Politika
Re: Politika
https://www.youtube.com/watch?v=UmqvK3B ... ndr%C3%A1s
Orbán őszinte évértékelője | Somogyi András |
Orbán őszinte évértékelője | Somogyi András |
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
https://media1.hu/2023/02/15/beolvad-a-888-az-origoba/
ez is olyan sikeres volt mint a hundub
fideszesek morzsoljanak el egy könnycseppet
ez is olyan sikeres volt mint a hundub
fideszesek morzsoljanak el egy könnycseppet
valamelyik univerzumban:
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
https://index.hu/kultur/2023/02/13/orke ... l-kritika/
mennyi a dk es a fidesz szavazok aranya itt vajon?
mennyi a dk es a fidesz szavazok aranya itt vajon?
thereisonly1ronaldo
Antifat fara? Oximoronnak hangzik, lehet elpusztul a vilagegyetemillgner írta: Négy antifát már elfogtak, remélem meglesz az összes. Az első fára felhúznám ezeket a patkányokat.
Négy antifát már elfogtak, remélem meglesz az összes. Az első fára felhúznám ezeket a patkányokat.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
https://index.hu/gazdasag/2023/02/08/mi ... k-jarulek/
Meddig viseli el ezeket a nép?? Erre sem nyílik ki a bicska az emberek zsebében?
Meddig viseli el ezeket a nép?? Erre sem nyílik ki a bicska az emberek zsebében?
- hehetheoriginal
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kis falunkban tegnap "továbbképzés" volt az általános iskolába. Beültem volna meghallgatni, hogy milyen irányból közelítette meg az előadó tanár a témát. Mert valahogy van egy olyan érzésem, hogy ment a burkolt mocskos Brüsszelezés, hogy a gyerekek is tudják az igazságot.A mai napon rendhagyó történelem órán vehettek részt diákjaink. Az érdekes és izgalmas történelem órát Szőke Csaba Imre tanár úr tartotta. Az előadás témája:
Az Európai Unió megalakulásának, történetének és működésének bemutatása
Kapcsolódó témakörök: Schengen, Erasmus, euró, fejlesztéspolitika
Kihívások az Unió előtt
Az Unió kommunikációja
Európai Unió vívmányai
Történelmi háttér.
Hálás szívvel köszönjük az izgalmas órát!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- hehetheoriginal
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Bocs, hogy 3 nap múlva szólok a témához, csak most olvastam.
A boltosok valóban a raktárakban rejtegetik a termékeket, csak nem ettől van áruhiány, hanem éppen fordítva, az áruhiány miatt rejtegetnek.
Mert a boltok többsége (egy Lidl nyilván nem ilyen), olyan nehezen jut cukorhoz, hogy általában 1 hónapban egyszer, de simán van, hogy 2 hónapban csak 1x szállítanak be neki és akkoris nagyon minimális mennyiséget.
Mondjuk egy kistelepülésen egy Coop-ba, bejön 200 kiló cukor és csak 1 hónap múlva fog kapni újra 200 kilót. Na most kirakhatja a 200 kilót a polcra, hogy szabad a vásár, aztán 28 napig meg majd "cukormentes" lesz a bolt. Vagy beoszthatja, hogy aprajával rakosgatja ki, de legalább van 2-3 hétig.
A boltnak teljesen mind1, hogy 2 nap vagy 20 nap alatt fogy el a cukor, ellenben a vevőnek nagyon nem mind1, így aztán a boltnak sem annyira mind1, mert a vevőből él.
A boltosok valóban a raktárakban rejtegetik a termékeket, csak nem ettől van áruhiány, hanem éppen fordítva, az áruhiány miatt rejtegetnek.
Mert a boltok többsége (egy Lidl nyilván nem ilyen), olyan nehezen jut cukorhoz, hogy általában 1 hónapban egyszer, de simán van, hogy 2 hónapban csak 1x szállítanak be neki és akkoris nagyon minimális mennyiséget.
Mondjuk egy kistelepülésen egy Coop-ba, bejön 200 kiló cukor és csak 1 hónap múlva fog kapni újra 200 kilót. Na most kirakhatja a 200 kilót a polcra, hogy szabad a vásár, aztán 28 napig meg majd "cukormentes" lesz a bolt. Vagy beoszthatja, hogy aprajával rakosgatja ki, de legalább van 2-3 hétig.
A boltnak teljesen mind1, hogy 2 nap vagy 20 nap alatt fogy el a cukor, ellenben a vevőnek nagyon nem mind1, így aztán a boltnak sem annyira mind1, mert a vevőből él.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Most az élelmiszerről beszéltek? Persze hogy veszik az emberek, mi mást csinálhatnának?Faust írta:Egyertelmu, ha ennyiert is viszik az emberek mint a cukrot, hulyek lennenek levinni az arakat.h3x0r írta: Ebben az a szep, hogy most a legtobb uzlet az arsapkas termekek miatt felviszi minden mas arat, majd amikor megszunik az arsapka, semminek sem csokkentik az arat a korabbira, mert mar ugyis megszoktak az emberek.
Egyertelmu, ha ennyiert is viszik az emberek mint a cukrot, hulyek lennenek levinni az arakat.h3x0r írta: Ebben az a szep, hogy most a legtobb uzlet az arsapkas termekek miatt felviszi minden mas arat, majd amikor megszunik az arsapka, semminek sem csokkentik az arat a korabbira, mert mar ugyis megszoktak az emberek.
- h3x0r
Ebben az a szep, hogy most a legtobb uzlet az arsapkas termekek miatt felviszi minden mas arat, majd amikor megszunik az arsapka, semminek sem csokkentik az arat a korabbira, mert mar ugyis megszoktak az emberek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En a boltokrol irtam. Akarmikor, akarmelyik boltba megyek, rogyasig van aruval. Leszamitva nehany esetet, amikor este akartam hust venni, meg honapokkal ezelott a cukor.csababarca írta:nem mindenből, burgonya pl pont ilyen.Realista24 írta:
Most termek van vagyis lenne, nem ugy mint azokban az idokben.
nagybanin osztrák krumpli van.
de egy csomó mindenből hiány van, és nem csak azért mert rejtegetik a gazdák.
Mert a mennyiség az ha jól tudom nincs szabályozva központilag, az az áruházláncon múlik._Bushido_ írta:
Máshol meg csak 1 kg megengedett!
Az ember már nem tudja kovetni, hogy melyik boltban mi a szabály! Egységesíteni kéne az egészet.
Külön fizetve kihozhato tobb olaj pl.
Ha 3 l a megengedett, 2x fizetsz 3 litert, s kihozol 6ot. Igy ertettem.
Ha van olaj, pl a mi boltunkba nem éri meg venni, mert megvesszük X forintért, de X-200/300 forintért tudnánk árulni a hatósági ár miatt.
Cukor ugyanez, meg a tojás is.
És mivel kis településen vagyunk, ahol a vásárlók jelentős része szegény, nem tudjuk ráterhelni és visszahozni más termékeken a különbözetet, mert akkor azok ránkrohadnak.
Egyébként az a durva, hogy nem egyszer jártam már úgy, hogy venni akartam normál áras tejet, mondjuk egy kartont, és a boltokban nem volt, talán a 4. boltban tudtam kartonnal venni. Pedig az teliáras, miért rejtegetnék?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Mi nem vagyunk nagy tejesek, 1 hónap/1 liter szerintem, így sosem ruházunk be belőle nagy mennyiséget. 209 forint szokott lenni a Lidlben, most vettem egyet újév után valamikor, augusztusban jár le ( ). 3 litert lehet venni belőle egyszerre, ha jól láttam, de minden nap kis mennyiség van belőle kirakva, ha netalán elfogyik, másnap mindig van (6 darabot is lehetett venni belőle, ha jól emlékszem). Cukorból 6kg talán, csirkemellre nem láttam külön kiírva, de mivel csak sima hűtő van, csak egyszerre fél vagy 1 kg szoktunk vásárolni. Félkilós 800-900 szokott lenni. Nálam amúgy az ötös sorrend árak szempontjából, ebben a sorrendben: Lidl, Auchan, Penny, Spar, Aldi. Online akciós újságok mindegyike minden csütörtök előtt átpörgetve, mindegyikhez van klubkártya, ami érdekel, arról keszül screenshot, szóval így nyomjuk ketten a párommal, 14 hónap alatt, amíg nem laktam Magyarországon, tényleg sokminden drágult, ahogy a világban mindenfelé, de a kenyér és a pékáruk növekedése tűnt fel a legjobban. Annyira nem vagyok felháborodva az árakon, mert a háború előtt is a 90% olcsóbb és jobb minőségű volt itt, mint ahonnan jöttem, szóval még simán tűrhető szerintem sok dolog.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
nem mindenből, burgonya pl pont ilyen.Realista24 írta:
Most termek van vagyis lenne, nem ugy mint azokban az idokben.
nagybanin osztrák krumpli van.
de egy csomó mindenből hiány van, és nem csak azért mert rejtegetik a gazdák.
Mert a mennyiség az ha jól tudom nincs szabályozva központilag, az az áruházláncon múlik._Bushido_ írta:
Máshol meg csak 1 kg megengedett!
Az ember már nem tudja kovetni, hogy melyik boltban mi a szabály! Egységesíteni kéne az egészet.
Külön fizetve kihozhato tobb olaj pl.
Ha 3 l a megengedett, 2x fizetsz 3 litert, s kihozol 6ot. Igy ertettem.
Ha van olaj, pl a mi boltunkba nem éri meg venni, mert megvesszük X forintért, de X-200/300 forintért tudnánk árulni a hatósági ár miatt.
Cukor ugyanez, meg a tojás is.
És mivel kis településen vagyunk, ahol a vásárlók jelentős része szegény, nem tudjuk ráterhelni és visszahozni más termékeken a különbözetet, mert akkor azok ránkrohadnak.
Egyébként az a durva, hogy nem egyszer jártam már úgy, hogy venni akartam normál áras tejet, mondjuk egy kartont, és a boltokban nem volt, talán a 4. boltban tudtam kartonnal venni. Pedig az teliáras, miért rejtegetnék?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igen, Lidl akart lenne a masik.Sierra írta:Hofer az az Aldi kint, nem?Remy írta:Sima boltokban (Billa, Spar, Hofer, Aldi)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Hofer az az Aldi kint, nem?Remy írta:Sima boltokban (Billa, Spar, Hofer, Aldi)
Ez a cel. Ez mar evek ota vilagos. Leepiteni mindent, amit a nep hasznal / vesz igenybe.Caraway írta: hanem az, hogy teljesen elvagjak a fejlodesnek a lehetoseget a kozel/tavoli jovoben.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
https://telex.hu/belfold/2023/01/27/laz ... ta-lezarni
Szinte az osszes fejlesztesi tervezetet amit az evek alatt osszerakott Vitezy, Furjes meg a csapatuk egy tollvonassal a kukaba dobja a kormany… annyira bosszantanak es felduhitenek ezek a hirek, es kb senkihez nem fognak eljutni. Pedig mennyi fasza projekt van benne. Es nem is az a legdurvabb, hogy ezek a tervek milliardokba kerultek es vissza is kell igy oket fizetni, hanem az, hogy teljesen elvagjak a fejlodesnek a lehetoseget a kozel/tavoli jovoben.
Szinte az osszes fejlesztesi tervezetet amit az evek alatt osszerakott Vitezy, Furjes meg a csapatuk egy tollvonassal a kukaba dobja a kormany… annyira bosszantanak es felduhitenek ezek a hirek, es kb senkihez nem fognak eljutni. Pedig mennyi fasza projekt van benne. Es nem is az a legdurvabb, hogy ezek a tervek milliardokba kerultek es vissza is kell igy oket fizetni, hanem az, hogy teljesen elvagjak a fejlodesnek a lehetoseget a kozel/tavoli jovoben.