Hmm nekem ez azt mutatja hogy egyedül a juvebol lepett le ket even belul (mivel az inter csak kolcson volt) nem azt amit allitasz hogy mindenhonnanKerlon írta:Valencia 14.08-tolHalfkey írta:
Csak a Citynél 2019 óta van, de elõtte Valenciaban is 4 évet játszott. Juve kaland volt csak ami 2 évnél rövidebb (meg kölcsönadták Internek elōtte).
Inter 17.08-tol
Juve 18.07tol
City 19.07tol
Bayern 23.01tol
Premier League
Re: Premier League
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Dehogy lenne veszélyben pep, ha nem jönnek az eredmények majd kap 300 millát igazolni, számomra a legviccesebb, hogy a védelemre elköltött kb fél milliárdot és egy ake-akanji párossal kezd jelenleg.
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
klopp-nak mar valoszinuleg akkor vege lenne, ha kiesnek ellenetek, a bajnoksagban mar a csoda kategoria lenne a bl helyezes kb.
pep pedig szerintem ha nem nyer ligat, akkor csak bl gyozelemmel maradhat.
haaland ertekelesevel szerintem varjunk, a sorsdonto meccsek majd mostantol jonnek igazan.
pl az arsenal elleni es a ket lipcse elleni meccs 3 heten belul.
kivancsi leszek.
pep pedig szerintem ha nem nyer ligat, akkor csak bl gyozelemmel maradhat.
haaland ertekelesevel szerintem varjunk, a sorsdonto meccsek majd mostantol jonnek igazan.
pl az arsenal elleni es a ket lipcse elleni meccs 3 heten belul.
kivancsi leszek.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
City: szerintem a bajnokságban motivációs gondok vannak, plusz Haalanddal egyszerűbb lett a játékuk, ami kiismerhetőbb, jobban fel lehet ellenük készülni. Ehhez jön a fura rotáció plusz állítólag sokaknak szúrja a szemét az öreg pep.
Mu meg Arsenal na ott van motiváció most bőven, elég megnézni a testbeszédeket.
Liverpoolnál meg szerintem Klopp tavasszal feláll.
Mu meg Arsenal na ott van motiváció most bőven, elég megnézni a testbeszédeket.
Liverpoolnál meg szerintem Klopp tavasszal feláll.
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ma a rotáció KdB volt egyedül, többiek nagyjából a kezdőcsapat tagjai.Sierra írta: Lehet amúgy hogy idén inkább beáldozza a ligát a BL oltárán, azért rotálgat ennyire, hogy ne legyenek kifacsarva tavaszra a kieséses szakaszra. Bár ilyen kerettel nem kéne beáldozni semmit, simán bírniuk kéne.
Cancelo sokba fog kerülni a kóklernek szerintem.
Pont ezt írtam igen, köszönöm a megerõsítéstKerlon írta:Valencia 14.08-tolHalfkey írta:
Csak a Citynél 2019 óta van, de elõtte Valenciaban is 4 évet játszott. Juve kaland volt csak ami 2 évnél rövidebb (meg kölcsönadták Internek elōtte).
Inter 17.08-tol
Juve 18.07tol
City 19.07tol
Bayern 23.01tol
Lehet amúgy hogy idén inkább beáldozza a ligát a BL oltárán, azért rotálgat ennyire, hogy ne legyenek kifacsarva tavaszra a kieséses szakaszra. Bár ilyen kerettel nem kéne beáldozni semmit, simán bírniuk kéne.
én nem értem gardiolat sem. ahogy rotálgat, forgatja a keretet.
bárcsak mi tudnánk így rotálni, de szerintem ő már rég átesett a túloldalra, pár pont fixen erre rá is ment
bárcsak mi tudnánk így rotálni, de szerintem ő már rég átesett a túloldalra, pár pont fixen erre rá is ment
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Elég fura ami a Citynél megy. Mindenki azt hitte hogy a hiányzó puzzle után ledominálják a ligát meg Európát. Hát ahhoz képest féltávnál több vereségük van, mint tavaly az egész szezonban. És mégcsak nem is vezetik a ligát. Ez így elég nagy blama szerintem.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nem tudom, én 20 percet láttam a végéből, de azalatt játékban nem tudom volt-e a labda 6-7 percet. állandóan állt a játék. nézhetetlen volt.Galacticos írta: Haalandot viszont ha nem tomik ki labdaval a 16oson belul, akkor teljesen haszontalan.
Nagyon kiveszi ot pep a jatekbol.
De a mi meccsunk utan ez a spurs meccs mint valami gyorsitott felvetel.
- Galacticos
Haalandot viszont ha nem tomik ki labdaval a 16oson belul, akkor teljesen haszontalan.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
city oriasi eselyt szalasztott el, hogy zarkozzon.
mondjuk a spurst sosem lehet kotelezonek irni, de azert egy pontot illett volna elhozzanak az arsenal varatlan botlasa utan.
ha az agyusok hozzak az elmaradt meccsuket, 8 pont az elony, es jovoheten city-arsenal.
ha ott nem kapnak ki, akkor mar en is elhiszem, hogy meglehet nekik.
mondjuk a spurst sosem lehet kotelezonek irni, de azert egy pontot illett volna elhozzanak az arsenal varatlan botlasa utan.
ha az agyusok hozzak az elmaradt meccsuket, 8 pont az elony, es jovoheten city-arsenal.
ha ott nem kapnak ki, akkor mar en is elhiszem, hogy meglehet nekik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
City kikapott a Tottenhamtől (is).
Ennek apropóján: néha vannak értelmes szösszenetek az NSO -n is:
PL: áldás vagy átok Erling Haaland a Manchester Citynek?
https://m.nemzetisport.hu/angol_labdaru ... ek-2938535
Ennek apropóján: néha vannak értelmes szösszenetek az NSO -n is:
PL: áldás vagy átok Erling Haaland a Manchester Citynek?
https://m.nemzetisport.hu/angol_labdaru ... ek-2938535
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Neki es a Notthinghamnek legalább jo napja volt.
1.meccs az uj munkahelyen, pipa.
Keylor Navas' first game in the Premier League by numbers:
4 saves
4 saves from inside-the-box shots
1 clearance
11 long balls completed
Clean sheet
Legend!
1.meccs az uj munkahelyen, pipa.
Keylor Navas' first game in the Premier League by numbers:
4 saves
4 saves from inside-the-box shots
1 clearance
11 long balls completed
Clean sheet
Legend!
Valencia 14.08-tolHalfkey írta:Csak a Citynél 2019 óta van, de elõtte Valenciaban is 4 évet játszott. Juve kaland volt csak ami 2 évnél rövidebb (meg kölcsönadták Internek elōtte).Kerlon írta:
mondjuk mindrnhol 2 even belul lelepett, szoval sanszosan tenyleg nem egyszeru eset
Inter 17.08-tol
Juve 18.07tol
City 19.07tol
Bayern 23.01tol
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
realmadrid95 írta:Halfkey írta:
Igazabol 3 ev alatt 3 szor valtott csapatot. Kolcson adtak az Internek, de volt rajuk opcio, 35 milliot kellett volna fizetniuk, de nem eltek vele, mert nem voltak megelegedve vele. Ezutan jott ugyebar a Juve, ahol szinten voltak vele problemak, Sarri miatt tavozott. Most szinten egy edzo miatt tavozik…
7 ev alatt megis ez az 5. csapata.
Én nem mondom hogy milyen fasza gyerek Cancelo, de nemigaz hogy nem tölt sehol két évet. Ez csak a Juvera volt igaz, kölcsönben nyilván mindenki keveset tölt. Odeegard is lehúzott a fenti logikával 5 év alatt 5 csapatot, aztán ennél azért komplexebb a sztori.
De bõven lehet hogy egy pöcs aki nem kell ide, nem tudhatom.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Halfkey írta:Csak a Citynél 2019 óta van, de elõtte Valenciaban is 4 évet játszott. Juve kaland volt csak ami 2 évnél rövidebb (meg kölcsönadták Internek elōtte).Kerlon írta:
mondjuk mindrnhol 2 even belul lelepett, szoval sanszosan tenyleg nem egyszeru eset
Igazabol 3 ev alatt 3 szor valtott csapatot. Kolcson adtak az Internek, de volt rajuk opcio, 35 milliot kellett volna fizetniuk, de nem eltek vele, mert nem voltak megelegedve vele. Ezutan jott ugyebar a Juve, ahol szinten voltak vele problemak, Sarri miatt tavozott. Most szinten egy edzo miatt tavozik…
7 ev alatt megis ez az 5. csapata.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezeket értem, mármint a példákat, de semmi olyan extra ami ne lenne elmondható legalább tízből négy játékosra.
Kicsi image védelmet IS érzek ebben a dologban.
Kicsi image védelmet IS érzek ebben a dologban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Csak a Citynél 2019 óta van, de elõtte Valenciaban is 4 évet játszott. Juve kaland volt csak ami 2 évnél rövidebb (meg kölcsönadták Internek elōtte).Kerlon írta:mondjuk mindrnhol 2 even belul lelepett, szoval sanszosan tenyleg nem egyszeru esetRealista24 írta: Mar ha elhiszunk mindent.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Persze, konnyen lehet, hogy fals, de azert siman lehet benne valami.Realista24 írta: Mar ha elhiszunk mindent.
Nagyon sok video van fent arrol, hogy milyen rosszul kezeli Cancelo a dolgokat. A valogatottban mikor Felix labat szettaposta, megtepte meg el is bikazta a labdat a jatekosok koze. Ott ment oda Cr, aki elkapta a fejet es probalta elmagyarazni neki, hogy edzesen a jatekostarsakra vigyazni kellene. Fulham ellen, Liverpool ellen is kikelt magabol. Londoni csapat ellen piros utan kezdte a musort, a Pool ellen meg a felpalyas balfaszkodasa utan Salah egyedul mehetett Edersonra es kaptak ki, ott is elkezdett alakitani.