Ki mondta, hogy csak rajta múlt? De ha már objektiven nézzük: mind2 Inter ellenin off volt a védelem legjobb embere. Fél vesémet rátenném, hogy vele nem kapunk 4 gólt két meccs alatt..ANDS írta:A bl kiesésről ha lehetne objektíven beszélni, megemlíteném:DinhoL írta:
…
Aha, meg annyi, hogy Araujo sérülése azért picit közrejátszott a BL kiesésben.
12 kapott gól, és úgy lett a csoportkörben nullás a gólkülönbség, hogy a Plzennek sikerült rúgni 9- et a két meccsen.
Bayern ellen sima két zakó, 0:5.
Inter ellen egy zakó és egy döntetlen.
A 4 kulcsmeccsből 3 zakó, 1 döntetlen.
Araujo serülése volt a 3 vereség oka? A Bayern ellen játszott, nem? Azt hittem volna, Pique volt az oka.
1 játékosra fogni a csapat kiesését…
Real Madrid vs. Barcelona
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Som i Serem!
6oat
6oat
- DinhoL
Aha, meg annyi, hogy Araujo sérülése azért picit közrejátszott a BL kiesésben.raul 4 ever írta:Azért a dráva Lewa is tokkal-vonóval 150-200m?, elvertek egy lehet flop Raphinhara is majdnem 60-at, ott van mindig Damoklész kardja, hogy kit sikerül már csak a b keretbe beregisztrálni ilyen-olyan pénzügyi dolgok miatt.. Hogy ez megéri-e így? Szerintem nem..mexes írta: A legnagyobb poén, hogy kurva jó úton lehetnenek anélkül is hogy ennyit költenek. Éhesek és motiváltak a fiatalok... Az hogy egy drága Lewa lövi a gólokat egy output, a fiatal magjuk hajtja ki nekik az eredményt és ez elég a laligaba. A gép is jól dobott de csak annak dob ennyiszer aki tesz is érte. Jól játszanak, a realitás az hogy a BL más kávéház, oda kell pár év amíg a padon is megbízható embered van, megtanult szenvedni és leginkább megtanulsz győzni.
Ezer sebből vérzik a Real? Kifejtened ezt picit? Vagy az is elég ha a City Pool Mu Milan Inter PSG Barcahoz is rendelsz egy seb db mennyiséget. Lehet az arányok után már érteni fogom.
Igen, összeraktak egy spanyol szinten erős keretet, van pár jó fiatal (FdJ, Pedri, Araujo, Balde), de rárakták magukat egy (szerintem) nem túl ígéretes pályára.
1000 seb: Mi folyamatosan küzdünk a sérülésekkel, idén jobban, mint tavaly. Hosszabb időre esett ki már Carva és Alaba is a védelemből, most Mendyre nem lehet hetekig-hónapokig számítani, borítékolható továbbra is a mindenféle patchwork védelem, ez nyilván nem előnyös. De előrébb is van baj, a legkisebb, hogy Rodrygo is volt már hetekre sérült, ahogy Tchouaméni is, de pl Benzema hiányát iszonyúan megérezte a csapat.
Szerintem idén a Realt éri/érte több nehézség (de ez csak szerencsétlenség, erről nyilván senki sem tehet), Kounde hiányát ősszel a bajnokságban kibírták, talán most Dembi nagyobb pech ilyen szempontból.
Som i Serem!
6oat
6oat
csala írta: Teljesen megérdemelten nyertek,főleg a második félidő alapján.Amúgy meg ha megnézitek szinte teljesen onnan végezte el a szabit De Jong ahol történt a szabálytalanság,csak azért tünt elsőre úgy mert Pedri métereket repült előre.Azt gondoltam hogy Dembele kiesésével sokkal gyengébbek lesznek,viszont sokkal szervezettebbek lettek ezáltal.Nem voltak azok a könnyen elszórt labdák amiket a Francia szokott egy két csel után elszórni.A Pedri gyerek meg egy zseni,engem Zidane-ra emlékeztet.Hiába nem gyors,de hatalmas a teknikai tudása és szinte lehetettlen elvenni a labdát tőle szabályosan.Még rengeteg forduló van hátra korai még bajnokot hírdetni.Mind a két csapatnál ugyan az a helyzet,hogy a cserék nem tudnak hozzátenni,inkább sokat elvesznek.
csakhogy képekkel is alátámasszuk csala által írtakatRealista24 írta: Arrol van valami amugy, hogy a 10-15 meterrel a szabalytalansagtol elvegzett szabadrugast, ami golhoz vezetett hogyan lehetett engedni?
Vagy siman valid, hogy onnan rugjuk, ahonnan kedvunk van?
https://i.imgur.com/iQNJsfH.jpeg
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért a dráva Lewa is tokkal-vonóval 150-200m?, elvertek egy lehet flop Raphinhara is majdnem 60-at, ott van mindig Damoklész kardja, hogy kit sikerül már csak a b keretbe beregisztrálni ilyen-olyan pénzügyi dolgok miatt.. Hogy ez megéri-e így? Szerintem nem..mexes írta: A legnagyobb poén, hogy kurva jó úton lehetnenek anélkül is hogy ennyit költenek. Éhesek és motiváltak a fiatalok... Az hogy egy drága Lewa lövi a gólokat egy output, a fiatal magjuk hajtja ki nekik az eredményt és ez elég a laligaba. A gép is jól dobott de csak annak dob ennyiszer aki tesz is érte. Jól játszanak, a realitás az hogy a BL más kávéház, oda kell pár év amíg a padon is megbízható embered van, megtanult szenvedni és leginkább megtanulsz győzni.
Ezer sebből vérzik a Real? Kifejtened ezt picit? Vagy az is elég ha a City Pool Mu Milan Inter PSG Barcahoz is rendelsz egy seb db mennyiséget. Lehet az arányok után már érteni fogom.
Igen, összeraktak egy spanyol szinten erős keretet, van pár jó fiatal (FdJ, Pedri, Araujo, Balde), de rárakták magukat egy (szerintem) nem túl ígéretes pályára.
1000 seb: Mi folyamatosan küzdünk a sérülésekkel, idén jobban, mint tavaly. Hosszabb időre esett ki már Carva és Alaba is a védelemből, most Mendyre nem lehet hetekig-hónapokig számítani, borítékolható továbbra is a mindenféle patchwork védelem, ez nyilván nem előnyös. De előrébb is van baj, a legkisebb, hogy Rodrygo is volt már hetekre sérült, ahogy Tchouaméni is, de pl Benzema hiányát iszonyúan megérezte a csapat.
Szerintem idén a Realt éri/érte több nehézség (de ez csak szerencsétlenség, erről nyilván senki sem tehet), Kounde hiányát ősszel a bajnokságban kibírták, talán most Dembi nagyobb pech ilyen szempontból.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
A legnagyobb poén, hogy kurva jó úton lehetnenek anélkül is hogy ennyit költenek. Éhesek és motiváltak a fiatalok... Az hogy egy drága Lewa lövi a gólokat egy output, a fiatal magjuk hajtja ki nekik az eredményt és ez elég a laligaba. A gép is jól dobott de csak annak dob ennyiszer aki tesz is érte. Jól játszanak, a realitás az hogy a BL más kávéház, oda kell pár év amíg a padon is megbízható embered van, megtanult szenvedni és leginkább megtanulsz győzni.raul 4 ever írta:Még azt sem mondanám, h megérdemlik. Elköltötték a világ összes pénzét, majd áthelyezték a bulit az eu-ligába, eladták a jövőt és ez arra volt elég, hogy egy 1000 sebből vérző Real elől bezsebeljék a bajnoki címet.flori írta:
Egyetértek. Tavasszal lesznek szerintem meglepetések, nagyon régóta kitart ez a formájuk. Ha meg nem, akkor megérdemlik.
Ennyi lóvé elverése után úgymond ez a minimum talán, h harcban vannak-lesznek a bajnoki címért, amúgy van baj ott rendesen. (de ne is legyenek még bajnokok se )
Teljesen megérdemelten nyertek,főleg a második félidő alapján.Amúgy meg ha megnézitek szinte teljesen onnan végezte el a szabit De Jong ahol történt a szabálytalanság,csak azért tünt elsőre úgy mert Pedri métereket repült előre.Azt gondoltam hogy Dembele kiesésével sokkal gyengébbek lesznek,viszont sokkal szervezettebbek lettek ezáltal.Nem voltak azok a könnyen elszórt labdák amiket a Francia szokott egy két csel után elszórni.A Pedri gyerek meg egy zseni,engem Zidane-ra emlékeztet.Hiába nem gyors,de hatalmas a teknikai tudása és szinte lehetettlen elvenni a labdát tőle szabályosan.Még rengeteg forduló van hátra korai még bajnokot hírdetni.Mind a két csapatnál ugyan az a helyzet,hogy a cserék nem tudnak hozzátenni,inkább sokat elvesznek.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Még azt sem mondanám, h megérdemlik. Elköltötték a világ összes pénzét, majd áthelyezték a bulit az eu-ligába, eladták a jövőt és ez arra volt elég, hogy egy 1000 sebből vérző Real elől bezsebeljék a bajnoki címet.flori írta:Egyetértek. Tavasszal lesznek szerintem meglepetések, nagyon régóta kitart ez a formájuk. Ha meg nem, akkor megérdemlik.Realista24 írta: Márciusig nem fog fordulni, majd onnan. Calma.
Ennyi lóvé elverése után úgymond ez a minimum talán, h harcban vannak-lesznek a bajnoki címért, amúgy van baj ott rendesen. (de ne is legyenek még bajnokok se )
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
mit filozofálsz?Realista24 írta: Arrol van valami amugy, hogy a 10-15 meterrel a szabalytalansagtol elvegzett szabadrugast, ami golhoz vezetett hogyan lehetett engedni?
nyilván szabad nekik.
amúgy, ha idén barca lesz a bajnok akkor talán meg is érdemlik. látszik a meccseiken, h éhezik a sikert, mondjuk 2 europaliga tavasz mellett ezt el is hiszem. beújítottak másfél év alatt vagy 12-14 új játékost. eladták a saját anyjukat előre 20 évre, valami látszata (bajnoki cím?) úgyis lesz, elkerülhetetlen. mint ahogy az is tény, h mi tavaly kimaxoltuk amit lehetett, így annyira nem lesz keserédes a story. jó azért a kupában kiejthetnénk őket
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Arrol van valami amugy, hogy a 10-15 meterrel a szabalytalansagtol elvegzett szabadrugast, ami golhoz vezetett hogyan lehetett engedni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
Egyetértek. Tavasszal lesznek szerintem meglepetések, nagyon régóta kitart ez a formájuk. Ha meg nem, akkor megérdemlik.Realista24 írta: Márciusig nem fog fordulni, majd onnan. Calma.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
57 pontból 50-et hoztak ez ellen a topligákból csak az Arsenal tudna vetsenyezni.
A farmerligas bayern mínusz 13 ehhez képest (1 fordulóval kevesebbel).
Eléggé lehetetlen küldetésnek tűnik ez a szétsporolt jólvanazúgy keretünknek.
A farmerligas bayern mínusz 13 ehhez képest (1 fordulóval kevesebbel).
Eléggé lehetetlen küldetésnek tűnik ez a szétsporolt jólvanazúgy keretünknek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Márciusig nem fog fordulni, majd onnan. Calma.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem baj, majd a Sevilla pontot rabol.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Kurva siman bajnokok lesznek.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem húzzák.Toti írta: Beszarok, h behuzzak ezt is 1-0val
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Engem csak az bosszant, hogy ellenük mindent kihagynak, ellenünk meg minden játékos ihletett formában játszik, főleg a kapusok.
Na meg az, hogy a katalánok támadásnál vannak vagy 6an, abból 3man a tizenhatoson belül...
Na meg az, hogy a katalánok támadásnál vannak vagy 6an, abból 3man a tizenhatoson belül...
- DinhoL
Pedig pont a kapust méltatta mekkorát védett és hogy, hogy nem tört el a csuklója..krisz24 írta: Farkas Norbi ma is hozza a formáját. Pedri lőtt 10 méterről izomból kapura és védte a kapus de ő olyan decibellel ordított hogy a lehalkitott tévén is rögtön hallottam. vicc ez a faszi, hogy nyíltan mekkora barca szurkoló
Som i Serem!
6oat
6oat
Beszarok, h behuzzak ezt is 1-0val
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Remy
- Kapcsolat:
És kisegíti őket ez a bot is. Mennyire nem kapnak ma se gólt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Farkas Norbi ma is hozza a formáját. Pedri lőtt 10 méterről izomból kapura és védte a kapus de ő olyan decibellel ordított hogy a lehalkitott tévén is rögtön hallottam. vicc ez a faszi, hogy nyíltan mekkora barca szurkoló