HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. február 5., vasárnap 17:45
Csak az első félidőt láttam, mert utána elkellett mennem...
Kikaptunk egy öngóllal, amit magunknak köszönhetünk, mivel senki nem vette a fáradságot, hogy megtámadja a labdás embert. Sajnos ez jellemzi a játékunkat, lusta és körülményes passzolgatás támadásban, gyakran elcsúszott rendezőtlen sorok védekezésben. Rosszul hangzik, de én sem Carlo nyakába varrnám. Kiküldte a legjobb formában levő játékosokat kezdőként, ne hitegessük magunkat, az öregekkel sem lett volna jobb a helyzet a kp-n. A támadók láthatatlanok voltak teljesen. Rodrygo és Asensio semmit nem csináltak, teljesen felőrölték őket a védők, Vini meg úgy döntött ma inkább játszik az ellenfél pirosára mint nekünk egy gólra.
Egy kaput eltalált lövés, egy. Ezt már nem lehet ráfogni arra, hogy tavasszal robbantunk, addigra elmegy a bajnokság. Semmi sincs veszve, de valamit ki kell találni, mert a jelenlegi taktikánk kevés. A támadóink csere szintű emberek, annak tökéletesek, hossz
útávon építeni nem lehet egyikre sem, remélem senki nem akar már Asensionak szerződést adni.
Kevés mozgás, álló foci, így nehéz a kp-t felpörgetni, Valverde nincs formában, egyszerűen nem megy neki, Ceba ma abból amit én láttam csak oldalra tudott haladni a labdával, de voltak egyébként szép megmozdulásai előre, csak pechjére olyanok kapták a labdáit, mint Asensio aki egyszerűen behúzza a féket, hátra passz és megállt a támadás. Tchou meg lassú a labdával, Casemironak is volt ilyen időszaka amikor labdakihozatalokban inkább kihagyták, miatta nem aggódok, a játéka rengeteget javulhat még ha megtaláljuk a megfelelő összeállítást.
Gondolatban egyre inkább szimpatizálok egy Alaba-Nacho-Militao, Cama-Kroos-Tchou-Ceba-Valverde csapaton, előttük Benzema kihagyhatatlan, ahogy szerintem Vini is, mert kell Ő oda, csak valakinek elkell vele beszélgetni. Ezt nem úgy gondolom, hogy elmondják neki mit kellene csinálni, hanem hogy ha nem tér észhez akkor nem sokáig lesz a Real Madrid játékosa.
Sajnálom Carlot, a keret adott, világos, hogy nem elégedett vele, de ezen nem fogunk változtatni. Az, hogy ez a keret mire elég azt látjuk, egy-egy nagy villanásra jut 2-3 borzalmas meccs. Sérülések fognak dönteni a bl szezonunkról, mert a fontos emberek nélkül a villanások sem lesznek meg. Akkor pedig Carlo papa ismét ajtón kívülre kerül. Olvastam itt Klopp nevét. Továbbra sem örülnék, ha egy toxikus edzőnk lenne, a nyilatkozatait sem szeretem, de igazából ötletem sincs, hogy ki lenne megfelelő ember a csapat élére, akire a vezetőség és a játékosok is hallgatnának, na meg persze javítani tudná a játékunkat.