Ebben azért benne vannak azok az évek, amikor volt egy Ronaldonk, BL győzelmeket húztunk be és Modric és Benzema is aranylabdás lett, tehát nem nagyon volt egyéniségből hiány.Anthony írta: Amióta Neymart, Pogbát és Mbappét üldöztük (hány éve már?) nem nagyon igazoltunk top sztárt. Hazardot igazoltunk, de ő aztán nem lett olyan top sztár ugye. És jött még Tchou, őt adom, de nem volt top sztár, még mindig nem az.
Támadóharmadnál nem találjuk az embereket, de ott is van egy Vinink, Benzemank, Endrickünk?....
Nehéz úgy venni valakit, ha nem akarnak eladni, a 2000-es éveknél volt pénz mindenkire, utáltak is minket emiatt, most 8-10 csapat van hasonló anyagi helyzetben, ráadásul megdrágultak a játékosok, tényleg több jelentősége lett a szerződések hosszúságának, mert ilyen pénzösszegekért nagy kockázat venni akárkit is, inkább érdemes kivárni még lejár nekik és aláírási bónusszal elhozni.
Sztem a Madrid okosan teszi, hogy nem próbál versenyezni a tőkével, hanem a klub preztizsével megpróbálja ilyen irányba alakítani a szokásokat. Érdekes megnézni, hogy hány 70- 80 millió feletti igazolás történt és hogy azok közül mennyi jött be a csapatoknak, amennyire én követtem a nagy többség bukó volt. Nagyjából az jön le belőle, hogy max a korszakos egyéniségeknél éri meg bevállalni. Ha jó a lista, akkor:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_m ... _transfers