FIFA
Re: FIFA
UTben én nem vagyok nagy híve a Spanyol bajnokságnak... Baleből kb bármilyen bajnokságból összetudnál hozni egy olyan csapatot, amilyet csak akarsz.
én most a németeket fogom kipróbálni, remélem ők befognak válni.
idáig volt már Brazil, Angol, Olasz, Olasz/Kolumbiai, Orosz/BPL, meg pár meccs erejéig spanyol is.
Valahogy egyik se volt az igazi. Az angolokkal voltam a leghatékonyabb eddig, azt is főleg Andy Carroll miatt, hát az az ember egyszerűen mindent befejel....
én most a németeket fogom kipróbálni, remélem ők befognak válni.
idáig volt már Brazil, Angol, Olasz, Olasz/Kolumbiai, Orosz/BPL, meg pár meccs erejéig spanyol is.
Valahogy egyik se volt az igazi. Az angolokkal voltam a leghatékonyabb eddig, azt is főleg Andy Carroll miatt, hát az az ember egyszerűen mindent befejel....
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Hát.
Én nem adnám el. Csak Ronaldoért 1v1-ben Iniestánál sztem sokkal jobb a játékban Modric, Neymart az nem nyomja el aki nem akarja, ha meg csak skill kell akkor van bőven más választási lehetőség.
Ha lenne egy Balem, akkor 4-3-3-ban ilyet nyomnék a jelenlegi keretemmel:
Lopez; Juanfran, Pepe, Varane, Marcelo; Alonso, Modric, Isco; Bale, Benzema, Ebert
Pad: Carvajal, David Luiz, Coentrao, Casemiro, Khedira, Illarramendi, Osvaldo, Bangoura, Villa, Pabón.
Am. Di Mariára gyűjtök jelenleg, jó a játékban is.
Én nem adnám el. Csak Ronaldoért 1v1-ben Iniestánál sztem sokkal jobb a játékban Modric, Neymart az nem nyomja el aki nem akarja, ha meg csak skill kell akkor van bőven más választási lehetőség.
Ha lenne egy Balem, akkor 4-3-3-ban ilyet nyomnék a jelenlegi keretemmel:
Lopez; Juanfran, Pepe, Varane, Marcelo; Alonso, Modric, Isco; Bale, Benzema, Ebert
Pad: Carvajal, David Luiz, Coentrao, Casemiro, Khedira, Illarramendi, Osvaldo, Bangoura, Villa, Pabón.
Am. Di Mariára gyűjtök jelenleg, jó a játékban is.
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
-
- Kedvenc csapatod: Kaposvári Rákóczi Fc
tegnap sikerült egy hatalmas problémába belefutnom... alap csapatom lopez-juanfran-pique-pepe-jordi alba-xabi alonso-isco-modric-sanchez-torres-villa. a probléma pedig, hogy nyitottam egy balet tudom ez senki másnak sem lenne gond, de én mégis elgondolkoztam azon, hogy eladom és megveszek kb mindenkit akit lehet spanyol bajnokságból... casillas-alves-ramos-pique-jordi alba-xabi alonso-iniesta/isco-modric/fabregas-sanchez-torres-neymar jól hangzik számomra... és még maradna kb 1 milla amiből nyithatok... szerintetek melyik éri meg jobban?
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Mandzukic, A. Ramos, Ibarbo, M. Diouf -> ut-ben ezeknek fejre érkezik a labda, az gól. Kicsit gáz. Tök mindegy, hogy Vidic vagy Pepe vagy Silva áll mellettük.
Túlértékeltek, akik szintén olyan tápot kaptak, mint az atom: Aubameyang, Shaqiri, Muriel, Blascsukovszki( ), David Luiz, Sokratis, Pogba, Ashley Young, Valencia....
Csak azért írtam le, amit, mert felbasta az agyam az ut. Feláll ilyen 77-79-es csatárokkal, meg egy noname kpval, elfut a szélen, beadja, gól. Énmeg szpom a bizonyost. Kaptam 3 fejes gólt a Diouftól, úgy, hogy Pepét fejelte le kábé 3-ból 3-szor negyedóra alatt..
Túlértékeltek, akik szintén olyan tápot kaptak, mint az atom: Aubameyang, Shaqiri, Muriel, Blascsukovszki( ), David Luiz, Sokratis, Pogba, Ashley Young, Valencia....
Csak azért írtam le, amit, mert felbasta az agyam az ut. Feláll ilyen 77-79-es csatárokkal, meg egy noname kpval, elfut a szélen, beadja, gól. Énmeg szpom a bizonyost. Kaptam 3 fejes gólt a Diouftól, úgy, hogy Pepét fejelte le kábé 3-ból 3-szor negyedóra alatt..
CRISTIANORONALDO
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, CR7, Varane, Isco, Zidane, Raúl, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sziasztok!
Megvettem eredetibe a Fifa 14-et, feltelepítettem és indítanám el, és appcrash hibát ír. Utánnanéztem a neten és ott azt írják hogy a fifaconfig.exe-t állítsam windows xp sp 3-ra meg a fifa14.exe-t is, ezt megcsináltam, így sem működik. Azt is írták, hogy a dokumentumokban menjek a Fifa 14-be és keressem meg az instance mappát és azon belül a replay0.bin- állítsam olvashatóra. A probléma az hogy nincs sehol az instance mappa
Valaki segítsen kérem
Megvettem eredetibe a Fifa 14-et, feltelepítettem és indítanám el, és appcrash hibát ír. Utánnanéztem a neten és ott azt írják hogy a fifaconfig.exe-t állítsam windows xp sp 3-ra meg a fifa14.exe-t is, ezt megcsináltam, így sem működik. Azt is írták, hogy a dokumentumokban menjek a Fifa 14-be és keressem meg az instance mappát és azon belül a replay0.bin- állítsam olvashatóra. A probléma az hogy nincs sehol az instance mappa
Valaki segítsen kérem
Isco-Illarra-Casemiro-Carvajal-Bale
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Igények is vannak: magyar nyelv.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
akkor az király akad végre normális verzió is...annyit kell már rá várni hogy a kedvem is elmegy tőlefiore írta:nézők tökéletesek, semmi furcsát nem tapasztaltam tényleg
(vagy lehet, csak hülye vagyok)
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
a picsába már ezzel az egésszel
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
most hogy mondod a nézőket soha a büdös életben nem figyelem, de ha valami ordító nagy probléma lenne velük, akkor csak kiszúrtam volnalordgabi írta:Nézők, grafika, játékmenet, minden tökéletesen lett átírva? :Đ
többi mind jó
.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nézők, grafika, játékmenet, minden tökéletesen lett átírva? :Đ
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- lordgabi
Korábban már jelezték ezt is, várnunk kell továbbra is egy normálisan feltört verzióra - nem érdemes töltögetni a jelenlegieket - ha már nem vesszük meg az eredetit.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Megvásároltam (haha, persze. ) a játékot, és minden szabálytalanságért piros lapot adnak a sporik. Erre van már valami megoldás?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
én várok, szóval nem tom kit hogy lőttek be a játékban...de tavalyiban a Chelsea fiatal védője Ake elég szépen fejlődött, a való életben a real tartalék Derik lehet érdekes, kíváncsi leszek rá a játékban is
meguntam a váarkozást...wZoLee7 írta:várj 1-2 hetet és utána bármelyik oldalról ami ilyennel foglalkozik
inkább megvettem ...
fiatal jó tehetséges védőket tudnátok ajánlani?
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Gólörömnél, RB+Y hosszan....
Eddig sosem használtam ezt a kombót, de a tegnapi produkció után, csak így élvezetes
Eddig sosem használtam ezt a kombót, de a tegnapi produkció után, csak így élvezetes