ANDS írta:
lettherightonein92 írta:
….
A BL-ben meg olyan bődületes pechünk volt, amit én még nemigen láttam, mióta focit nézek. Kezdve a sorsolással…
……
Az, hogy még megkaptuk ezt a mostani MU-t az EL-ben, a hab a tortán……
Igen, a Realnak meg szerencsés volt tavaly a sorsolása, azért nyert bl- t….(PSG/Chelsea/City/Liverpool vs.Inter).
Én nem tudom mi a baj a Barcanál, de már Pique is nyilatkozta, hogy egy kiesés lehet pech, de sorozatban több éven át nem.
Roma fordítás, Liverpool fordítás, Bayern elleni kiesés 3 év alatt az egyenes kieséses szakaszban az nem
pech, ott szakmai problémák lehetnek.
6 szezon alatt egyszer sikerült bejutni a bl- ben a legjobb 4 közé, az nem pech szerintem, hanem azt jelzi a vezetőségnek, hogy top szinten alacsony a teljesítmény.
Tavaly már a csoportkör is túl erős volt, és jött az El-től is a búcsú. Ez nem egy játékos hibája, nem pech.
Azt még elfogadom, hogy pech volt az Inter ellen, de 4 félidő az 180 perc, és a megszerezhető 6 pontból összejött 1.
Remélem olyat senki nem mondott, hogy a Reál sorsolása könnyű volt.
Ennél durvább ágon alighanem soha senki nem nyert még BL-t, hihetetlen izgalmas meccseken olyan mentális erőt produkáltatok, amit ritkán látni. Majdhogynem élveztem még Barca-drukkerként is, de a kalapom mindenképp emeltem. Nem mondom, hogy valamennyi szerencse nem kellett hozzá, mert minden egyenes kieséses kupa megnyeréséhez kell egy kicsi legalább, de ilyen hülyeségek, hogy könnyű sorsolás, nyilván szóba sem jöhetnek, kőkeményen megérdemeltétek.
Azért a korábbi zakók elő-negyeddőntőkben történtek, és fejben, amikor még simán top3 csapat voltunk, nem lehet azt mondani, hogy nem voltunk tényezők, messze jutottunk, és javarészt mi szórakoztuk el az előnyöket (a pool meccs tán kivétel, ők akkor jobbak voltak, de kb csak ők voltak jobbak nálunk...). Tavaszt nézve 20-21-22-ben tényleg nem voltunk tényezők európában, a keretünk is gyenge volt, anyagi, sportszakmai csd kókler edzőkkel, stb. De ezeknek semmi köze a jelenlegi csapathoz, teljesen más téma, más vezetőség, más edző, más játékosok, újjáépülő csapat nagy pechhel kiesett, nem lehet, és nem is érdemes a korábbi két-három évünkhöz hasonlítani, játékban pariban voltunk még a BM-el is. Van ilyen. Az Arsenal meg a MU még csak be se jutott, mégsem kérdőjelezi meg senki a jelenlegi erejüket, mint ahogy a miénket is nehéz. Pechünk is volt, meg az építkezés olyan szakaszán voltunk egy halálcsoportban, amikor még törékenyebbek voltunk a mostani helyzetnél is. Lehet, hogy most már a védőink nélkül is valahogy behúznánk az Inter meccset, de azért ők elég erős csapat, szóval mindenképp ki-ki meccsnek mondanám. Egy Inter-BM csoportból azért Ti sem 100%, hogy kijutottatok volna. Ha igen, akkor az a rutin lett volna, ami a mi játékosainknak finoman szólva sincs, sokan most játszották az első döntőjüket egyáltalán ellenetek.
Amúgy kiváncsi vagyok a meccsetekre, a Pool most pont hozott egy jó teljesítményt, lehet, hogy megindulnak felfelé, titeket meg eléggé megszivattak a naptárral, de egyikőtök sem olyan jó, mint tavaly, még ha nálatok kisebb is jóval a visszaesés. De szerintem rettegni fognak tőletek a tavalyi után, és fejben megint megoldjátok, főleg, hogy Fede kezd visszatérni az életbe.