Értékeld a legutóbbi meccset
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
A legtipikusabb Real meccs volt, ezt nézzük kb 4 éve, nincs itt semmi látnivaló.
Nem illik.
Álvaro Daniel Rodríguez Muñoz
Úgy érzem egy jó darabig nem fogjuk hallani ezt a nevet
Úgy érzem egy jó darabig nem fogjuk hallani ezt a nevet
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ez olyan mint amikor a Transfermarktot akarják mérvadónak tartani árakkal kapcsolatbanKerlon írta: a kissrac tenylef 18, eredmenyek.com is bekeveredett
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Barcacsabi beivott aztán mindenkire rácsapja a mínuszt.
Kikínlódtuk paszmek a mai meccset is, ez a vini is már csak akkor tudja elrakni a gólokat amikor minden mindegy, felbasz, másrészről nehéz haragudni rá mikor csak ő képes megteremteni a különbséget a csapatok között, sziszfuszi egy helyzet ez, amikor a legjobb játékosod egy balfasz.
Kikínlódtuk paszmek a mai meccset is, ez a vini is már csak akkor tudja elrakni a gólokat amikor minden mindegy, felbasz, másrészről nehéz haragudni rá mikor csak ő képes megteremteni a különbséget a csapatok között, sziszfuszi egy helyzet ez, amikor a legjobb játékosod egy balfasz.
a kissrac tenylef 18, eredmenyek.com is bekeveredett
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha tudnám ki az…mondjuk nem egyedi eset ahogy nézni szoktam.Buitre írta: vmi troll minden hsz-re adott egy mínusz 1-et. nem ez számít, de azért az ilyet ki kellene vágni startból
3 pont, és talán egy cserecsatár
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
vmi troll minden hsz-re adott egy mínusz 1-et. nem ez számít, de azért az ilyet ki kellene vágni startból
Van nalunk egy erre alkalmas szemely.dzsi91 írta: psgvel a legjobb ami történhet ha neymar es messi lép nyáron. Bappé mellé raknának két futóbolondot akik védekeznek is akkor még partiban is lehetnének a blért
- Galacticos
Kiszenvedtuk.
Vini ostoba volt a befejezeseknel, ezekkel az elcselezgetesekkel de tovabbra is ha nincs karim csak o tud valami helyzetet teremteni. Rodrygo jobban fejezne be, de o meg nem tudja kikaparni maganak. Tehat a basszuk le a padra oke, de akkor jovoheten nem hogy jobb oldalunk ami evek ota nincs, de balszelunk se lesz. Mert ha lenne a jobbon egy veszelyes tamado, akkor talan nem juthatna 2 vagy olykor 3 vedo vinire.
Vini ostoba volt a befejezeseknel, ezekkel az elcselezgetesekkel de tovabbra is ha nincs karim csak o tud valami helyzetet teremteni. Rodrygo jobban fejezne be, de o meg nem tudja kikaparni maganak. Tehat a basszuk le a padra oke, de akkor jovoheten nem hogy jobb oldalunk ami evek ota nincs, de balszelunk se lesz. Mert ha lenne a jobbon egy veszelyes tamado, akkor talan nem juthatna 2 vagy olykor 3 vedo vinire.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
psgvel a legjobb ami történhet ha neymar es messi lép nyáron. Bappé mellé raknának két futóbolondot akik védekeznek is akkor még partiban is lehetnének a blért
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Camavinga nem lesz balszelso vedo, csak ha veszhelyzet van. De arra is nagy penzem van, hogy Hakimit nem engedik vissza Madridba. Max kiterot tesz valamerre, de kozvetlenul biztosan nem. Mbappe meg csak akkor johet ide, ha kitoltotte a szerzodeset es tenyleg komolyan gondolja, hogy eleg volt Parizsbol. Mondjuk en biztos kimegyek az elso meccsere kifutyulni, meg mutogatni neki, aztan ha kitomboltam magam, utana szeretni fogom addig is, Kerlon utan szabadon: csovesbanatrealmadrid95 írta:Hat figyelj, ha elmegy Messi es Neymar, biztos ok is beruhaznak par vilagklasszisra. Irjak Salahot, aki nem Messi kepessegu, foleg iden, de elotte nagyon jo szamokat hozott. Vesznek egy izomcsatart, aki mellett szeret jatszani igazan Mbappe. Neymar minden evben kenye-kedve szerint jatszott. Ha volt kedve, vilagklasszis volt, elmeny volt nezni a jatekat, ha meg nem, akkor eszrevehetetlen volt. Tobb volt az utobbibol egyebkent, Messi meg eleve csak ugy eppenseggel elvolt Parizsban, a vbn jatszo Messi es a Psgben jatszo Messi ket kulonbozo szemely. En amondo vagyok, hogy ezzel erosodne a legtobbet a Psg.ziro4vr írta: Neymar és Messi off lesz nyáron szerintem, marad a teknős meg egy közepes képességű zsoldos sereg, igazolás kényszerben lesznek. De ez itt off.
A legjobb pedig az lenne, ha a ket legnagyobb baratsagban levo jatekos elvagyakozna, akik nevszerint Mbappe es Hakimi. Hatalmas upgrade lenne a csapatnak. Bele sem mernek gondolni, hogy lenne egy Cama-Vini es egy Hakimi-Mbappe szelunk…
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem kedv kérdése, egyszeruen nem elég már ahhoz, hogy stabil beton kp hianyaban, meg még 2 sétáló játékos mellett ő harmadikként sétálva teljes szezont lehozzon, es alkosson vmit a béellben pl.
mivel a bajnoksag gyenge, oda még belefér, hogy igy is megnyerik, de beellben ezek már csak nevek, nem a 10 évvel ezelőtti neymar-messi.
mivel a bajnoksag gyenge, oda még belefér, hogy igy is megnyerik, de beellben ezek már csak nevek, nem a 10 évvel ezelőtti neymar-messi.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
hehetheoriginal írta:velem együttRealista24 írta:
De Neymar elvileg jegyet kap a londoni expresszre.
lattam fotot a kecskésről a bayern elleni meccsen, nem volt megint tul vidam
mocskosparaszt
a vb-n 7 meccsen kell maxot nyujtani, es szethajtani magad, lófasz ellenfelek ellen, a klubszezon kisse mas kavehaz.a vbn jatszo Messi es a Psgben jatszo Messi ket kulonbozo szemely.
tokmindegy kit igazol a psg, amig gyenge a bajnoksag, amiben jatszanak es nem dolgoznak egyutt csapatkent vedekezesben is.
Nem csak az, hogy csak 7 meccsen kell maxot nyujtani, hanem, hogy a Psgben kedve sincs jatszani egyaltalan. Rendesen halalra unja magat. Ezert is gondolnam, hogy nekik elorelepes lenne, ha tavoznanak Neymarral a csapattol.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
velem együttRealista24 írta:De Neymar elvileg jegyet kap a londoni expresszre.ziro4vr írta: Mehetne a Neymar vonattal Párizsba is.
lattam fotot a kecskésről a bayern elleni meccsen, nem volt megint tul vidam
mocskosparaszt
a vb-n 7 meccsen kell maxot nyujtani, es szethajtani magad, lófasz ellenfelek ellen, a klubszezon kisse mas kavehaz.a vbn jatszo Messi es a Psgben jatszo Messi ket kulonbozo szemely.
tokmindegy kit igazol a psg, amig gyenge a bajnoksag, amiben jatszanak es nem dolgoznak egyutt csapatkent vedekezesben is.
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Az egész PSG gyenge volt Mbappé becseréléséig, utána meg inkább a Bayernnek volt szerencséje hogy nem lett döntetlen.ziro4vr írta: Hakimi eléggé leves volt a BM ellen, de elvileg sérülten játszott, nyilván nagy upgrade lenne, ahogy mondjuk Reece James is.
De nekem az is megteszi, ha rámegyünk Nuno Mendesre és Tobias megkapja a bizalmat, csak nem értem vele mit akarunk, bőven lenne lehetőség próbálgatni, miért jobb ha ezzel nyárig várunk?
Hja, én sem értem egy liga utolsó Elche ellen miért nem lehet a keretben Tóbiás? Carvajal lejött a 70 perc körül, kaphatott volna 20 percet.
- ziro4vr
Hakimi eléggé leves volt a BM ellen, de elvileg sérülten játszott, nyilván nagy upgrade lenne, ahogy mondjuk Reece James is.
De nekem az is megteszi, ha rámegyünk Nuno Mendesre és Tobias megkapja a bizalmat, csak nem értem vele mit akarunk, bőven lenne lehetőség próbálgatni, miért jobb ha ezzel nyárig várunk?
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Hat figyelj, ha elmegy Messi es Neymar, biztos ok is beruhaznak par vilagklasszisra. Irjak Salahot, aki nem Messi kepessegu, foleg iden, de elotte nagyon jo szamokat hozott. Vesznek egy izomcsatart, aki mellett szeret jatszani igazan Mbappe. Neymar minden evben kenye-kedve szerint jatszott. Ha volt kedve, vilagklasszis volt, elmeny volt nezni a jatekat, ha meg nem, akkor eszrevehetetlen volt. Tobb volt az utobbibol egyebkent, Messi meg eleve csak ugy eppenseggel elvolt Parizsban, a vbn jatszo Messi es a Psgben jatszo Messi ket kulonbozo szemely. En amondo vagyok, hogy ezzel erosodne a legtobbet a Psg.ziro4vr írta: Neymar és Messi off lesz nyáron szerintem, marad a teknős meg egy közepes képességű zsoldos sereg, igazolás kényszerben lesznek. De ez itt off.
A legjobb pedig az lenne, ha a ket legnagyobb baratsagban levo jatekos elvagyakozna, akik nevszerint Mbappe es Hakimi. Hatalmas upgrade lenne a csapatnak. Bele sem mernek gondolni, hogy lenne egy Cama-Vini es egy Hakimi-Mbappe szelunk…
- ziro4vr
Neymar és Messi off lesz nyáron szerintem, marad a teknős meg egy közepes képességű zsoldos sereg, igazolás kényszerben lesznek. De ez itt off.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De Neymar elvileg jegyet kap a londoni expresszre.ziro4vr írta: Mehetne a Neymar vonattal Párizsba is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema