Edző és vezetőség
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Nem rúgják ki.
Amugy meg BLt nyerünk. Szal nopara.
Amugy meg BLt nyerünk. Szal nopara.
A legviccesebb az nem is akarták carlot, csak nem tudtunk elérni senki épkézlab edzőt aztan az utolsó percben beesett carlo az ajtón, de csak mert jo a viszonya perezzel.
Vicces, hogy Ancelotti van elővéve az idei szereplésért (ami egyébként messze nem gáz), amikor az elmúlt 25 év leggyengébb támadó szekciója van a csapatnál. Ráadásul létszámban is kevés. Ehhez képest még így is rugdalják a gólokat.
Nekem most az az érzésem, hogy bizalmat élvez az olasz, a hírek ellenére is. Nem lehet ennyire hülye Perez, hogy elküldi egy esetleges 0 (ami igazából már 1) kupás szezon után. Bár az öregnél nem lehet tudni...
Nekem most az az érzésem, hogy bizalmat élvez az olasz, a hírek ellenére is. Nem lehet ennyire hülye Perez, hogy elküldi egy esetleges 0 (ami igazából már 1) kupás szezon után. Bár az öregnél nem lehet tudni...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sztem ha nem nyerünk ligát vagy bl-t perez úgyanúgy bassza ki az öreg Carlot mint a múltkor Ez már ilyen alap dolog nálunk, hogy trófea nélkül repül az edző és ezzel tisztában is van Carlo. Zidane volt az egyetlen aki maradhatott volna de ő mutatta a fakkot
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Az a Perez nem kapkod, aki kicsereli Carlot es Benitezre, aztan elhozza Lopeteguit? Ne vicceljunk mar.
Szanalmas lenne ha menesztenek.
Szanalmas lenne ha menesztenek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A hirek szerint a Barca elleni meccs csapta ki szokasz szerint a biztositekot.raul 4 ever írta: Nem a Real Madrid lenne, ha 2 bajnoki pontvesztés után nem jönnének a hírek, hogy inog a pad. (a baj mindig akkor van, amikor jön a sajt.táj, hogy mindenki az edző mögött. Akkor a következő fordulóra kirúgják)
Igen, az egyik habzó szájjal kajabálna, hogy gegenpressing, a másik meg izzókkal villogna a padról, hogy Shine like a star! , beszt kombó valahaANDS írta: Pep az edző, Klopp a másodedző.
Ha becsúszik egy vereség, akkor cserélnek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nem a Real Madrid lenne, ha 2 bajnoki pontvesztés után nem jönnének a hírek, hogy inog a pad. (a baj mindig akkor van, amikor jön a sajt.táj, hogy mindenki az edző mögött. Akkor a következő fordulóra kirúgják)
Igen, az egyik habzó szájjal kajabálna, hogy gegenpressing, a másik meg izzókkal villogna a padról, hogy Shine like a star! , beszt kombó valahaANDS írta: Pep az edző, Klopp a másodedző.
Ha becsúszik egy vereség, akkor cserélnek.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: R9 ,Isco
Én nagyon sajnálnám. Az igazi húzóemberek minz Benzema, Modric, Kros már erősen kifele mennek, a fiatalok, akiket én személy szerint nagyon kedvelek (a brazilokat is) nem tudják egyenlőre repiteni a csapatot. Az igazolások hiánya, bár nem látok bele, nem gondolom hogy az ő lelkén száradna, igy ebből a keretből, nem tudom ki tudna többet kihozni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Perez bele tud szólni, de a döntést a “vének” hozzák.Donát írta:Minden jel arra mutat Flo Papa második eljövetele óta, hogy tanult a hibáiból, bem kapkod. Ő is tudja nagyon jól, hogy nem érkeztek új játékosok, nem erősödött a keret. Én nagyon csodálnám, ha kivágná a Mestert. Max év végén tudom elképzelni, és akkor is csak úgy, hogy tudni fogja ki lesz az utódja.Realista24 írta: Éjfélre megérkeztek az első hírek, amik arról szólnak hogy a vezetőség nem bizik Carloban.
Klub VB kötelező, ha bukjuk, Carlo mehet a brazilokhoz.
Ha nyerjük, akkor gondolom csak a BL cím mentheti meg.
Anno Zidanerol is azt mondtak hogy a karácsonyt sem éli meg. Ki kene már előtte rúgni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Minden jel arra mutat Flo Papa második eljövetele óta, hogy tanult a hibáiból, bem kapkod. Ő is tudja nagyon jól, hogy nem érkeztek új játékosok, nem erősödött a keret. Én nagyon csodálnám, ha kivágná a Mestert. Max év végén tudom elképzelni, és akkor is csak úgy, hogy tudni fogja ki lesz az utódja.Realista24 írta: Éjfélre megérkeztek az első hírek, amik arról szólnak hogy a vezetőség nem bizik Carloban.
Viniciusnál ez lesz a valós probléma.hehetheoriginal írta:Biztos a kb egyetlen idevalo edzo kibaszasa a megoldas.
Egyeduli hibaja, hogy ezt a nyomorult viniciust a viselkedesevel egyutt nem rakta helyre. De persze biztos elpityeredett volna, hogy meg a sajat csapata is ellene van, aztan eligazol parizsba, ahova ezzel a stilussal valo...
Könnyebb őt plusz egy-két nem szimpatikus játékost kipécézni, felelőssé tenni. A dolgokat olyan egyszerűnek képzelni, hogy csak ki kellene őket cserélni túlgondolt, szimpatikus játékosra, és akkor minden jó lenne. És ezzel az edzőt mentegetni, mert őt kedvenc.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Micsoda fejlődés ment is az up.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Akkor meg a nyari átigazolási szezont se varom meg, mar most februárban leadom a mezt a faszba
Es nem azert mert micsoda hallatlan dolog, hogy epp nem nyerunk beellt.
De kibasszak az embert, aki hiaba kert erositest, nem kapott semmit, sot, mindent elbasztak a vezetesben ezen a teren.
Edzoba mellett ugye akkor calafat vagy kiageci meg ezek a puffadt vezetok, igazgatok mittudomenkik is le lesznek epitve ugye? Akik epic modon beneztek a szinesboru alacsony, de gyors, francia szelsotamado (puszi ) es a viking állat szerződtetését, se elol, se csatarba, se szelen, evek ota nincsenek befoltozva a lyukak, minden idok egyik leggyengebb szinvonalu bajnoksagaban egy alltime gyenge barcelona ver rank majd' 10 pontot.... Biztos a kb egyetlen idevalo edzo kibaszasa a megoldas.
Egyeduli hibaja, hogy ezt a nyomorult viniciust a viselkedesevel egyutt nem rakta helyre. De persze biztos elpityeredett volna, hogy meg a sajat csapata is ellene van, aztan eligazol parizsba, ahova ezzel a stilussal valo...
Es nem azert mert micsoda hallatlan dolog, hogy epp nem nyerunk beellt.
De kibasszak az embert, aki hiaba kert erositest, nem kapott semmit, sot, mindent elbasztak a vezetesben ezen a teren.
Edzoba mellett ugye akkor calafat vagy kiageci meg ezek a puffadt vezetok, igazgatok mittudomenkik is le lesznek epitve ugye? Akik epic modon beneztek a szinesboru alacsony, de gyors, francia szelsotamado (puszi ) es a viking állat szerződtetését, se elol, se csatarba, se szelen, evek ota nincsenek befoltozva a lyukak, minden idok egyik leggyengebb szinvonalu bajnoksagaban egy alltime gyenge barcelona ver rank majd' 10 pontot.... Biztos a kb egyetlen idevalo edzo kibaszasa a megoldas.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Egy csapat létezik a földön ahol elképzelhető hogy pár rosszabb eredmény után ez a hír igaz lehet, pont a Real az.Realista24 írta: Éjfélre megérkeztek az első hírek, amik arról szólnak hogy a vezetőség nem bízik Carloban.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Éjfélre megérkeztek az első hírek, amik arról szólnak hogy a vezetőség nem bizik Carloban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nem szabad játszani a tűzzel, mert Remy a nem-re nyom és mind tudjuk, mi történneToti írta: Relax, egy szoval nem irtam, h en akarnam. Csak kivancsi lettem volna egy szavazas eredmenyre, ossze ne essetek mar
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sokkoltál minketToti írta: Relax, egy szoval nem irtam, h en akarnam. Csak kivancsi lettem volna egy szavazas eredmenyre, ossze ne essetek mar
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Relax, egy szoval nem irtam, h en akarnam. Csak kivancsi lettem volna egy szavazas eredmenyre, ossze ne essetek mar
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
2 napig nemvagyok, gondoltam, hogy a fórum a fejetejére állt de azért még a mai napig megtudtok lepniToti írta: ha már így kirobbant a botrány a citynél és pep egy korábbi nyilatkozatát hozzák mindenhol, miszerint ha kiderül, h a klub hazudott másnap le is mond.. itt meg kezd tré lenni a palacsintában, kiváncsi lennék egy szavazásra, h nyáron ki látná itt a kóklert
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mindenkit lehanyokRealista24 írta:Fel se teszem a kerdestToti írta: ha már így kirobbant a botrány a citynél és pep egy korábbi nyilatkozatát hozzák mindenhol, miszerint ha kiderül, h a klub hazudott másnap le is mond.. itt meg kezd tré lenni a palacsintában, kiváncsi lennék egy szavazásra, h nyáron ki látná itt a kóklert
thereisonly1ronaldo