nem adta ki az szarkazmuskiserik írta:Pont erről beszéltem.Kerlon írta:
Kicsit súrolta a labdát, hátsó képből látszódott.
Amúgy ez a tróger viniciust utáló madridom népet Fede gólját sem ünnepelte meg. tiszta szégyen
Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ezüstérmes. A Wydad nyerte, csak ők a rendezők is. Így jött a második.petiamadridista írta: Ez az Al Ahly az afrikai BL győztes ?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Pont erről beszéltem.Kerlon írta:Kicsit súrolta a labdát, hátsó képből látszódott.Pad'em írta: Varos kollega hogy hozta ki hogy az nem 11-es?
Amúgy ez a tróger viniciust utáló madridom népet Fede gólját sem ünnepelte meg. tiszta szégyen
A baj, hogy nagyon nem érdekelt, hogy ki lőtte a gólt, csak az, hogy semmi reakció rá. Semmi. Persze a jó magyar skatulya ugye, azonnal arra kell gondolni, hogy Vinicius Junior-t védeni jöttem. Hát nem. Altattam a kisfiam és utána atfutottam gyorsan a fórumot, majd láttam, hogy semmi reakció a gólra. Ennyi történt.realmadrid95 írta:mexes írta:
Igaza van kiseriknek, meg neked is végülis, ha azt vesszük hogy kár leírnia mert csak szétszedeti magát.
Meccsek óta ez megy. Na mindegy, jöhet erre is
En igazat adtam neki sokszor, csak tenyleg ezek nekem felesleges provokaciok neha mar. Vini egy fiatal jatekos, sokat valtozhat a javara, mert mentalisan gyengenek tunik.
Konnyen ki lehet hozni a sodrabol, a befejezesei gyatrak, viszont nagyon nagy munkat rak le hetrol hetre es befejezesben meg fejlodhet. Nem lehet rafogni minden pontvesztest, kihagyott helyzetet. Viszont azzal, hogy o ennyire gorcsosen probalja mindig vedeni, ezzel pont meg jobban ellenszenvet kelt az emberekben Vini irant, mert mar ok is alig varjak, hogy ha kihagyja a Brazil, es irhassak, hogy “na ugye?! Mar megint kihagyta?!”
Nem mellesleg most o is ezt csinalja, csak masik iranybol.
Sokszor latom en is, hogy feleslegesen van eloveve Vinicius, de nem irok minden kommentre es vedem mindhalalig.
El kell fogadni, hogy masnak mas a velemenye, mert tok jol megfogalmazta az o szemszogebol, hogy miert tartja Viniciust fontosnak. Van, aki mashogy latja, van aki szerint keves, ha mar o van kikialtva a harmadik legertekesebb jatekosnak. Ha o azt varja, hogy elfogadjak a velemenyet, neki is el kell fogadnia maset.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik 2023. február 8., szerda 21:34-kor.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
mexes írta:Igaza van kiseriknek, meg neked is végülis, ha azt vesszük hogy kár leírnia mert csak szétszedeti magát.realmadrid95 írta:
Nekem neha amugy az az erzesem, hogy direkt szitot a tuzet.
En igazat adtam neki sokszor, csak tenyleg ezek nekem felesleges provokaciok neha mar. Vini egy fiatal jatekos, sokat valtozhat a javara, mert mentalisan gyengenek tunik.
Konnyen ki lehet hozni a sodrabol, a befejezesei gyatrak, viszont nagyon nagy munkat rak le hetrol hetre es befejezesben meg fejlodhet. Nem lehet rafogni minden pontvesztest, kihagyott helyzetet. Viszont azzal, hogy o ennyire gorcsosen probalja mindig vedeni, ezzel pont meg jobban ellenszenvet kelt az emberekben Vini irant, mert mar ok is alig varjak, hogy ha kihagyja a Brazil, es irhassak, hogy “na ugye?! Mar megint kihagyta?!”
Nem mellesleg most o is ezt csinalja, csak masik iranybol.
Sokszor latom en is, hogy feleslegesen van eloveve Vinicius, de nem irok minden kommentre es vedem mindhalalig.
El kell fogadni, hogy masnak mas a velemenye, mert tok jol megfogalmazta az o szemszogebol, hogy miert tartja Viniciust fontosnak. Van, aki mashogy latja, van aki szerint keves, ha mar o van kikialtva a harmadik legertekesebb jatekosnak. Ha o azt varja, hogy elfogadjak a velemenyet, neki is el kell fogadnia maset.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Engem Csucsu szab fel nagyon, se hátra, se előre nem ad extrát, feláll a hátamon a szőr a Pogbás kocogásaitól...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Ez az Al Ahly az afrikai BL győztes ?
fejezzuk mar be hogy jobb oldali szogletet jobb labas kroos ad be mert ez meg a szarabbnal is szarabb szogleteket eredmenyez
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Egyel kizoomolnek, mióta rommá nyerte magát a csapat, nagyjából minden meccsen ez van ahol nem klasszikus nagycsapat ellen játszunk. 6 éve sokkal nyugodtabban ülök le egy olyan meccs elé ahol nem mi vagyunk az esélyesek.petiamadridista írta: Azért tegyük hozzá h ezek a club VB meccsek mindig is ótvarok voltak.
Emlekszem amikor 2016ban CR7el a legjobb ZZ-s évben is csak küszködtünk vmi japán sz.r ellen, de a végén bedaraltuk őket.
Ezzel nem azt mondon h minden jó, de ezeket a club VBn mutatott teljesítményeket a helyén kell kezelni sztem.
Ugyanakkor nem rossz ez. Lehozzuk 3al meg a döntőt is.
gyalázatosan iramtalanés fos az egész, komolytalanpetiamadridista írta: Azért tegyük hozzá h ezek a club VB meccsek mindig is ótvarok voltak.
Emlekszem amikor 2016ban CR7el a legjobb ZZ-s évben is csak küszködtünk vmi japán sz.r ellen, de a végén bedaraltuk őket.
Ezzel nem azt mondon h minden jó, de ezeket a club VBn mutatott teljesítményeket a helyén kell kezelni sztem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Na ezért nem volt az előbb 11-es nekünk, az arabok kifizették hogy izgi legyen a meccs
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Azért tegyük hozzá h ezek a club VB meccsek mindig is ótvarok voltak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én nem írtam sem előtte sem utána.kiserik írta:Amit látok, hogy a gólig csak a szidás (jogosan teszem hozzá), de utána csak a csönd. Mint ha mindenki csalódott lenne, ahelyett, hogy örülne, hogy vezet a csapat. Nekem ez furahehetheoriginal írta:
te látod is a meccseket, vagy csak nézed?
De te meg csak ilyenkor jössz, amúgy bujkalsz. Mert hat ugye fallal nem vitatkozol mert nincs rá idod. Érdekes ilyenkor mindig van időd, de ha épp jogos kritika van, akkor nincs.
Szóval a provokációt hagyd, mert rej nem lesz magányos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
lehet.kiserik írta:Amit látok, hogy a gólig csak a szidás (jogosan teszem hozzá), de utána csak a csönd. Mint ha mindenki csalódott lenne, ahelyett, hogy örülne, hogy vezet a csapat. Nekem ez furahehetheoriginal írta:
te látod is a meccseket, vagy csak nézed?
en a teljes produktumtol csalodott vagyok, szenvedes ez az egesz, ahogy van.
mindegy, hogy nyerunk, a barca megalazott minket, ugy nyertek kupat ellenunk, 8 pont minusz a bajnoksagban es kilatastalan fos jatek hetrol hetre egy real madridtol.
nem fogok itt ujjongani, hogy egy kutyaidomár fodrászválogatottat legyőzünk, de a ziccert tovabbra is luxus ugye belőni, vagy valami értelmes produktumot letenni a betanult sablon km-ekrol látszodo unalmas labdajaratason kivul...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2023. február 8., szerda 21:22-kor.
thereisonly1ronaldo
Kicsit súrolta a labdát, hátsó képből látszódott.Pad'em írta: Varos kollega hogy hozta ki hogy az nem 11-es?
K
K
jo akkor ne mutassatok. basszátok meg
valamelyik univerzumban:
mutassak mar hogy labdat ert előtte
valamelyik univerzumban:
- Pad'em
Varos kollega hogy hozta ki hogy az nem 11-es?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Igaza van kiseriknek, meg neked is végülis, ha azt vesszük hogy kár leírnia mert csak szétszedeti magát.realmadrid95 írta:Nekem neha amugy az az erzesem, hogy direkt szitot a tuzet.kiserik írta: Az amúgy beszarás, hogy megy a fika folyamatosan, de ha gólt lő a csapat, akkor kuss van.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Édes mindegy, de ez miért nem tizi?