Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Gyerkőc mellett nehezebben férek a twitterbulihoz, úgyhogy besűrítek mindent egy hszbe Nyárig felnő, majd aug 31-én mehet a party.
Ez a Hazardos jó volt
Ez a Hazardos jó volt
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hat te hol vagy egesz nap, hogy egyedul kell hoznom ide a mindenfele finomsagokat?!Pad'em írta: ...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Jó ma mindent meg az ellenkezőjét is megírnak, olyan mar ez a téli atig ablak mint a nyári, azért ez korábban nem volt ilyen emlékeim szerint, komoly játékosok 1-2 kivételtől eltekintve alig váltottak ilyenkor.
A klub teljesen egyertelmű stratégiát követ a balul elsült Hazard & Jovics + covid óta. Hosszú távra meglett tervezve minden cent helye, ez tuti. Stadion projekt mellett ez nyilvánvalóan ésszerű. Meg vannak a nevek akiket kiszemelünk, és dolgozunk rajtuk eveken át. Minden fiatalnál ez volt, Rodrygo, Cama, Tchouameni, Endrick, Bellingham. Ez volt Mbappénál is, évek óta puhitottuk, kb fixen megvolt ő is aztán jött a fekete leves. Ott lehetett volna, hogy Perez megborul és mittomén hoz egy Salaht de szerencsére okosabb ő ennél, 70 felett már benőtt a feje lágya. 2019 után, covid meg az arab uefa elnyomás mellett a fiatalokra teszünk. Tuti, hogy Mbappera továbbra is meg van a pénz és biztos, hogy 24ben meg 25ben is meg fogjuk próbálni.
30 felettit nem igazolunk, és bár Cancelo nagy kihagyott ziccernek tűnik de ő is már 29 és sokba fájna. Én hoztam volna simán, azért nem kell minden igazolásunk +10 évre szóljon, de az, hogy nem mozdultunk rá aláhúzza a fentieket.
Ezen elvek mentén számomra egyértelmű, hogy nyáron se fogjuk elverni a pénzt ha nem jön össze Jude. Egyrészt mert meglepetés igazolás se volt ember emlékezet óta, a kinézett nevekről évekig cikkeztek velünk kapcsolatban. Mindenről tudunk. Pletykák persze lesznek de azért már elég könnyűszerrel kiismerhető mi az aminek van alapja.
Frant sztem tuti vissza lesz hozva nyáron és egy Carvajal féle út sem elkepzelhetetlen. Szélsővédő kell ez egyértelmű, s mivel nincs oda kb semmi opció a piacon ő lesz az egyik új ember oda. A másik meg Tobias talán, de a jó öreg LV is itt lesz ám
Gvardiolt nem tudom hova tenni, hogy ő minek. Nálam nagyon nem illik be a képbe, Militao hosszú évekig alap, Alabának és Rüdigernek is még jó sok éve hátra van, Nacho meg egy kincs. Nem értem miert akarhatjuk egyáltalán, bár elvileg csak 2024re lenne célpont, lehet Alabát gondoljuk kifúj addig.
A perememberektől amúgy jóval könnyebben megválnék. Asensiónak pl biztos nem adnék hosszabbítást, Vazqueznek se adtam volna. Ezekre a szerepekre úgy ahogy őket is találtuk annó, hoznék friss embereket akár utánpótlásból, akar visszavéve első osztályból, akik ugyan nem jelentenek nagy minőséget de a Real címer hajtaná őket 2-3-4 évig amikor is őket is lehet upgradelni.
Azért Vlahovics neve hallattán felkacagtam, az kéne még egy faék szerb így hogy végre Jovicstól megszabadultunk. Isten őrizz.
A klub teljesen egyertelmű stratégiát követ a balul elsült Hazard & Jovics + covid óta. Hosszú távra meglett tervezve minden cent helye, ez tuti. Stadion projekt mellett ez nyilvánvalóan ésszerű. Meg vannak a nevek akiket kiszemelünk, és dolgozunk rajtuk eveken át. Minden fiatalnál ez volt, Rodrygo, Cama, Tchouameni, Endrick, Bellingham. Ez volt Mbappénál is, évek óta puhitottuk, kb fixen megvolt ő is aztán jött a fekete leves. Ott lehetett volna, hogy Perez megborul és mittomén hoz egy Salaht de szerencsére okosabb ő ennél, 70 felett már benőtt a feje lágya. 2019 után, covid meg az arab uefa elnyomás mellett a fiatalokra teszünk. Tuti, hogy Mbappera továbbra is meg van a pénz és biztos, hogy 24ben meg 25ben is meg fogjuk próbálni.
30 felettit nem igazolunk, és bár Cancelo nagy kihagyott ziccernek tűnik de ő is már 29 és sokba fájna. Én hoztam volna simán, azért nem kell minden igazolásunk +10 évre szóljon, de az, hogy nem mozdultunk rá aláhúzza a fentieket.
Ezen elvek mentén számomra egyértelmű, hogy nyáron se fogjuk elverni a pénzt ha nem jön össze Jude. Egyrészt mert meglepetés igazolás se volt ember emlékezet óta, a kinézett nevekről évekig cikkeztek velünk kapcsolatban. Mindenről tudunk. Pletykák persze lesznek de azért már elég könnyűszerrel kiismerhető mi az aminek van alapja.
Frant sztem tuti vissza lesz hozva nyáron és egy Carvajal féle út sem elkepzelhetetlen. Szélsővédő kell ez egyértelmű, s mivel nincs oda kb semmi opció a piacon ő lesz az egyik új ember oda. A másik meg Tobias talán, de a jó öreg LV is itt lesz ám
Gvardiolt nem tudom hova tenni, hogy ő minek. Nálam nagyon nem illik be a képbe, Militao hosszú évekig alap, Alabának és Rüdigernek is még jó sok éve hátra van, Nacho meg egy kincs. Nem értem miert akarhatjuk egyáltalán, bár elvileg csak 2024re lenne célpont, lehet Alabát gondoljuk kifúj addig.
A perememberektől amúgy jóval könnyebben megválnék. Asensiónak pl biztos nem adnék hosszabbítást, Vazqueznek se adtam volna. Ezekre a szerepekre úgy ahogy őket is találtuk annó, hoznék friss embereket akár utánpótlásból, akar visszavéve első osztályból, akik ugyan nem jelentenek nagy minőséget de a Real címer hajtaná őket 2-3-4 évig amikor is őket is lehet upgradelni.
Azért Vlahovics neve hallattán felkacagtam, az kéne még egy faék szerb így hogy végre Jovicstól megszabadultunk. Isten őrizz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mar bontottad a gyerekpezsit, mi?füst írta: Rohadjon rád az összes befőtt!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Szegyent hozol a nevedre
En meg csak segitek tisztan latni
En meg csak segitek tisztan latni
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gerjeszted itt a negativ hullamokat, amikor csak mokazik az ember. es raadasul igazat is irtam.hehetheoriginal írta: Ez semmi, nem oszt, nem szoroz, nem borzolsz ezzel semmiféle kedélyeket, mert amugyse jatszik.
Nem igazolunk senkit helyette, ele vagy melle, mert nem akarunk, nem akarunk fizetni vagy nincs ra penz.
Ugyhogy tokmindegy hogy megy vagy marad vagy a lelaton vagy a padon ul. Elfeledett, kuka, semmi, vége
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Ez semmi, nem oszt, nem szoroz, nem borzolsz ezzel semmiféle kedélyeket, mert amugyse jatszik.
Nem igazolunk senkit helyette, ele vagy melle, mert nem akarunk, nem akarunk fizetni vagy nincs ra penz.
Ugyhogy tokmindegy hogy megy vagy marad vagy a lelaton vagy a padon ul. Elfeledett, kuka, semmi, vége
thereisonly1ronaldo
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Rohadjon rád az összes befőtt!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fabrizio Romano
@FabrizioRomano
7 min
Official. Hazard joins PSV on loan. Agreement signed and completed today #DeadlineDay
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Thorgan, a Dortmundbol.
@FabrizioRomano
7 min
Official. Hazard joins PSV on loan. Agreement signed and completed today #DeadlineDay
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Thorgan, a Dortmundbol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Ne aggódjunk, nyáron is hasonló balfaszkodás lesz…
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
Hol vannak azok az idok amikor arrol szoltak a hirek h perez nem szereti a negereket
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amugy, most semmi rasszizmus, de se Garcia, se Cancelo, se Vlahovic nem neger. Nem illenek a sorba.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
diego lopez és case is télen érkezett ha jól emlékszem
rájuk nem lehet panasz, sőt.
de adebayor is. ő is mindent beleadott.
rájuk nem lehet panasz, sőt.
de adebayor is. ő is mindent beleadott.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Utoljara ki volt ott jo fogas?gutihaz14 írta: [MARCA] Real Madrid didn't sign any players in January because "they don't believe in the winter transfer window"
Higuan meg Marcelo.
De nyilvan ez nem megfelelo irany egy profi csapatnal hogy babonabol nem igazolunk telen mert “ugysem valik be!!!”
Vlahovic meg ez a Cancelo gyerek is nagy segitseg lett volna. Na nem baj. Majd Carvajal formaba lendul áprlisra, Cama meg lehozza a balhatved posztot meg ket honapig
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
sírok geci
nyáron volt egy meme hogy CR7-nek minden klub nemet mond akihez megy
na most meg mi vagyunk akik mindenkinek nemet mondanak akárki is jönne
nyáron volt egy meme hogy CR7-nek minden klub nemet mond akihez megy
na most meg mi vagyunk akik mindenkinek nemet mondanak akárki is jönne
valamelyik univerzumban:
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
CONFIRMED: Dušan Vlahović indeed wants to join Real Madrid but Real Madrid have said NO.
Legjobb teli atigazolasi szezon ever
Legjobb teli atigazolasi szezon ever
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
tegyuk hozza, hogy mi nagyon a nyariban se hiszunkgutihaz14 írta: [MARCA] Real Madrid didn't sign any players in January because "they don't believe in the winter transfer window"
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Most ez úgy falbaszott , hogy behányokRealista24 írta: Jottem tovabb idegesiteni titeket.
Cancelo’s agent approached Real Madrid in addition to Bayern and Barcelona. No interest from the club.
@abc_es
[MARCA] Real Madrid didn't sign any players in January because "they don't believe in the winter transfer window"
valamelyik univerzumban: