Értékeld a legutóbbi meccset
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Nyerünk 4-0-ra és kuss van? Rég volt már ilyen gála pedig
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én azt a pillanatot várom, amikor majd Cama lehiggad/kikopik belőle a szeleburdiság, mert onnantól szerintem kategóriát teremt majd és fogalom lesz ő is. A harmadik gólt én inkább neki adom, meg a hosszabbításban is majdnem gólt ért a kajlasága (volt egy jelenet, amikor bevitte a sűrűbe, forgolódott, elesett, 3an indultak a kapu felé?, az a ligában, 1-1-nél, ugyanúgy a 95. percben vereség...). Amúgy le a kalappal előtte, meccsek óta telj. korrektül hozza bh-ben is, kincs a srác, én nagyon kedvelem.
Rüdi ekézésvel még várnék, mert nagyon összevissza volt a szezon idáig, a védelmek és előttük a középpálya is már az 1000sokadik formációban álltak fel, úgy minden van, csak stabilitás/összhang nincs. Nyilván benne volt 2 gólban, ez viszont igaz..
Viszont ez egy jó alap lehet a következő 3-4 hétre, továbbra is futószalagon jönnek 3-4 naponta a meccsek, biztos jobb érzés klub vb győztesként. Komoly sorozat lesz az osa-pool-atma-barca-betis így sorban.
Rüdi ekézésvel még várnék, mert nagyon összevissza volt a szezon idáig, a védelmek és előttük a középpálya is már az 1000sokadik formációban álltak fel, úgy minden van, csak stabilitás/összhang nincs. Nyilván benne volt 2 gólban, ez viszont igaz..
Viszont ez egy jó alap lehet a következő 3-4 hétre, továbbra is futószalagon jönnek 3-4 naponta a meccsek, biztos jobb érzés klub vb győztesként. Komoly sorozat lesz az osa-pool-atma-barca-betis így sorban.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ancelotti: "My future? I'm not leaving Real Madrid until they kick me out."
Perez: hold my beer
Perez: hold my beer
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Itt is ugyanezt írják 10bol 8an.chronic írta: NSO címlap:
Három gólt kapott a csicska madrid ez 72-es félkövér ariellel,mellette 16-os betűmérettel,hogy de így is spanyol csapat nyerte a klub vb-t..
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
+ a mezen lévő embléma 1 évig. Az azért odabaszdzsi91 írta: Fontos trófea. Ilyet ritkán lehet nyerni úgyhogy nálam ez volt az egyik Cél erre a szezonra Gg.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Fontos trófea. Ilyet ritkán lehet nyerni úgyhogy nálam ez volt az egyik Cél erre a szezonra Gg.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
NSO címlap:
Három gólt kapott a csicska madrid ez 72-es félkövér ariellel,mellette 16-os betűmérettel,hogy de így is spanyol csapat nyerte a klub vb-t..
Jo, csak R24 mindezt elnezne ha francia lenne a tag, nekem nagyon bassza a csoromet a csavo. Ugyanaz mint Mendy, vigyorog egyfolytaban, aztan ott szopatjak mb2es focistak ahol nem szegyellik.ziro4vr írta: Lazán hoztuk amit kellett, nincs itt semmi látnivaló. A védelemre meg Rudira rászállt R24 meg természetesen őt követve a mainstream verziós Faust, szerintem meg nem mérvadó a meccs, de majd a bl kieséses körben elválik mit tud a német meg a csapat.
Orulok hogy nyertunk, volt par biztato teljesitmeny, mikieger kupa ide vagy oda. De ez a hatso szekcio agyrem sajnos.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Eddig is gyenge volt Rudi, de ezt a megye kettő szintet sem sikerült megugrania. Három golt kaptunk is belőle.ziro4vr írta: Lazán hoztuk amit kellett, nincs itt semmi látnivaló. A védelemre meg Rudira rászállt R24 meg természetesen őt követve a mainstream verziós Faust, szerintem meg nem mérvadó a meccs, de majd a bl kieséses körben elválik mit tud a német meg a csapat.
Luninrol tudtuk hogy semmi, Rudiben többet láttam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez a klub 100. trófeája.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Lazán hoztuk amit kellett, nincs itt semmi látnivaló. A védelemre meg Rudira rászállt R24 meg természetesen őt követve a mainstream verziós Faust, szerintem meg nem mérvadó a meccs, de majd a bl kieséses körben elválik mit tud a német meg a csapat.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Szórakoztató meccsek voltak ezek.
Ennyi.
Ennyi.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
wZoLee7 írta:ezt én is köszönöm. A meccset élőben nem néztem. Azt az első esetet hogy meg sem nézték? Az még tisztább 11-es mint amit végül befújtak.
Lunin egyébként azt hittem magasabb. Valahogy ránézésre sem áraszt túl sok magabiztosságot ott a kapuban, milyen volt?
Szerintem nem kell ennel magasabbnak lennie, Alisson, Neuer 2 cmvel magasabbak, Ederson 3 cmvel alacsonyabb tole.
Nem volt sok dolga, egy viszonylag nagy védése volt szögletnél, neki szerintem fix perc kéne valahol, így nem sokat latni fél évente van 1-2meccsewZoLee7 írta:ezt én is köszönöm. A meccset élőben nem néztem. Azt az első esetet hogy meg sem nézték? Az még tisztább 11-es mint amit végül befújtak.
Lunin egyébként azt hittem magasabb. Valahogy ránézésre sem áraszt túl sok magabiztosságot ott a kapuban, milyen volt?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hehét kérdezd, ő van rákattanva erre a magasság dolograwZoLee7 írta:ezt én is köszönöm. A meccset élőben nem néztem. Azt az első esetet hogy meg sem nézték? Az még tisztább 11-es mint amit végül befújtak.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ezt én is köszönöm. A meccset élőben nem néztem. Azt az első esetet hogy meg sem nézték? Az még tisztább 11-es mint amit végül befújtak.jack95hun írta:https://www.youtube.com/watch?v=yL6xA8sn5BEFaust írta: Valami ertelmes osszefoglalot, ami nem 480p arab uvoltozessel es hablatyolassal, ha valaki linkelne, megkoszonnem!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Carlo azt mondta, hogy Mili es Karim ott lesznek a donto kereteben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez a Rodrygo is csoda egy fazon. Legtöbbször nagyon gyenge, főleg ha kezdőként játszik. De 4-5 meccsenként meg olyanokat produkál hogy leesik az álla az embernek.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
75. perc környékén jött Ceba - Kroos helyére.realistahuni írta: Én sem néztem a meccset de az, hogy 95 percig egyet cseréltünk kecskepasztor csapat ellen, eléggé beszédes a keretre nézve.
de Modricot is pihenhetett volna valamelyik ifi javára.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor