Értékeld a legutóbbi meccset
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Lazán hoztuk amit kellett, nincs itt semmi látnivaló. A védelemre meg Rudira rászállt R24 meg természetesen őt követve a mainstream verziós Faust, szerintem meg nem mérvadó a meccs, de majd a bl kieséses körben elválik mit tud a német meg a csapat.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Szórakoztató meccsek voltak ezek.
Ennyi.
Ennyi.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
wZoLee7 írta:ezt én is köszönöm. A meccset élőben nem néztem. Azt az első esetet hogy meg sem nézték? Az még tisztább 11-es mint amit végül befújtak.
Lunin egyébként azt hittem magasabb. Valahogy ránézésre sem áraszt túl sok magabiztosságot ott a kapuban, milyen volt?
Szerintem nem kell ennel magasabbnak lennie, Alisson, Neuer 2 cmvel magasabbak, Ederson 3 cmvel alacsonyabb tole.
Nem volt sok dolga, egy viszonylag nagy védése volt szögletnél, neki szerintem fix perc kéne valahol, így nem sokat latni fél évente van 1-2meccsewZoLee7 írta:ezt én is köszönöm. A meccset élőben nem néztem. Azt az első esetet hogy meg sem nézték? Az még tisztább 11-es mint amit végül befújtak.
Lunin egyébként azt hittem magasabb. Valahogy ránézésre sem áraszt túl sok magabiztosságot ott a kapuban, milyen volt?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hehét kérdezd, ő van rákattanva erre a magasság dolograwZoLee7 írta:ezt én is köszönöm. A meccset élőben nem néztem. Azt az első esetet hogy meg sem nézték? Az még tisztább 11-es mint amit végül befújtak.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ezt én is köszönöm. A meccset élőben nem néztem. Azt az első esetet hogy meg sem nézték? Az még tisztább 11-es mint amit végül befújtak.jack95hun írta:https://www.youtube.com/watch?v=yL6xA8sn5BEFaust írta: Valami ertelmes osszefoglalot, ami nem 480p arab uvoltozessel es hablatyolassal, ha valaki linkelne, megkoszonnem!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Carlo azt mondta, hogy Mili es Karim ott lesznek a donto kereteben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez a Rodrygo is csoda egy fazon. Legtöbbször nagyon gyenge, főleg ha kezdőként játszik. De 4-5 meccsenként meg olyanokat produkál hogy leesik az álla az embernek.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
75. perc környékén jött Ceba - Kroos helyére.realistahuni írta: Én sem néztem a meccset de az, hogy 95 percig egyet cseréltünk kecskepasztor csapat ellen, eléggé beszédes a keretre nézve.
de Modricot is pihenhetett volna valamelyik ifi javára.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Mindenki, aki megdöglik a pályán a címerért
https://www.youtube.com/watch?v=yL6xA8sn5BEFaust írta: Valami ertelmes osszefoglalot, ami nem 480p arab uvoltozessel es hablatyolassal, ha valaki linkelne, megkoszonnem!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Arribbas 28 mp, 1 gol.
Hazard, 296 perc, 1 gol.
Hazard, 296 perc, 1 gol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én sem néztem a meccset de az, hogy 95 percig egyet cseréltünk kecskepasztor csapat ellen, eléggé beszédes a keretre nézve.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Konkrétan szinte semmit sem kapott Vini. Nagyon kellene neki a pihenés. Fejben és fizikailag is. Mondjuk nem csak neki, hanem a többi kezdő játékosunknak is.raul 4 ever írta: Áááá, te vagy az én emberem.. Mondom, ha senkinek nem tűnik fel, h túlméretes volt rá a ruha/kicsik bele a lábai .. De akkor más is figyelt
Döntő megvan, legalább nem Japánig kellett érte menni, van itt minek örülni..
Az átjött, hogy sokan (Modric, Fede, Kroos, Rodri is kicsit) ki vannak facsarva, amin Ceba majd fog segíteni, de hogy Mariano beáll 2 percre, az tuti nem.
Fede csellója a gól előtt tetszett, finom volt, meg Ceba sarkazása is.
Vini nagy művész, szerintem ha megint lenne olyan 1000kisgyerek vs RealMadrid meccs, ott is csapkodna, meg legyezne a mutatóujjával. Kicsit sok, itt most nem kapott akkorákat, mint a laligás hentesektől szokott.
A szezon után végre remélem normális pihenőt kapnak a játékosok és a FIFA/UEFA nem hajtja őket rommá a pénzért.
A csapaton belül meg azt remélem, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el, hiába van ez a kilátástalanság most. Aztán nyáron bízok abban, hogy valamelyest megújul a keret használható támadókkal és minőségi cseresorral, hogy lehessen pihentetni a kezdőcsapatot.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Áááá, te vagy az én emberem.. Mondom, ha senkinek nem tűnik fel, h túlméretes volt rá a ruha/kicsik bele a lábai .. De akkor más is figyeltPad'em írta: Hétvégi produkciót nem láttam, most is csak a 2.félidőt csíptem meg és hát így Mariano látványa most sokkolt. Azt a hajat vagy mi az cipelni egész nap. Szerencsétlen.
Arribas, legyűrt sportszárral, xxles hosszú ujjúban elkérve a napköziből, ahogy kell fél perc alatt. Kövi meccsen már akár 3 percet is kaphatna. Legalabb Jimmynk boldog lesz, ha más nem is.
Döntő megvan, legalább nem Japánig kellett érte menni, van itt minek örülni..
Az átjött, hogy sokan (Modric, Fede, Kroos, Rodri is kicsit) ki vannak facsarva, amin Ceba majd fog segíteni, de hogy Mariano beáll 2 percre, az tuti nem.
Fede csellója a gól előtt tetszett, finom volt, meg Ceba sarkazása is.
Vini nagy művész, szerintem ha megint lenne olyan 1000kisgyerek vs RealMadrid meccs, ott is csapkodna, meg legyezne a mutatóujjával. Kicsit sok, itt most nem kapott akkorákat, mint a laligás hentesektől szokott.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Pad'em
Hétvégi produkciót nem láttam, most is csak a 2.félidőt csíptem meg és hát így Mariano látványa most sokkolt. Azt a hajat vagy mi az cipelni egész nap. Szerencsétlen.
Arribas, legyűrt sportszárral, xxles hosszú ujjúban elkérve a napköziből, ahogy kell fél perc alatt. Kövi meccsen már akár 3 percet is kaphatna. Legalabb Jimmynk boldog lesz, ha más nem is.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Valami ertelmes osszefoglalot, ami nem 480p arab uvoltozessel es hablatyolassal, ha valaki linkelne, megkoszonnem!
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Eleve az ilyen mikiegér kupákon nem kellene erőltetni a kezdőcsapatot 90. percig, lehetne a fiatalokat/cseréket többet nyomatni. Csak ugye Carlo most a munkája megtartására játszik valószínűleg. Így viszont a kezdők nem fognak ezen a tornán sem pihenni. Pedig Mariano és Rodrygo - a baloson- most kaphatna pl esélyt, hogy Vini pihenjen.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
nem tudom ki inditotta el hogy ez szaudi csapat volt de ezek egyiptomiak voltak.MorataMartin írta: ARRIBA(s), jöhet a vb-döntő Sajnos ma sem játszottunk jól:/ Nem tudom mi van a csapattal, de ez hosszútávon nagyon nagyon kevés lesz. Sztem egy európai csapatot ma ezzel a játékkal nem vertünk volna meg. Egyébként értem, hogy CR-nek is miért ilyen nehéz Szaúd-Arábiában, mikor a fiatal titán Vinicius sem villogott az szaúdi védők között. Oké a gól, meg a kiharcolt tizenegyes, de nem voltam vele ma sem elégedett. Egyébként, ha megnyerjük a klub-vbt, akkor Benzema, Courtois, Lucas, Militao és Hazard nem lesznek klubvilágbajnokok, vagy nekik is jár az arany?
valamelyik univerzumban:
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
ARRIBA(s), jöhet a vb-döntő Sajnos ma sem játszottunk jól:/ Nem tudom mi van a csapattal, de ez hosszútávon nagyon nagyon kevés lesz. Sztem egy európai csapatot ma ezzel a játékkal nem vertünk volna meg. Egyébként értem, hogy CR-nek is miért ilyen nehéz Szaúd-Arábiában, mikor a fiatal titán Vinicius sem villogott az arab védők között. (Tudom egyiptomi csapat az Al Ahly) Oké a gól, meg a kiharcolt tizenegyes, de nem voltam vele ma sem elégedett. Egyébként, ha megnyerjük a klub-vbt, akkor Benzema, Courtois, Lucas, Militao és Hazard nem lesznek klubvilágbajnokok, vagy nekik is jár az arany?