Ez már kicsit off, de nem tudom, mi köze van az elmúlt 20 évnek ahhoz, hogy most melyik csapat milyen jó. A Barcás nézeteltérésünk is ezen alapul, hogy szerintem semmi köze a múlthoz a jelenlegi játéknak. Ez az Arsenal most (eddig) rommá veri a PL-t, de legalábbis nem gyengébb, mint a City, az tuti. Azért egy legjobb csapat a legerősebb bajnokságból igencsak az élen van az Európai mezőnyben. Azt meg nem írtam, hogy "legjobb", hanem hogy "talán legjobb", aztán írtam is, hogy persze ez simán vitatható, de a top5-6-7 kb megkérdőjelezhetetlen, sima BL egyenes kieséses szint, sőt, mégis EL-ben vannak, mert pont 1-2 hónappal később eszméltek, mint kellett volna, így jött ki a lépés. De a megítélésükben az elmúlt 20 év kb semmit nem nyom a latban. Mint ahogy nálunk sem, mert akkor ennyi erővel egyértelműen mi lennénk mögöttetek a legjobb csapat.ANDS írta: Lehet, hogy nehez elhinni, a Ronaldinho- féle barcát szerettem nézni.
Aztán a Pep- féle fetrengős, szimuláló, bírót lerohanó barcat eléggé ellenszenvesnek találtam.
De elismerem, hogy nemzetközi szinten a barca eredményesebb, mint a City vagy a PSG.
Az Arsenal mitől lenne Európa legjobb csapata? Kb. 20 éve játszottak egyszer egy Bl döntőt.
Furam módon nálatok kicsit számít, a tavalyi győzelmetek szerintem a korábbi triplázásból fakadó legyőzhetetlenségérzetből fakadt.
De még vissza ahhoz a témához, hogy mindent kihagynak ellenünk: láttam idén az összes meccseteket, ha jól rémlik. Ősszel folyamatosan nyílt játszottatok Mallorca-szintű csapatokkal, hasonló mennyiségű, vagy akár az ellenfél által még több kialakított helyzettel és nagyobb xG-vel, és a végén valahogy begyötörtetek egy gólt. Nekünk ilyen meccsünk nem is tudom, volt-e, hogy legalább egálban volt az ellen. Most egy Celta rémlik, meg tán az Atletico. Meg persze ti, de akkor ki is kaptunk. Közben meg volt olyan 0-0-ánk a Rayo ellen, hogy valami 24-0 körüli lövésaránnyal zártunk.
Szóval kettős mércének érzem kicsit ezt a dolgot, ti is sokkal több pontot veszthettetek volna, ha már ilyen mi lett volna témánál tartunk, sok meccsen néztem, hogy mit hagy ki ellenetek az ellen, 5-6-7 helyzeteket is néha. Igazából ti is elég jót mentek, csak idén ugye ez lehet, hogy nem elég. Szerintem ti is felülteljesítetek kicsit, meg mi is.