gólt kapnak, azért tartanak itt, és ha ez nem változik, nehéz lesz megelozni őket.ferni írta:
Ebben mi a védelem hogy 5 méterekről meg 1v1ekből kihagyják ellenük?
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem