Értékeld a legutóbbi meccset
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Engem nem zavar, hogy vesztünk pontot, benne van. De hogy enbékettes focisták élcelődnek rajtunk, cigánykodnak és nem tudjuk befogni a szájukat az gecire idegesít.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Fasza minden, vini rodrygo asensio fede benzema ugyis lefed barmely posztot támadóba, 24ben jön a megvaltó endrick addig jó lesz az
pedig multkor valaki bedobta es csak 30%kal tobb veszelyes helyzet jon a kapunkra, de 200%kal tobb gol lesz belolerealistahuni írta:Ikszgét hagyjuk meg sipkapeetéknek szerintem.ferni írta: El kell engedni ezt a bajnokságot, Barcának valami nagyon komoly bolygó egyben állása van, vagy mindenki szarba lépett vagy valamit nagyon vuduztak
Nálunk öngól meg kihagyott tizi, Barcánál meg XG alapján 1.11 meccsenkénti kapott gól helyett, kapnak ténylegesen átlagban 0.37 gólt
És egy gólokkal nyernek
Szarok vagyunk, nem erdemeljük meg.
Kis pénz kis foci.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
beellben lesz két meccsunk, azon kivul mindenki kapott rengeteg szabadidot, srácok, hasznaljuk ki, vannak ertelmesebb dolgok is
thereisonly1ronaldo
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ikszgét hagyjuk meg sipkapeetéknek szerintem.ferni írta: El kell engedni ezt a bajnokságot, Barcának valami nagyon komoly bolygó egyben állása van, vagy mindenki szarba lépett vagy valamit nagyon vuduztak
Nálunk öngól meg kihagyott tizi, Barcánál meg XG alapján 1.11 meccsenkénti kapott gól helyett, kapnak ténylegesen átlagban 0.37 gólt
És egy gólokkal nyernek
Szarok vagyunk, nem erdemeljük meg.
Kis pénz kis foci.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Náluk van egy fullos kezdő, padjuk is van.ferni írta: El kell engedni ezt a bajnokságot, Barcának valami nagyon komoly bolygó egyben állása van, vagy mindenki szarba lépett vagy valamit nagyon vuduztak
És egy gólokkal nyernek
Madridban meg egy kivéngedt Modric, kroos, benz trioban bíznak még mindig. Full lyukas a csapat minden része. Amott meg ha darabra is, de mindenhol megvannak.
El kell engedni ezt a bajnokságot, Barcának valami nagyon komoly bolygó egyben állása van, vagy mindenki szarba lépett vagy valamit nagyon vuduztak
És egy gólokkal nyernek
És egy gólokkal nyernek
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tegnap se néztem volna, csak lefújták, elkezdtem készíteni a szendvicseket, és közben úgy maradt a tévé, gondoltam meghallgatom mit nyilatkoznak a meccs után a saját játékosaink, de nem tudtam nem eljönni a konyhapult elől, amikor meghallottam ennek a kreténnek az ömlengését. Kb. Ganxsta Zoli színvonal ment.dzsi91 írta:ezt a félhülyét nemkell nézni, farkasnorbi viszont a meccset bassza el. Nyilván lehetne hang nélkül nézni de én úgy nemszeretem.petiamadridista írta:
Azért ez a csávó messze kreténebb.
Az őszi klasszikón is vergődött ez a bré.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tiszteletlenseg a biroval 3 meccs, serulesveszelyes alarugas szandekosan az ellenfelnek 2 meccs.babaking írta: Jó az, nem is kell ezt jobban felfújni. A kiállításig kb a legjobbja volt a csapatának, érthető hogy frusztrált volt.
Nem, nem jo ez. minimum 3, de inkabb 5 meccs.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
?? Akkor F8 volt, hogy kilógott a stadionból. Szerintem kevés a 2 meccs, mert akkor innentől minden ekkora aláverés csak ennyi.babaking írta: Jó az, nem is kell ezt jobban felfújni. A kiállításig kb a legjobbja volt a csapatának, érthető hogy frusztrált volt.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Valahol nem nézhető vissza a farkas balázs tegnapi ámokfutása a spíler tv-n?
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Jó az, nem is kell ezt jobban felfújni. A kiállításig kb a legjobbja volt a csapatának, érthető hogy frusztrált volt.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Biztos bejott, mert csak 2 meccset kapott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Annyit jelent hogy dolgozik a PR-osRealista24 írta: Na, Paulista elnézést kert közösségi oldalán.
Ez is valami a mai világban.
Posztolt még egyet Paulista twitterjén mielőtt hazaindult volna. Jó hétvégét neki
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, Paulista elnézést kert közösségi oldalán.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Spiler tv fb oldalan a Tebas-os posztban elindult a lavina, remelem olvassak a szerkesztok, a brsrtnt ideje lenne, hogy eszbekapjon az osszes kreten barom, hogy nem kene ennyire szubjektiven tultolni a kretenseget.petiamadridista írta:ANDS írta:
Szoros a verseny, nagyon.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ezt a félhülyét nemkell nézni, farkasnorbi viszont a meccset bassza el. Nyilván lehetne hang nélkül nézni de én úgy nemszeretem.petiamadridista írta:ANDS írta:
Szoros a verseny, nagyon.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
ANDS írta:Szoros a verseny, nagyon.Kercsó írta:
ezerszer rosszabb, mint Farkas Norbi
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Egy perces szünet azokért, akik az 52-54. perc között mentek sörért
Kár, hogy Ase 2 óráról hiányzott a focisuliban (a gyengébb lábad nem csak támaszkodni való és mezőnymunka), mert ha azokra is benéz, lenne egy használható játékosunk. Így csak akkor van a csapat hasznára, ha elfelejti mit mondta a "kis gól is gól" szemináriumon, aztán egy ilyen ótvar, küszködős-brusztolós meccsen beveri, hogy majd kiszakad a kapu.. Nagyon kellet az az első gól, mert utána telj. összezuhant a valencica, ha van egy ilyen vasárnap is valakitől, fix 3 pont az is..
Militaot sajnálom, hogy megsérült, nem az a rinyagép, folytatta már nagyobb ütközések után is, nem volt jó, ahogy mutogatta Kroosnak a padon, hogy hol fáj.. Túl szép lett volna, hogy van esetleg Nacho+Carva is használható jobbhátvéd..
Kroos volt nálam a mom, nagyon érzi ezt a 6-os pozit is, dehát ő mindenhol zseniális..
Benzema remélem semmi komoly. remélem csak akkor játszik vasárnap, ha 110%, vele nem szabad kockáztatni, mert többet vesztünk, ha kiesik 3 hétre, mintha egy meccset végigszenved vele a csapat..
Nem volt szórakoztató meccs, a soci elleni nekem színvonalasabb volt, de a 3 pont a lényeg, ott is megérdemelte volna a csapat, de tegnap is teljesen.. Nem volt kérdőjel.
Kár, hogy Ase 2 óráról hiányzott a focisuliban (a gyengébb lábad nem csak támaszkodni való és mezőnymunka), mert ha azokra is benéz, lenne egy használható játékosunk. Így csak akkor van a csapat hasznára, ha elfelejti mit mondta a "kis gól is gól" szemináriumon, aztán egy ilyen ótvar, küszködős-brusztolós meccsen beveri, hogy majd kiszakad a kapu.. Nagyon kellet az az első gól, mert utána telj. összezuhant a valencica, ha van egy ilyen vasárnap is valakitől, fix 3 pont az is..
Militaot sajnálom, hogy megsérült, nem az a rinyagép, folytatta már nagyobb ütközések után is, nem volt jó, ahogy mutogatta Kroosnak a padon, hogy hol fáj.. Túl szép lett volna, hogy van esetleg Nacho+Carva is használható jobbhátvéd..
Kroos volt nálam a mom, nagyon érzi ezt a 6-os pozit is, dehát ő mindenhol zseniális..
Benzema remélem semmi komoly. remélem csak akkor játszik vasárnap, ha 110%, vele nem szabad kockáztatni, mert többet vesztünk, ha kiesik 3 hétre, mintha egy meccset végigszenved vele a csapat..
Nem volt szórakoztató meccs, a soci elleni nekem színvonalasabb volt, de a 3 pont a lényeg, ott is megérdemelte volna a csapat, de tegnap is teljesen.. Nem volt kérdőjel.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy