Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
Valaki mostantól edzésenként 30 percet csak tiziket rúgjon. Ez már vicc.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Köszi Modric.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
ezt most vezetik be. hogy a stadionban levok is kepben legyenek. bar en magyarazatot is varnek ha ott lennekpetiamadridista írta: Így bemondta a mikrofonba mint az NFLben ?
Vagy afrikában ez a szokás ?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
mint valami rossz Mortal Kombat narrátor majd összexartam magam, mikor bemondta az ítéletet
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Mivolt ez a Mónika show kiabálás kec?
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Így bemondta a mikrofonba mint az NFLben ?
ennek is tizinek kell lennie
valamelyik univerzumban:
ez a sípos ritka irritáló
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ezt a vakgeci bírót honnan szedték össze?
#whatisyourexcuse
ha idegbeteg modon jonne mindenhova akkor tobb a hibalehetoseg. higgadtan lehozza szerintem. labbal lehetne jobb de egyelore hozza azt amit egy fiatal ennyi jatekoerccel le tud hozniKerlon írta: Lunin amúgy nagyon alamuszi kapusnak tűnik, hiányzik belőle a vérbenforgószemű őrül, tudása nem biztos, hogy ne lenne több, de a mentalitása tűnik langyosnak
valamelyik univerzumban:
Lunin amúgy nagyon alamuszi kapusnak tűnik, hiányzik belőle a vérbenforgószemű őrül, tudása nem biztos, hogy ne lenne több, de a mentalitása tűnik langyosnak
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Realista24 írta:Utolsó lehetőség. És akkor most kedves voltam.kiserik írta:
Pont erről beszéltem.
A baj, hogy nagyon nem érdekelt, hogy ki lőtte a gólt, csak az, hogy semmi reakció rá. Semmi. Persze a jó magyar skatulya ugye, azonnal arra kell gondolni, hogy Vinicius Junior-t védeni jöttem. Hát nem. Altattam a kisfiam és utána atfutottam gyorsan a fórumot, majd láttam, hogy semmi reakció a gólra. Ennyi történt.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Utolsó lehetőség. És akkor most kedves voltam.kiserik írta:Pont erről beszéltem.Kerlon írta:
Kicsit súrolta a labdát, hátsó képből látszódott.
Amúgy ez a tróger viniciust utáló madridom népet Fede gólját sem ünnepelte meg. tiszta szégyen
A baj, hogy nagyon nem érdekelt, hogy ki lőtte a gólt, csak az, hogy semmi reakció rá. Semmi. Persze a jó magyar skatulya ugye, azonnal arra kell gondolni, hogy Vinicius Junior-t védeni jöttem. Hát nem. Altattam a kisfiam és utána atfutottam gyorsan a fórumot, majd láttam, hogy semmi reakció a gólra. Ennyi történt.realmadrid95 írta:
En igazat adtam neki sokszor, csak tenyleg ezek nekem felesleges provokaciok neha mar. Vini egy fiatal jatekos, sokat valtozhat a javara, mert mentalisan gyengenek tunik.
Konnyen ki lehet hozni a sodrabol, a befejezesei gyatrak, viszont nagyon nagy munkat rak le hetrol hetre es befejezesben meg fejlodhet. Nem lehet rafogni minden pontvesztest, kihagyott helyzetet. Viszont azzal, hogy o ennyire gorcsosen probalja mindig vedeni, ezzel pont meg jobban ellenszenvet kelt az emberekben Vini irant, mert mar ok is alig varjak, hogy ha kihagyja a Brazil, es irhassak, hogy “na ugye?! Mar megint kihagyta?!”
Nem mellesleg most o is ezt csinalja, csak masik iranybol.
Sokszor latom en is, hogy feleslegesen van eloveve Vinicius, de nem irok minden kommentre es vedem mindhalalig.
El kell fogadni, hogy masnak mas a velemenye, mert tok jol megfogalmazta az o szemszogebol, hogy miert tartja Viniciust fontosnak. Van, aki mashogy latja, van aki szerint keves, ha mar o van kikialtva a harmadik legertekesebb jatekosnak. Ha o azt varja, hogy elfogadjak a velemenyet, neki is el kell fogadnia maset.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nem adta ki az szarkazmuskiserik írta:Pont erről beszéltem.Kerlon írta:
Kicsit súrolta a labdát, hátsó képből látszódott.
Amúgy ez a tróger viniciust utáló madridom népet Fede gólját sem ünnepelte meg. tiszta szégyen
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ezüstérmes. A Wydad nyerte, csak ők a rendezők is. Így jött a második.petiamadridista írta: Ez az Al Ahly az afrikai BL győztes ?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Pont erről beszéltem.Kerlon írta:Kicsit súrolta a labdát, hátsó képből látszódott.Pad'em írta: Varos kollega hogy hozta ki hogy az nem 11-es?
A baj, hogy nagyon nem érdekelt, hogy ki lőtte a gólt, csak az, hogy semmi reakció rá. Semmi. Persze a jó magyar skatulya ugye, azonnal arra kell gondolni, hogy Vinicius Junior-t védeni jöttem. Hát nem. Altattam a kisfiam és utána atfutottam gyorsan a fórumot, majd láttam, hogy semmi reakció a gólra. Ennyi történt.realmadrid95 írta:mexes írta:
Igaza van kiseriknek, meg neked is végülis, ha azt vesszük hogy kár leírnia mert csak szétszedeti magát.
Meccsek óta ez megy. Na mindegy, jöhet erre is
En igazat adtam neki sokszor, csak tenyleg ezek nekem felesleges provokaciok neha mar. Vini egy fiatal jatekos, sokat valtozhat a javara, mert mentalisan gyengenek tunik.
Konnyen ki lehet hozni a sodrabol, a befejezesei gyatrak, viszont nagyon nagy munkat rak le hetrol hetre es befejezesben meg fejlodhet. Nem lehet rafogni minden pontvesztest, kihagyott helyzetet. Viszont azzal, hogy o ennyire gorcsosen probalja mindig vedeni, ezzel pont meg jobban ellenszenvet kelt az emberekben Vini irant, mert mar ok is alig varjak, hogy ha kihagyja a Brazil, es irhassak, hogy “na ugye?! Mar megint kihagyta?!”
Sokszor latom en is, hogy feleslegesen van eloveve Vinicius, de nem irok minden kommentre es vedem mindhalalig.
El kell fogadni, hogy masnak mas a velemenye, mert tok jol megfogalmazta az o szemszogebol, hogy miert tartja Viniciust fontosnak. Van, aki mashogy latja, van aki szerint keves, ha mar o van kikialtva a harmadik legertekesebb jatekosnak. Ha o azt varja, hogy elfogadjak a velemenyet, neki is el kell fogadnia maset.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik 2023. február 8., szerda 21:34-kor.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
mexes írta:Igaza van kiseriknek, meg neked is végülis, ha azt vesszük hogy kár leírnia mert csak szétszedeti magát.realmadrid95 írta:
Nekem neha amugy az az erzesem, hogy direkt szitot a tuzet.
Meccsek óta ez megy. Na mindegy, jöhet erre is
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Engem Csucsu szab fel nagyon, se hátra, se előre nem ad extrát, feláll a hátamon a szőr a Pogbás kocogásaitól...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Ez az Al Ahly az afrikai BL győztes ?
fejezzuk mar be hogy jobb oldali szogletet jobb labas kroos ad be mert ez meg a szarabbnal is szarabb szogleteket eredmenyez
valamelyik univerzumban: