mexes írta:
realmadrid95 írta:
Nekem neha amugy az az erzesem, hogy direkt szitot a tuzet.
Igaza van kiseriknek, meg neked is végülis, ha azt vesszük hogy kár leírnia mert csak szétszedeti magát.
Meccsek óta ez megy. Na mindegy, jöhet erre is
En igazat adtam neki sokszor, csak tenyleg ezek nekem felesleges provokaciok neha mar. Vini egy fiatal jatekos, sokat valtozhat a javara, mert mentalisan gyengenek tunik.
Konnyen ki lehet hozni a sodrabol, a befejezesei gyatrak, viszont nagyon nagy munkat rak le hetrol hetre es befejezesben meg fejlodhet. Nem lehet rafogni minden pontvesztest, kihagyott helyzetet. Viszont azzal, hogy o ennyire gorcsosen probalja mindig vedeni, ezzel pont meg jobban ellenszenvet kelt az emberekben Vini irant, mert mar ok is alig varjak, hogy ha kihagyja a Brazil, es irhassak, hogy “na ugye?! Mar megint kihagyta?!”
Nem mellesleg most o is ezt csinalja, csak masik iranybol.
Sokszor latom en is, hogy feleslegesen van eloveve Vinicius, de nem irok minden kommentre es vedem mindhalalig.
El kell fogadni, hogy masnak mas a velemenye, mert tok jol megfogalmazta az o szemszogebol, hogy miert tartja Viniciust fontosnak. Van, aki mashogy latja, van aki szerint keves, ha mar o van kikialtva a harmadik legertekesebb jatekosnak. Ha o azt varja, hogy elfogadjak a velemenyet, neki is el kell fogadnia maset.