vagy pastore.
....és tényleg....hát mi van pastoréval? Régen eléggé jól ment neki,mármint jól indult,most mi a szitu?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 14., csütörtök 21:33
vagy pastore.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 14., csütörtök 21:00
Naná, 1997 és 2004 között tolta a Masíán.Drake írta:Ohh shit benéztem. 2001-2004 között a Barca B-be tolta.
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. november 14., csütörtök 20:50
Wikipédia szerint:Drake írta:olyan lesz mint Pique, aki gyakran megfeledkezik arról, hogy ő nem katalán?
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. november 14., csütörtök 20:49
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. november 14., csütörtök 20:40
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 14., csütörtök 19:55
olyan lesz mint Pique, aki gyakran megfeledkezik arról, hogy ő nem katalán?h3x0r írta:Raadasul Koke egy verbeli katalan, sajat nevelesu jatekos... lesz akkor ha leigazoljatok.wZoLee7 írta:én megmondtam hogy Koke egy jó és fiatal kp-hoz az egyik legjobb választás, spanyol is...
3. számú mez? rossz nyomon jársz
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. november 14., csütörtök 19:34
[/quote]egyáltalán nem vagyok az.[/quote]ilyen médiabuherált hungarokatalán is vagy.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 14., csütörtök 19:15
Hát nézd... Ez most kb olyan elfogultság mintha kiirnám facen, hogy bátyámnak minden esélye megvan arra, hogy megnyerjen egy mesterlövész versenyt... Közbe meg a légpuskám távcsöve szemenverte... Messi idén közel nincs formában , főleg ősszel nem... Nincs ezen mit ragozni...'shutterisland írta:mondjuk ha azt írjam hogy messinek jár az idei laszti, az tényleg nagy elfogultság, de hát kivel legyél elfogult, ha nem a saját véreddel.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 14., csütörtök 19:00
nem tudom, mit jelentenek a posztok, de a képekhez annyit, hogy egyszerű mezei drukkerek is osztanak meg ilyeneket, akkor nem olyan meglepő szerintem, hogy valaki hájpolja a saját testvérét, akinek nagyjából megköszönheti még azt is, hogy soha a büdös életben gondja nem lesz.Géci írta:Messi tesókája inkább polirozza le a bátyust, és ne a hülyeségeket tolja a twitterre... Szerintem ő is úgy volt vele, hogy még akkor jár a laszti, ha fél szezont sérült valaki... Vicc az egész család komolyan...
LINK
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 14., csütörtök 18:35
Raadasul Koke egy verbeli katalan, sajat nevelesu jatekos... lesz akkor ha leigazoljatok.wZoLee7 írta:én megmondtam hogy Koke egy jó és fiatal kp-hoz az egyik legjobb választás, spanyol is...
3. számú mez? rossz nyomon jársz
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 14., csütörtök 18:23
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 14., csütörtök 16:39
én megmondtam hogy Koke egy jó és fiatal kp-hoz az egyik legjobb választás, spanyol is...GT37 írta:Nem is tudtam, hogy a harmadik számú mezünk fehér lesz jövőre.wZoLee7 írta:valóban, Gündogan spanyolo.-ba fog menni, de fehér mezt fog magára húzni
Viszont ha már Koke: KATT
Nem rossz.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 14., csütörtök 16:24
Nem is tudtam, hogy a harmadik számú mezünk fehér lesz jövőre.wZoLee7 írta:valóban, Gündogan spanyolo.-ba fog menni, de fehér mezt fog magára húzni
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 14., csütörtök 16:22
valóban, Gündogan spanyolo.-ba fog menni, de fehér mezt fog magára húzniGT37 írta:Ő mondjuk tényleg nagyon jó, elnézegetném itt, ha már Iscót nem sikerült elhoznunk. (Nem mintha próbálkoztunk volna vele, de azért örültem volna neki.)wZoLee7 írta:Koke az atleticoból? jó játékos, magunkhoz hoznám, de hát ez kb lehetetlen
De nálam továbbra is Gündogan az abszolút favorit.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 14., csütörtök 16:14
Ő mondjuk tényleg nagyon jó, elnézegetném itt, ha már Iscót nem sikerült elhoznunk. (Nem mintha próbálkoztunk volna vele, de azért örültem volna neki.)wZoLee7 írta:Koke az atleticoból? jó játékos, magunkhoz hoznám, de hát ez kb lehetetlen
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 14., csütörtök 16:08
Koke az atleticoból? jó játékos, magunkhoz hoznám, de hát ez kb lehetetlen'shutterisland írta:azt se tudom, ki az istent hoznánk helyette, özil off, iscot most vettétek meg, hamsikkal jönne a nápolyi maffia is, kroos nem hiszem, hogy jönne, pep sem engedné.
esetleg silva vagy pastore.
béta verzióKerlon írta:Amúgy én Microsoft Bernabeu 1.0-nak hívnám.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 14., csütörtök 16:00
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 14., csütörtök 14:41
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 14., csütörtök 14:33
Nyilván az "aprót" tehettem volna idézőjelbe,de azt gondolom évi 25 guriga valóban csak apró,az amerikai multinak,amekkora publicitást a médiában,nap mint nap.Hisz ha a csapatról lesz szó,akkor mindig ott lesz az hogy "nyílt edzésnap a Microsoft Bernabeuban,vagy a Real Madrid XY csapatot lát vendégül a Microsoft Bernabeuban,és még sorolhatnám.Ha 25 millióból indulunk ki, akkor az az éves bevétel 5%-a. De szerintem ennél több lesz, 5-10% pedig nem kevés.
Egyedül az Adidas fizet nekünk embertelen összeget az évi 40 milliója körüli összeggel.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 14., csütörtök 14:31
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem