Így még jobb!babaking írta: nem kell app: https://www.fifa.com/fifaplus/en/watch/ ... ALeetOjrZx
Köszi!
HozzászólásSzerző: yazid zz » 2023. február 8., szerda 20:14
Így még jobb!babaking írta: nem kell app: https://www.fifa.com/fifaplus/en/watch/ ... ALeetOjrZx
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. február 8., szerda 20:14
HozzászólásSzerző: yazid zz » 2023. február 8., szerda 20:14
Én a keresőbe írtam "Real Madrid" majd a találatok között a videos és ott az egyik megy.haszi írta: A Fifa+ app-on hol lehet elindítani a streamet? Sehol se kapom...
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. február 8., szerda 20:13
HozzászólásSzerző: haszi » 2023. február 8., szerda 20:03
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 8., szerda 20:02
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. február 8., szerda 19:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 8., szerda 19:55
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. február 8., szerda 19:47
Vagy csak az utobbi.Realista24 írta:Az a kar hogy Real drukker vagy és ide írsz._Bushido_ írta:
Az a cserepad rettentő égő. Ciki.
Hol van már a James, morata, lucas, asensio, nacho, akár kovacic, isco, Danilo, pepe.... féle cseresor?
Pereznek lesz / lenne dolga újra. kár volt ezért a sz*r stadionprojektért
HozzászólásSzerző: bpagyor » 2023. február 8., szerda 19:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 8., szerda 19:34
Az a kar hogy Real drukker vagy és ide írsz._Bushido_ írta:Az a cserepad rettentő égő. Ciki.d.gergo írta: A Real Madrid kezdőcsapata: Lunin, Nacho, Alaba, Rüdiger, Camavinga, Kroos, Tchouameni, Modric, Valverde, Rodrygo és Vini Jr.
A Real Madrid cserejátékosai: Luis López, Canizares, Carvajal, Vallejo, Asensio, Odriozola, Ceballos, Mariano, Mario Martín, Arribas.
Hol van már a James, morata, lucas, asensio, nacho, akár kovacic, isco, Danilo, pepe.... féle cseresor?
Pereznek lesz / lenne dolga újra. kár volt ezért a sz*r stadionprojektért
HozzászólásSzerző: filatáska » 2023. február 8., szerda 19:05
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. február 8., szerda 19:00
Én nem szeretem Marianot, de lehet pont erre a meccsre megadtam volna neki a lehetőséget középen és Vini pihentetése céljából, Rodrygonak a bal szélen.d.gergo írta: A Real Madrid kezdőcsapata: Lunin, Nacho, Alaba, Rüdiger, Camavinga, Kroos, Tchouameni, Modric, Valverde, Rodrygo és Vini Jr.
A Real Madrid cserejátékosai: Luis López, Canizares, Carvajal, Vallejo, Asensio, Odriozola, Ceballos, Mariano, Mario Martín, Arribas.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. február 8., szerda 18:39
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 8., szerda 18:21
Akkor remélem, ha mész majd meccsre az első szekus kibasz a kukába._Bushido_ írta: kár volt ezért a sz*r stadionprojektért
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. február 8., szerda 18:19
Az a cserepad rettentő égő. Ciki.d.gergo írta: A Real Madrid kezdőcsapata: Lunin, Nacho, Alaba, Rüdiger, Camavinga, Kroos, Tchouameni, Modric, Valverde, Rodrygo és Vini Jr.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. február 8., szerda 18:13
Carvajal has a fever, he was left out at the last minute.
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2023. február 8., szerda 18:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 5., vasárnap 16:01
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. február 5., vasárnap 15:57
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem