Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Drake » 2013. november 14., csütörtök 18:28

"A legutóbbi Premier League-fordulóban a Manchester United 1-0-ra legyőzte az Arsenalt az Old Traffordon. A zakó az Ágyúsoknak három pontjába került, egy afrikai szurkolójuknak viszont sokkal többe. A férfi a saját házát rakta fel és bukta el egy fogadáson, amiben ráadásul nemcsak ő él(t), hanem az egész családja.

Henry Dhabasani tisztes családfő Ugandában, három feleséggel, öt gyerekkel. Nem mellékesen lelkes szurkoló, futballcsapata is van, nagyon szereti a londoni Arsenalt. Ezért aztán fogadott a barátjával, Rashid Yigával, és feltette a családi házát arra, hogy a Manchester United elleni rangadót az Ágyúsok nyerik.

Persze a cimbora sem volt semmi, mert amellett, hogy ő a Toyota Premio gépkocsiját ajánlotta fel, hozzácsapta még a FELESÉGÉT az üzlethez (csak hogy az ár-érték arány meglegyen)!!! Mindezt egy közösség előtt, nyilvánosan tették, tanúkkal.

A mérkőzést 1-0-ra a Manchester United nyerte, az Ugandan Observer riportja szerint ezért a győztesek másnap meg is jelentek a család feje fölül "lefogadott" háznál, és nemes egyszerűséggel kiebrudalták addigi otthonukból a feleségeket és a gyerekeket.

Az idei szezonban nem ez az első erőszakos eset egy Arsenal-meccs kapcsán. A londoni csapat Liverpool FC elleni 2-0-s győzelme után egy rendőr lelőtte a barátját Dél-Afrikában, mert az kigúnyolta a Poolt."

És még Én sírok amikor a tipszmiksz elviszi 1-2 eurómat. :lol:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 14., csütörtök 16:05

ArjenMagicRobben írta:Isten éltessen Vlad :lilasalas: :happy:
Remekül megállja a helyét a Tottenhamben, nagyszerű játékos és még csak 24 éves.
Kár, hogy a magyar foci nem tud hozzá vagy akár Chivu-hoz hasonló játékosokat produkálni évek óta... :-(
Nagyon bírom a kis Kerekest. :D :salute:

Remek meccseket hozott le eddig a legtöbb esetben, szerintem simán alapkezdő lesz Vertonghen mellett. Azt meg imádom, amikor utolsó emberként cselezget, lazán átesernyőzi a letámadó csatárt meg hasonlók. :coffee:

Csak így tovább, Vlad! :zoldsalas:

ArjenMagicRobben
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2013. november 14., csütörtök 14:39

Isten éltessen Vlad :lilasalas: :happy:
Remekül megállja a helyét a Tottenhamben, nagyszerű játékos és még csak 24 éves.
Kár, hogy a magyar foci nem tud hozzá vagy akár Chivu-hoz hasonló játékosokat produkálni évek óta... :-(
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. november 14., csütörtök 13:01

Dehát Wenger megmondta, hogy annyira alázatos, mint Zidane. És különben is, mikor nem ment neki, akkor beteg volt!!!

:lol:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 14., csütörtök 11:13

Özilt lencsevégre kapták egy éjszakai bárból kifele. Mesut piába/nőbe és ki tudja még mibe ölte bánatát, amiért kikaptak a MUtól.
A szentéletű muzulmán :shutup:

Képben van :lol:
Szegénykém
ericco írta:
bujkál
A pályán jobban megy neki. A paparazzók mindent látnak. :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. november 13., szerda 12:51

mu drukkerek már készítik a vazelint. :)
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 11., hétfő 21:43

A másik dolog meg az, hogy azért van mindenki kiakadva ezen az Ozil teman, mert Aranylabdás magasságokba van emelve, holott mikor nalunk volt, kb. 5-od annyi magasztalast sem kapott, és a média a Madridot baszogatja ez miatt, hogy mekkora luzer egy csapat, hogy eladta. Es ezt a sok tudatlan be is veszi. Es megint a Madrid a szar.
Pontosan.......özil remek focista,de amíg itt volt,nem volt harmad ekkora ász sem,az eligazolásától számítottan nőtt meg az ázsiója,amiben szerintem bale kompenzációja is benne van,őt meg lehúzták nagyon.

Ezek azért vannak,mert a realról van szó.
Ha özilt a milan adta volna el 50ért,10ed ennyi cikk sem lett volna......ha balet a city veszi meg,még mindig topfocistának tartanák,igy meg lehúzták a sz>rba heteken át sérülten is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. november 11., hétfő 19:05

Itt nem arról van szo, hogy mennyire kutyauto lenne Ozil ... én kedvelem/tem a jatekat a VB-n, mikor bemutatkozott, es az elso 2 szezonban nálunk ... az utolso szezonban mutatott teljesitmenye mar hagyott kivetnivalót maga után, de egye fene alapon lenyeltem, mondom hátha ... de csak villanásai voltak néha az utolso szezonban, meccsrol meccsre nem valtozott semmit ... de ugy az itt eltoltott 3 ev soran bíztam benne, hogy azok a dolgok, amikben hianyossagai vannak, azok idovel eltunnek, de nem és nem ... a leglagyobb baj ami engem idegesitett nala, az a hozzáállás, hogy nem teszi magat oda a párharcokba, a konnyen elynomhatóság, ez a vesztes mentalitás ... es ez nem csak benne, ez az osszes jatekosban idegesit ... es ebben azt hittem majd idovel fejlodik, mikor nemlesz zold fulu, 22 eves taknyos gyerek ... de nem fejlodott es nemis fog, ugy nez ki ... es ezt nem nezem el semelyik jatekosnak, meg neki sem ...

A másik dolog meg az, hogy azért van mindenki kiakadva ezen az Ozil teman, mert Aranylabdás magasságokba van emelve, holott mikor nalunk volt, kb. 5-od annyi magasztalast sem kapott, és a média a Madridot baszogatja ez miatt, hogy mekkora luzer egy csapat, hogy eladta. Es ezt a sok tudatlan be is veszi. Es megint a Madrid a szar.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 10., vasárnap 23:43

Persze én jókat mosolygok ezeken. Főleg, amikor Wenger nyilatkozta, hogy Özil technikásabb, mint Zizou és legalább annyira alázatos :) Aki kicsit is érti és látja a focit, az tudja, hogy ez rohadtul nem igaz és Özil sem lett a legjobb irányító és még csak kétlábas sem lett :) Csak nem kell a másik végletbe sem beleesni, hogy egy utolsó kutyaütő.. Jelenleg az egyik legjobb a posztján, ezt el kell ismerni és ennyi.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 10., vasárnap 23:33

pheco írta:Szerintem meg az a röhejes, hogy még mindig őt csesztetitek páran. Örüljetek, hogy nincs itt. Ha annyira utáljátok minek foglalkoztok vele? Főleg nem kéne teljesen hülyeségeket írni. Nem bevédtem, csak megcáfoltam a hamis állításod, hogy komolyabb csapatok ellen gyenge.. Ma meg egész Arsenal gyenge volt, ő is beleszürkült az egészbe, van ez így. De ha jól esik akkor folytasd csak, csak szerintem szánalmas.

Nem hinném hogy az utálat lenne a jó jelző a véleményekre...inkább egy ellenkedés,azon okból,hogy amióta elment ő lett a média nagy "hala", akivel el lehet adni a lapot,és felépitették a faszit úgy ahogy magát soha nem tudná.
Ha olvastad az összes vele kapcsolatos jellemzést,irományt,akkor minimum összehánytad magad.

Aki meg a madridba jött,az lett a nevetség,a gúny tárgya.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 10., vasárnap 23:26

Szerintem meg az a röhejes, hogy még mindig őt csesztetitek páran. Örüljetek, hogy nincs itt. Ha annyira utáljátok minek foglalkoztok vele? Főleg nem kéne teljesen hülyeségeket írni. Nem bevédtem, csak megcáfoltam a hamis állításod, hogy komolyabb csapatok ellen gyenge.. Ma meg egész Arsenal gyenge volt, ő is beleszürkült az egészbe, van ez így. De ha jól esik akkor folytasd csak, csak szerintem szánalmas.

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. november 10., vasárnap 20:21

Annyira röhejes, hogy jönnek a kis Özil fanok és bevédik a kedvencüket mikor annyira nyilvánvaló, hogy tényleg egy fos az ember. :lol: Még az ARSENAL szurkolók is megmondják. Mi van itt? :lol:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. november 10., vasárnap 19:46

schranzer írta:
Galacticos írta:ma hogy muzsikált minden idők legjobb labda nélküli irányítója?
Ez egy Facebookos Arsenal fan kommentje: "Özilt még sose láttam ilyen gyengén."
az illető se sok madrid meccset nézett :D
Kép

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. november 10., vasárnap 19:32

GT37 írta:1. Arsenal 25
2. Liverpool 23
3. Southampton 22
4. Chelsea 21
5. United 20
6. Everton 20
7. Spurs 20
8. City 19

PL, én így szeretlek. :salute:
Én is B-) :mrgreen:

Még mindig van két pont előny. Go Gunners!
"And my heart will leave you never."

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 10., vasárnap 19:26

ericco írta:Özil már Londonban is sztárnak érzi magát, ugyanott folytatja, ahol nálunk abbahagyta: kocog, bujkál, egy picivel erősebb csapat ellen nulla. Elmúlt 50 év legjobb középpályása :lol:
Akkor a Barca, Bayern, Dortmund ellen itt is véletlenül adta a gólpasszokat, sőt 2 gól is becsúszott neki...
Bujkál? Legtöbb támadásba benne volt, inkább Cazorla tűnt el. Ramsey nagyon túlvállalja magát, ahogy Wilshere is abban a félórában. Egész Arsenal gyenge volt, nem tudom miért kell még itt is Özilt basztatni.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 10., vasárnap 19:24

Hát ez a forduló... Elképesztő.

- Arsenal: bukó
- Spurs: bukó
- City: bukó
- Chelsea: inkább ne részletezzük :lol:
- a Stoke 2-0-ra ment a félidőben a Swansea ellen, majd a második játékrészben a hazaiak 31 perc alatt rúgtak hármat, aztán a Stoke a 95. percben döntetlenre mentette a meccset egy büntetővel

1. Arsenal 25
2. Liverpool 23
3. Southampton 22
4. Chelsea 21
5. United 20
6. Everton 20
7. Spurs 20
8. City 19

PL, én így szeretlek. :salute:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 10., vasárnap 19:20

akkor csak a szokásos.
ahogy gödörbe kerültek, se kép se hang. jellemző.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. november 10., vasárnap 19:16

Ez egy Facebookos Arsenal fan kommentje: "Özilt még sose láttam ilyen gyengén."
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2013. november 10., vasárnap 19:15

0

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 10., vasárnap 19:14

ma hogy muzsikált minden idők legjobb labda nélküli irányítója?

Vissza: