Premier League
Re: Premier League
Remélem Barcelonában is szétnéznek.
Bár tudom hogy Spanyolországban lefizettek körülbelül mindenkit.
Bár tudom hogy Spanyolországban lefizettek körülbelül mindenkit.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
El lesz az simitva.
De amugy hali johetne akkor mas onnan nem kell
De amugy hali johetne akkor mas onnan nem kell
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A legvaloszinubbnek azt irjak, hogy elveszik az erintett evekbol a PL cimeket.
Es/vagy pontlevonas az idei szezonra.
A legvaloszinutlenebb, de lehetseges opcio, hogy mennek a masodosztalyba.
Van meg par agyament lehetoseg, mint pl. meccsek ujrajatszasa, jatekosok regisztraciojanak tiltasa.
Es/vagy pontlevonas az idei szezonra.
A legvaloszinutlenebb, de lehetseges opcio, hogy mennek a masodosztalyba.
Van meg par agyament lehetoseg, mint pl. meccsek ujrajatszasa, jatekosok regisztraciojanak tiltasa.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Klopp megmenti a szezont par utolagos bajnoki cimmel
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
If they decide to deduct 15 points from Man City like Juventus they’ll still be ahead of Liverpool and Chelsea. Earth is hardAnthony írta: 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Man City have been charged by Premier League with numerous breaches of financial rules following a four-year investigation
Nahát, le vagyok sokkolódva
Hogyan lehetséges ez??
Chelsea uj tulajjal már van egy csomo mém a neten.
"Hogy lehet februárban is igazolni?"
"Miként lehetne visszacsinalni a klub vásárlást?"
Fulham elleni meccsen le van fotózva hátrabiccentett fejjel.
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Forintban!Realista24 írta:10 millios buntetes kapnak nagyjabol, aztan lehet lapozni gondolom.Anthony írta: 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Man City have been charged by Premier League with numerous breaches of financial rules following a four-year investigation
Hogyan lehetséges ez??
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
@martynziegler now reports that “Man City will not be able to appeal any sanction to the Court of Arbitration for Sport, the one which overturned the UEFA ban.
Amugy azt irjak, hogy 2009-2018as idoszakot neznek.
City meg kozlemenyt adott ki, hogy meglepodtek ezeken a vadakon.
Amugy azt irjak, hogy 2009-2018as idoszakot neznek.
City meg kozlemenyt adott ki, hogy meglepodtek ezeken a vadakon.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egye fene, a Szuperligaban talan meg van egy kiado helyAnthony írta:A Premier League?reeed_ati írta: Egyèbkènt halkan jegyzem meg, hogy katalánèkat nem akarják megvizsgálni?Sajnos én is úgy vagyok vele, hogy kiszedik magukat megint ügyvédekkel és ki tudja mivel a színfalak mögött.Realista24 írta: 10 millios buntetes kapnak nagyjabol, aztan lehet lapozni gondolom.
De jelenleg azért bármi is a terítéken van a pontlevonástól a kizárásig. Azt írják több mint 100 pontban szegték meg a liga pénzügyi szabályzatát.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A Premier League?reeed_ati írta: Egyèbkènt halkan jegyzem meg, hogy katalánèkat nem akarják megvizsgálni?
Sajnos én is úgy vagyok vele, hogy kiszedik magukat megint ügyvédekkel és ki tudja mivel a színfalak mögött.Realista24 írta: 10 millios buntetes kapnak nagyjabol, aztan lehet lapozni gondolom.
De jelenleg azért bármi is a terítéken van a pontlevonástól a kizárásig. Azt írják több mint 100 pontban szegték meg a liga pénzügyi szabályzatát.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
10 millios buntetes kapnak nagyjabol, aztan lehet lapozni gondolom.Anthony írta: 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Man City have been charged by Premier League with numerous breaches of financial rules following a four-year investigation
Hogyan lehetséges ez??
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ha kizárják a cityt, akkor azèrt onnan tudnánk keretet boostolni..
Ilyen Debruyne-Haaland pakkra gondoltam.
Egyèbkènt halkan jegyzem meg, hogy katalánèkat nem akarják megvizsgálni?
Ilyen Debruyne-Haaland pakkra gondoltam.
Egyèbkènt halkan jegyzem meg, hogy katalánèkat nem akarják megvizsgálni?
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
no, remélem megcincálják kicsit őket is.
amúgy, Pep a tegnapi vereséget az 4 órás utazással magyarázta
amúgy, Pep a tegnapi vereséget az 4 órás utazással magyarázta
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Man City have been charged by Premier League with numerous breaches of financial rules following a four-year investigation
Hogyan lehetséges ez??
Hogyan lehetséges ez??
azzal kezdtem, hogy nincs igazam, nem azzal, hogy pont ezt irtamHalfkey írta:Te most tényleg beszólsz amiatt hogy pár hónappal tévedtem mikor onnan indultunk hogy te azt írtad 2 évet sem tölt sehol?Kerlon írta:
Bar nekem sincs igazam a 2 vel, de barhogy matekozom kurvara nem jon ki a 4 ev, max 3,5. Szoval, ja, de nem.
Akkor egészségedre! Én elismerem, valóban 3,5et töltött nem 4-et.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Te most tényleg beszólsz amiatt hogy pár hónappal tévedtem mikor onnan indultunk hogy te azt írtad 2 évet sem tölt sehol?Kerlon írta:Bar nekem sincs igazam a 2 vel, de barhogy matekozom kurvara nem jon ki a 4 ev, max 3,5. Szoval, ja, de nem.Halfkey írta:
Pont ezt írtam igen, köszönöm a megerõsítést
Akkor egészségedre! Én elismerem, valóban 3,5et töltött nem 4-et.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Csak a szokasos, megint tulgondolja, megint strategiat valtott, tultolja. Sokadjara is ki akar talalni valamit, feltalalni a spanyol viaszt, jol megmutatni a stratega szerepet, ahelyett, hogy a meglevo rendszerbe beillesztette volna a hianyzo lancszemet, Haalandot, de mar megint atesett a lo tuloldalara. Ez a bajnoki cimebe fog kerulni, a bl meg lutri, azt nem lehet kimatekozni. Messze az egyik legtulertekeltebb edzo. Elismerem, hogy a jelenlegi felhozatalbol kiemelkedik, de nem tudok elmenni amellett, hogy millard eurobol gazdalkodik.gutihaz14 írta: én nem értem gardiolat sem. ahogy rotálgat, forgatja a keretet.
bárcsak mi tudnánk így rotálni, de szerintem ő már rég átesett a túloldalra, pár pont fixen erre rá is ment
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Hatalmas kókler ez az ember.ziro4vr írta: Dehogy lenne veszélyben pep, ha nem jönnek az eredmények majd kap 300 millát igazolni, számomra a legviccesebb, hogy a védelemre elköltött kb fél milliárdot és egy ake-akanji párossal kezd jelenleg.
Mindig is az volt.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Bar nekem sincs igazam a 2 vel, de barhogy matekozom kurvara nem jon ki a 4 ev, max 3,5. Szoval, ja, de nem.Halfkey írta:Pont ezt írtam igen, köszönöm a megerõsítéstKerlon írta:
Valencia 14.08-tol
Inter 17.08-tol
Juve 18.07tol
City 19.07tol
Bayern 23.01tol
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Hmm nekem ez azt mutatja hogy egyedül a juvebol lepett le ket even belul (mivel az inter csak kolcson volt) nem azt amit allitasz hogy mindenhonnanKerlon írta:Valencia 14.08-tolHalfkey írta:
Csak a Citynél 2019 óta van, de elõtte Valenciaban is 4 évet játszott. Juve kaland volt csak ami 2 évnél rövidebb (meg kölcsönadták Internek elōtte).
Inter 17.08-tol
Juve 18.07tol
City 19.07tol
Bayern 23.01tol
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Dehogy lenne veszélyben pep, ha nem jönnek az eredmények majd kap 300 millát igazolni, számomra a legviccesebb, hogy a védelemre elköltött kb fél milliárdot és egy ake-akanji párossal kezd jelenleg.
Nem illik.