Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
14
21%
Xabi Alonso
51
76%
Zidane
2
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 67

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 1., szerda 11:05

Realista24 írta: Fran Garcia a hirek szerint 5 eves szerzodest kotott a Reallal, ami a nyaron lep ervenybe.
Ez ki a tosz mar megin valami gyenge regulion ?
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 11:03

Fran Garcia a hirek szerint 5 eves szerzodest kotott a Reallal, ami a nyaron lep ervenybe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 11:01

Megertem, hogy konnyu azt mondani, hogy szart sem er a jo fejkedes, de ezt valami alapjan kijelented. A kerdesre igy varom a valaszt, ha van.

Megprobalom szemlelteni a madridista tarsadalmat, Asension keresztul.

Ha eladjuk:
Idiota Perez, igy is rovid a keret, eladja egy rivalisnak.

Ha nem adjuk el:
Idiota Perez, amugy sem akar hosszabbitani, szar is, talalt penzt hagytunk ki.

Nem adtuk el es hosszabbit:
Idiota Perez, el kellett volna adni telen, amikor a PSG jott erte, egy darab szar.

Nem adtuk el es nem hosszabbit:
Idiota Perez, el kellett volna adni telen, amikor a PSG jott erte.
Idiota Perez, el kellett volna mar adni ezer eve.

Es ugyanez a forgatokonyv akkor is, ha iden mondjuk az o goljaval nyerunk BL-t es a kovetkezo szezonban az elso 3 meccsen kutyaszar lesz.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. február 1., szerda 10:55

Realista24 írta:
wZoLee7 írta: Az a baj hogy a klubok kozotti jo viszony legtobbszor kimerul abban hogy jo fejek vagyunk. Persze ertem ezt is, kell ilyen is, de a castillaval csak nem kellene jofejkedni :lol: mind1, ez a szezon azokkal megy le akik itt vannak es majd meglatjuk, ez a keret is eselyes minden kupara
De mi az elvarasod, tenyleg kivancsi vagyok.
Legyen az, mint regen, hogy ha Calderon hivoszama megjelent egy klubnal, akkor kinyomtak a telefont? :lol:
Nyilvan nem, de ez nem csak vagy fekete vagy feher. Mi egy igeretes jatekosunkat sem hozzuk vissza ido elott amikor egyertelmuen kiestek az emberek azokrol a posztokrol. Persze lehet azt irni, hogy azert mert senki sem uti meg a szintet, de a szelso jatekunk jelenleg annyira lent van, hogy valamit csak meglehetett volna probalni. Mind1, en igazabol ezt is elfogadom amit csinalunk, csak kicsit vicces mindig a jo kapcsolatra hivatkozni mikor amcsi es arab penzekbol egyesek barkit megvehetnek 1-2 leforgasa alatt. Ha meg igazolni nem tudunk legalabb hasznaljuk az utanpotlast, de ismetlem, en elfogadom ezt is, ahogy a 0 kupas szezon utqn sem panikolnek es meg edzot sem cserelnek

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 10:50

wZoLee7 írta: Az a baj hogy a klubok kozotti jo viszony legtobbszor kimerul abban hogy jo fejek vagyunk. Persze ertem ezt is, kell ilyen is, de a castillaval csak nem kellene jofejkedni :lol: mind1, ez a szezon azokkal megy le akik itt vannak es majd meglatjuk, ez a keret is eselyes minden kupara
De mi az elvarasod, tenyleg kivancsi vagyok.
Legyen az, mint regen, hogy ha Calderon hivoszama megjelent egy klubnal, akkor kinyomtak a telefont? :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. február 1., szerda 10:48

Az a baj hogy a klubok kozotti jo viszony legtobbszor kimerul abban hogy jo fejek vagyunk. Persze ertem ezt is, kell ilyen is, de a castillaval csak nem kellene jofejkedni :lol: mind1, ez a szezon azokkal megy le akik itt vannak es majd meglatjuk, ez a keret is eselyes minden kupara

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 10:44

Kercsó írta: engem ebben a passzív üzemmódban az zavar, hogy nyáron Bappéra lett volna lóvé...
Es az kelleni is fog ra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. február 1., szerda 10:42

engem ebben a passzív üzemmódban az zavar, hogy nyáron Bappéra lett volna lóvé...
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 10:38

kiserik írta:
Realista24 írta:

Az a baj, hogy te is tipik az vagy, aki 5 bajnoki cim utan a 6. szezonban, ha nem nyerunk, es nem igazolunk 5 jatekost a kezdobe, akkor elegedetlen.

Perezek igy dontottek, megertem valamilyen szinten a felhaborodast, es persze rovidtavon jol jartunk volna, ha kirantjuk a Socibol Garciat, de hosszutavon lehet a ket klub kozotti viszony megborult volna, amivel tobbet veszitunk.
Ez csak egy pelda.
Én ezt maximálisan el tudom fogadni, egyetértek vele. Az viszont ki fogja nyitni a bicskát, ha nem nyerünk és a vizeslepedő az edzőre lesz ráhúzva.
Mindig, mindenhol az edzo viszi el a balhet, de ezt te is nagyon jol tudod. :) Mivel egyszerubb edzot cserelni, mint 20 jatekost, kiveve ha a Chelsearol beszelunk :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 10:36

Remy írta:
Realista24 írta:

Az a baj, hogy te is tipik az vagy, aki 5 bajnoki cim utan a 6. szezonban, ha nem nyerunk, es nem igazolunk 5 jatekost a kezdobe, akkor elegedetlen.

Perezek igy dontottek, megertem valamilyen szinten a felhaborodast, es persze rovidtavon jol jartunk volna, ha kirantjuk a Socibol Garciat, de hosszutavon lehet a ket klub kozotti viszony megborult volna, amivel tobbet veszitunk.
Ez csak egy pelda.
Eddig ez a klubok kozotti jo viszony annyit ert nekunk, mint egy zsák szar.

Masreszt az adott szituaciohoz merten igenis elegedetlen vagyok, mikor egy ilyen ELes barca a legnagyobb kihivonk a ligaban, nyilvan felhaborit, hogy boven benne van a pakliban az, hogy alulmaradunk veluk szemben.
Miert ert annyit, mint egy zsak szar? A Barcan es az Atman kivul Spanyolorszagban tisztelik a csapatot, Perezt, Ancelottit, jatekosokat. Papiron persze ezek is...es az Atmara azert sikerult rasozni par peremebert is jo aron.

A klubok kozotti jo viszony meg nem azt jelenti, hogy ingyen adjak majd oda a legjobbjukat. Nem ertem milyen elvarasaid vannak ilyen teren.

EL-es Barca...nem. A Barca a kihivonk, mindig is az volt a bajnoksagban, amelyik a vilag egyik legnagyobb es legjobb klubja. Mi lenne veletek, ha lenne meg masik ket-harom bajnokaspirans csapat? Paran tuti agyverzest kapnatok. :lol:

Elegedetlen meg lehetsz, irtam is. Rovidtavon lehet en is az vagyok valamilyen szinten, de a valo eletben is mindig a hosszutavu elonyoket probalom preferelni a rovidtavuval szemben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 1., szerda 10:14

Realista24 írta:
Remy írta: Ja, mert ugye latjuk, hogy kolcson + opcio lehetoseg nem letezik, csak az azonnali penz.

Vegulis nem szamit, hogy bajnok vagy nem bajnok a csapat ev vegen. Kit erdekel.

Van cserecsatarunk, akit amugy nem hasznalunk, vannak vedoink akiket amugy nem hasznalunk stb. :agree:

Ez csak egy pelda.
Eddig ez a klubok kozotti jo viszony annyit ert nekunk, mint egy zsák szar.

Masreszt az adott szituaciohoz merten igenis elegedetlen vagyok, mikor egy ilyen ELes barca a legnagyobb kihivonk a ligaban, nyilvan felhaborit, hogy boven benne van a pakliban az, hogy alulmaradunk veluk szemben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. február 1., szerda 10:11

Realista24 írta:
Remy írta: Ja, mert ugye latjuk, hogy kolcson + opcio lehetoseg nem letezik, csak az azonnali penz.

Van cserecsatarunk, akit amugy nem hasznalunk, vannak vedoink akiket amugy nem hasznalunk stb. :agree:

Ez csak egy pelda.
Én ezt maximálisan el tudom fogadni, egyetértek vele. Az viszont ki fogja nyitni a bicskát, ha nem nyerünk és a vizeslepedő az edzőre lesz ráhúzva.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. február 1., szerda 10:06

Realista24 írta:

Ez csak egy pelda.

Raadasul Camanak is tudunk elegendo jatekpercet adni, amit meg is halal. Nincs baj, ha a csapat nem igazol sokszor, vagy olcson huz be egy ket jatekost, csak arra kell vigyazni, hogy ne gyuljon ossze 4-5 hianyposzt, mert akkor fohet a fejunk.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. február 1., szerda 10:06

Anthony írta: Ó baszod, ne mondjátok hogy jön a Klub VB. Nem tudtam mi a tököm hiányzik még, + 2 meccs..

Mondjuk remélhetőleg nem lesznek valami megerőltető meccsek, de akkor is utazás, sérülésveszély, stb.

Most szerencsére a bajnokságban nem lesznek hatalmas meccseink, de valami őrült elmebeteg sorozat kezdődik: 3 naponta meccs, klubvébével aztán február 21-től, csak a fontosabbakat írom:
Február 21 - Liverpool
Február 26 - Atletico
Március 2 - Barcelona
Március 15 - Liverpool
Március 19 - Barcelona
Április 5 - Barcelona

A nem normális szó kevés erre.
Lehet forgatni a keretet legalabb, ott van millio jatekosunk.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 1., szerda 10:04

Ez csak egy pelda.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. február 1., szerda 10:01

Elméleti kérdés, mert úgy sem fogunk vele élni, ha lehetséges is volna. Mendy hosszútávú kiesésével nem úgy van, hogy valakit igazolhatnánk a helyére spanyol csapattól az átigazolási szezonon kívül is? Mint anno tette a Barcelona a dán csillaggal, Braitgoattal? :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 1., szerda 9:51

Ja, mert ugye latjuk, hogy kolcson + opcio lehetoseg nem letezik, csak az azonnali penz.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. február 1., szerda 9:49

Ezek után bagyon kiváncsi vagyok a nyárra.
Az utolsó utáni esély lesz hogy valahogy feltuningoljuk a keretet.Ha nem lesz nagy mozgás szerintem nemzetközi szinten szűkös esztendők jönnek majd.
:roll:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 1., szerda 9:48

gutihaz14 írta: Many players have been offered to Real Madrid in recent days, but none of them were good enough for the club. [MARCA]

:lol:
egyetertek.
jolvanezigy, nagyon gyenge a felhozatal minden teren, felesleges penzt egetni, csak hogy koltsunk valamit
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 1., szerda 9:40

Many players have been offered to Real Madrid in recent days, but none of them were good enough for the club. [MARCA]

:lol:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Vissza: