Dani Ceballos - 19
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Dani Ceballos - 19
Repeat offender mint te, csak te legalább szórakoztató vagy néha.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- hehetheoriginal
hat ugy kicsaptad instant a gyereket csak mert rosszul köhintett egyet, mint ziro mikor faust megsimogatja péntek este a diszkótékában
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt csak en nem ertem?hehetheoriginal írta: melyik film volt az?
és ujra szól a hatlövetű?
vagy keleten a helyzet valtozatlan?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
melyik film volt az?
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehetett volna, persze. Bugyli szar meccseken, vagy utolso 10-15 perceken, amiknek semmi haszna nem lett volna velemenyem szerint.Süti írta: Egyrészt azért lehetett volna többet használni akkor is, másrészt viszont így elment a PL-be, és úgy jött vissza, hogy úgy darál mint 1-2 CDM...Nem biztos hogy ilyen tüdeje lenne, ha a ligában lötyögött volna 30 perceket. Öröm nézni, nagyon jót tett neki az angliai kaland, és él is a lehetőséggel.
Raadasul akkor szerintem o is teljesen mas volt, sajat maga sem feltetlen latta, lathatta a helyet a trio mellett. Marpedig ezek szerint benne megvolt az ambicio, hogy jatszani akar, es nem egy Mariano fele ingyenelo, akinek mindegy, hogy a padon, lelaton vagy otthon ul a penzeert.
Ahogy irod, a legjobbat hozta ki belole ez a kolcson, innentol a vezetosegen mulik a dolog. Nem csak a hosszabbitas, de az igazolasok is kozepre.
27 lesz, egy minimum 3 eves szerzodest oda lehet neki adni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez egy tartalom nélküli mellébeszélés. Még véletlenül sem lehet hibás a kiskedvenc Zidane semmiben.Realista24 írta:
Nem feltetlen volt ez ZZ hibaja.
A prime CKM mogott egy ertelmes percet nem kapott volna, most pedig meg tudja kapni a szukseges perceket, kozben pedig jatekban is volt, fejlodni is tudott.
Ahogy irtam, a prime CKM-et egy edzo sem cserelte volna le senkire, nemhogy egy zoldfulu Cebara.
- Süti
Egyrészt azért lehetett volna többet használni akkor is, másrészt viszont így elment a PL-be, és úgy jött vissza, hogy úgy darál mint 1-2 CDM...Nem biztos hogy ilyen tüdeje lenne, ha a ligában lötyögött volna 30 perceket. Öröm nézni, nagyon jót tett neki az angliai kaland, és él is a lehetőséggel.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem feltetlen volt ez ZZ hibaja.R. Carlos írta:Tőled nem vártam volna ezt a fajta elismerést.hehetheoriginal írta: kicsit a prime iscora emlékeztet, kissé hátrébb játszva.
nem tudok rosszat mondani, pedig még spanyol is
Ha képes lenne tartani ezt a formát a szezonban és a sérülések is elkerülnék, mindenképp előrébb helyezném őt mint Kroost vagy Modricot. Fiatalabb, lendületesebb, pont jókor tért vissza a csapatba. ZZ legnagyobb hibája volt, hogy mellőzte és majdnem elüldözte. Persze azért az Arsenalban mutatott játéka alapján a franciát is igazolhatta volna az akkori döntése, de itt jön ki az, hogy egy edző bizalma és a lehetőségek adása, illetve kihasználása, mennyire fontos.
A prime CKM mogott egy ertelmes percet nem kapott volna, most pedig meg tudja kapni a szukseges perceket, kozben pedig jatekban is volt, fejlodni is tudott.
Ahogy irtam, a prime CKM-et egy edzo sem cserelte volna le senkire, nemhogy egy zoldfulu Cebara.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Talan lassan megertjuk, hogy itt egyedul en vagyok objektiv, nem elfogult
thereisonly1ronaldo
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Tőled nem vártam volna ezt a fajta elismerést.hehetheoriginal írta: kicsit a prime iscora emlékeztet, kissé hátrébb játszva.
Ha képes lenne tartani ezt a formát a szezonban és a sérülések is elkerülnék, mindenképp előrébb helyezném őt mint Kroost vagy Modricot. Fiatalabb, lendületesebb, pont jókor tért vissza a csapatba. ZZ legnagyobb hibája volt, hogy mellőzte és majdnem elüldözte. Persze azért az Arsenalban mutatott játéka alapján a franciát is igazolhatta volna az akkori döntése, de itt jön ki az, hogy egy edző bizalma és a lehetőségek adása, illetve kihasználása, mennyire fontos.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- hehetheoriginal
kicsit a prime iscora emlékeztet, kissé hátrébb játszva.
thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Dani Ceballos vs Valencia:
-103 passes completed
-95% passing accuracy
-11/12 long balls
-4/6 dribbles completed
-10 duels won
-3 fouls drawn
-2 interceptions
-2 tackles
ez azért rendben volt
-103 passes completed
-95% passing accuracy
-11/12 long balls
-4/6 dribbles completed
-10 duels won
-3 fouls drawn
-2 interceptions
-2 tackles
ez azért rendben volt
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
Az arzenalos évei alatt nagyon durván fejlödött a védekező játéka. Már akkor is darált be mindenkit, csak most vannak értelmes társai és bizalmat is megkapja. Örülök, hogy végül úgy tünik maradni fog.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nem hülye a közönség, naTjacks írta: Mindent elmond a teljesítményéről hogy skandálták a nevét. Ezt az iramot nem fogja bírni, ne legyen igazam.
pihentetni kell őt is, ha sűrűn jönnek a meccsek
Carlonak ki kell ezt jól matekozni
reméljük nem lesznek sérülések, és akkor mindig lehet valakit pihentetni a középpályáról
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Mindent elmond a teljesítményéről hogy skandálták a nevét. Ezt az iramot nem fogja bírni, ne legyen igazam.Pad'em írta: Mom. Hihetetlen mit megy, egész meccsen letámad, megy mint egy Duracell nyuszi, hatalmas a pali + a Vininek futóra bekanyarított labdái...
Remélem bírja az egész tavaszt, mert elég sérülékeny ehhez, nagyon kéne ez a lendület amit hoz.
- Pad'em
Mom. Hihetetlen mit megy, egész meccsen letámad, megy mint egy Duracell nyuszi, hatalmas a pali + a Vininek futóra bekanyarított labdái...
Remélem bírja az egész tavaszt, mert elég sérülékeny ehhez, nagyon kéne ez a lendület amit hoz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Ceballos jó kiegészítő ember, pont így kellene használni, mint az elmúlt időszakban, ahogy Camat is így kellett volna, de Carlo sokszor erőltette még Modricékat.
Ceballos meg ékes példája, ha nem is olyan jó játékos, de egy jól motivált hozzáállással még többet is érhet. Támadásban nekem mondjuk nem ad extrát, de a mezőnymunkája bőven kell az ilyen meccsekre.
Ceballos meg ékes példája, ha nem is olyan jó játékos, de egy jól motivált hozzáállással még többet is érhet. Támadásban nekem mondjuk nem ad extrát, de a mezőnymunkája bőven kell az ilyen meccsekre.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ja kipukkadt , 120 perc a kupában csütörtökön, előtte/tegnap is fél óra összesen a 2 bajnokin, meg állandó kezdetés..
Tchouaméni sérült, Cama balbekk, szerintem pont hogy jól forgatja/használja Carlo a négy értelmezhető embert a középpályán, pont próbál senkit sem széthajtani.. Vagy mit csináljon még? Hozza vissza a freeagent Isco-t?
Ceba ember lett, ennek kell örülni, végre jól játszik, abszolút le a kalappal előtte.
Tchouaméni sérült, Cama balbekk, szerintem pont hogy jól forgatja/használja Carlo a négy értelmezhető embert a középpályán, pont próbál senkit sem széthajtani.. Vagy mit csináljon még? Hozza vissza a freeagent Isco-t?
Ceba ember lett, ennek kell örülni, végre jól játszik, abszolút le a kalappal előtte.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Dani Ceballos vs Real Sociedad:
• 78 minutes played
• 73/78 passes completed
• 1 key pass
• 4/4 dribbles completed
• 100% accurate crosses
• 100% accurate long balls
• 12 defensive actions
• 9/10 duels won
Plusz modricban benne van a vb is, a kora se mindegy. Kipukkadt sajnos. El kéne már végre engednie a válogatott meccseket. Meg Carlonak az állandó kezdetését. Főleg, h Ceballos most elég jó.
• 78 minutes played
• 73/78 passes completed
• 1 key pass
• 4/4 dribbles completed
• 100% accurate crosses
• 100% accurate long balls
• 12 defensive actions
• 9/10 duels won
Plusz modricban benne van a vb is, a kora se mindegy. Kipukkadt sajnos. El kéne már végre engednie a válogatott meccseket. Meg Carlonak az állandó kezdetését. Főleg, h Ceballos most elég jó.