Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 14., csütörtök 21:33

vagy pastore.

....és tényleg....hát mi van pastoréval? Régen eléggé jól ment neki,mármint jól indult,most mi a szitu?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 14., csütörtök 21:00

Drake írta:Ohh shit benéztem. :mrgreen: 2001-2004 között a Barca B-be tolta.
Naná, 1997 és 2004 között tolta a Masíán. :D

Az a Piquenbauer becenév meg még mindig nagyot üt. :lol:

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2013. november 14., csütörtök 20:50

Drake írta:olyan lesz mint Pique, aki gyakran megfeledkezik arról, hogy ő nem katalán? :D :D
Wikipédia szerint:
Teljes név Gerard Piqué Bernabeu
Születési dátum 1987. február 2. (26 éves)
Születési hely Barcelona, Spanyolország
Magasság 192 cm
Testtömeg 85 kg
Becenév Piquenbauer
Poszt hátvéd

Szval Piké Made in Catalunya. :mrgreen: Ő annyiban más mint a többiek,(Alba,Cesc) hogy nem járt a La Masiába,mielőtt külföldre igazolt.[/quote]

Ohh shit benéztem. :mrgreen: 2001-2004 között a Barca B-be tolta.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. november 14., csütörtök 20:49

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/03/ ... 70x323.jpg

Mekkora kép. :lol:

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2013. november 14., csütörtök 20:40

olyan lesz mint Pique, aki gyakran megfeledkezik arról, hogy ő nem katalán? :D :D[/quote]

Wikipédia szerint:
Teljes név Gerard Piqué Bernabeu
Születési dátum 1987. február 2. (26 éves)
Születési hely Barcelona, Spanyolország
Magasság 192 cm
Testtömeg 85 kg
Becenév Piquenbauer
Poszt hátvéd

Szval Piké Made in Catalunya. :mrgreen: Ő annyiban más mint a többiek,(Alba,Cesc) hogy nem járt a La Masiába,mielőtt külföldre igazolt.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 14., csütörtök 19:55

h3x0r írta:
wZoLee7 írta:én megmondtam hogy Koke egy jó és fiatal kp-hoz az egyik legjobb választás, spanyol is...
3. számú mez? rossz nyomon jársz :mrgreen:
Raadasul Koke egy verbeli katalan, sajat nevelesu jatekos... lesz akkor ha leigazoljatok. :D
olyan lesz mint Pique, aki gyakran megfeledkezik arról, hogy ő nem katalán? :D :D

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. november 14., csütörtök 19:34

[/quote]kíváncsi vagyok, hogy ha én 3 évvel ezelőtt benyomom ide, hogy 2013-ban iker távozása komolyan napirendre kerül, hányan néznek boci szemekkel, hogy ez miről beszél, szóval nem csoda.
persze ennyi erővel még igazad is lehet, viszont én nem tartom jelenleg reálisnak, hogy lelép, az meg, hogy ha netán mégis, akkor biztos a bayernbe, még úgy sem.
[/quote]

Pont ez volt a mondandóm lényege,hogy megtanulhattuk volna már ,hogy a fociban nincs lehetetlen.Ezért ha azt mondja nekem valaki,hogy benne van a pakliban,hogy Mourinho 5 év mulva Barca edző lesz (jó ez azért erős túlzás :mrgreen: ) belegondolok mennyi minden történt már a fociban amire senki nem számított volna, Figo,Porto BL győzelem,Görögök EB győzelme és még napokig sorolhatnám...

[/quote]szerintem ezek olyan tények, amik azt támasztják alá, hogy bár ez már valóban nem a csodabarca, de a keret még mindig olyan, amilyen, és a csapattal még mindig számolni kell, ha nem is fő esélyesként, de az egyik fő esélyesként.[/quote]

Tényleg rosszul értelmezted a kifutóban lévő kifejezésemet...Xavi - Iniesta duó már nem húzza sokáig(relatív kinek mi a sok) és ők +Messi voltak a motorja a "csodabarcának", Xavi láthatóan öregszik, Iniesta is formán kívül(persze ez nem azt jelenti,hogy már soha nem lehetne olyan mint volt), Messi pedig sérülésből sérülésbe lép (de benne azért van még jó pár év ,hacsak tényleg nem valami nagy gebasz ez a folyamatosan visszatérő izomsérelés)Így helytállónak tartom a "kifutóban lévő" kifejezésemet ami kizárólag a pep féle barcára volt irányítva, attól még a Neymar féle barca durranhat nagyot(de jelenleg nem érzem így).
ilyen médiabuherált hungarokatalán is vagy.
[/quote]egyáltalán nem vagyok az.[/quote]

Tudom, poén volt.Azért volt melette röhögőfej.Csak trollkodni volt kedvem, meg is kaptam a figyelmeztetést és ez így jó.

ui.:pár év múlva kapsz egy privát üzenetet, csak annyi lesz benne,hogy : HAHAHA én megmondtam. :D

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 14., csütörtök 19:15

'shutterisland írta:mondjuk ha azt írjam hogy messinek jár az idei laszti, az tényleg nagy elfogultság, de hát kivel legyél elfogult, ha nem a saját véreddel.
Hát nézd... Ez most kb olyan elfogultság mintha kiirnám facen, hogy bátyámnak minden esélye megvan arra, hogy megnyerjen egy mesterlövész versenyt... Közbe meg a légpuskám távcsöve szemenverte... Messi idén közel nincs formában , főleg ősszel nem... Nincs ezen mit ragozni...

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 14., csütörtök 19:00

oliver torres-t is elnézegetném, nagyon bírom a laza stílusát, viszont ő még nagyon nincsen készen a feladatra.
meg érdekes módon az u21-ben hátvédet is játszott, holott az atleticoban kreatív középpályásnak láttam mindig.

Géci írta:Messi tesókája inkább polirozza le a bátyust, és ne a hülyeségeket tolja a twitterre... Szerintem ő is úgy volt vele, hogy még akkor jár a laszti, ha fél szezont sérült valaki... Vicc az egész család komolyan... :sly:

LINK
nem tudom, mit jelentenek a posztok, de a képekhez annyit, hogy egyszerű mezei drukkerek is osztanak meg ilyeneket, akkor nem olyan meglepő szerintem, hogy valaki hájpolja a saját testvérét, akinek nagyjából megköszönheti még azt is, hogy soha a büdös életben gondja nem lesz.

mondjuk ha azt írjam hogy messinek jár az idei laszti, az tényleg nagy elfogultság, de hát kivel legyél elfogult, ha nem a saját véreddel.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 14., csütörtök 18:35

wZoLee7 írta:én megmondtam hogy Koke egy jó és fiatal kp-hoz az egyik legjobb választás, spanyol is...
Raadasul Koke egy verbeli katalan, sajat nevelesu jatekos... lesz akkor ha leigazoljatok. :D

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 14., csütörtök 18:23

Messi tesókája inkább polirozza le a bátyust, és ne a hülyeségeket tolja a twitterre... Szerintem ő is úgy volt vele, hogy még akkor jár a laszti, ha fél szezont sérült valaki... Vicc az egész család komolyan... :sly:

LINK

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 14., csütörtök 16:39

GT37 írta:
wZoLee7 írta:valóban, Gündogan spanyolo.-ba fog menni, de fehér mezt fog magára húzni :D
Nem is tudtam, hogy a harmadik számú mezünk fehér lesz jövőre. :hmmm: :D

Viszont ha már Koke: KATT
Nem rossz.
én megmondtam hogy Koke egy jó és fiatal kp-hoz az egyik legjobb választás, spanyol is...

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 14., csütörtök 16:24

wZoLee7 írta:valóban, Gündogan spanyolo.-ba fog menni, de fehér mezt fog magára húzni :D
Nem is tudtam, hogy a harmadik számú mezünk fehér lesz jövőre. :hmmm: :D

Viszont ha már Koke: KATT
Nem rossz.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 14., csütörtök 16:22

GT37 írta:
wZoLee7 írta:Koke az atleticoból? jó játékos, magunkhoz hoznám, de hát ez kb lehetetlen :D
Ő mondjuk tényleg nagyon jó, elnézegetném itt, ha már Iscót nem sikerült elhoznunk. (Nem mintha próbálkoztunk volna vele, de azért örültem volna neki.)

De nálam továbbra is Gündogan az abszolút favorit.
valóban, Gündogan spanyolo.-ba fog menni, de fehér mezt fog magára húzni :D

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 14., csütörtök 16:14

wZoLee7 írta:Koke az atleticoból? jó játékos, magunkhoz hoznám, de hát ez kb lehetetlen :D
Ő mondjuk tényleg nagyon jó, elnézegetném itt, ha már Iscót nem sikerült elhoznunk. (Nem mintha próbálkoztunk volna vele, de azért örültem volna neki.)

De nálam továbbra is Gündogan az abszolút favorit.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 14., csütörtök 16:08

'shutterisland írta:azt se tudom, ki az istent hoznánk helyette, özil off, iscot most vettétek meg, hamsikkal jönne a nápolyi maffia is, kroos nem hiszem, hogy jönne, pep sem engedné.
esetleg silva vagy pastore.
Koke az atleticoból? jó játékos, magunkhoz hoznám, de hát ez kb lehetetlen :D
Kerlon írta:Amúgy én Microsoft Bernabeu 1.0-nak hívnám. :mrgreen:
béta verzió :D

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 14., csütörtök 16:00

Hogy ne csak arról legyen szó, hogy melyik szupersztárunkat fogjuk eladni a nyáron:

Man City forward Sergio Aguero (25) has offered himself to Barcelona. Barcelona are interested and Messi would also want him to join. [el9]

Messi is azt akarja, hogy csatlakozzon hozzánk, szóval tuti leigazoljuk. B-) :mrgreen:

Viccet félretéve, remek játékosnak tartom az argentint, de nem tudom elképzelni, hol lenne a helye nálunk. Szélen? Középen, és Messi vissza a jobbosra? :hmmm: Érdekes lenne.

Meg mondjuk nem is lenne kifejezetten olcsó, az biztos.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 14., csütörtök 14:41

Én örülök,hogy kicsit most felkapták Messit,és azzal vannak elfoglalva,hogy vajon távozhat-e,esetleg Iniesta gondolkodott el a váltáson...

Eddig mindig CR-t cseszegették,meg Casillast ilyenekkel. Nyugisabb a hangulat most. :)
:goat:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 14., csütörtök 14:33

Ha 25 millióból indulunk ki, akkor az az éves bevétel 5%-a. De szerintem ennél több lesz, 5-10% pedig nem kevés.
Egyedül az Adidas fizet nekünk embertelen összeget az évi 40 milliója körüli összeggel.
Nyilván az "aprót" tehettem volna idézőjelbe,de azt gondolom évi 25 guriga valóban csak apró,az amerikai multinak,amekkora publicitást a médiában,nap mint nap.Hisz ha a csapatról lesz szó,akkor mindig ott lesz az hogy "nyílt edzésnap a Microsoft Bernabeuban,vagy a Real Madrid XY csapatot lát vendégül a Microsoft Bernabeuban,és még sorolhatnám.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 14., csütörtök 14:31

Amúgy én Microsoft Bernabeu 1.0-nak hívnám. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: