A CAS elvileg elutasította a Barca kérését ugyh játszani nem fog nyárig csak az ifivel edzeni.realmadrid95 írta:Nem vagyok egy osszeeskuves-elmelet gyarto, de nagyon furcsa, hogy egyetlen egy bajnoksagban nem fogadtak el az ejfel utani faxot, regisztraciot, semmit, nekik igen. Ettol fuggetlenul nem sajnalom toluk, csak a kettosmerce eleg furan hat igy.Realista24 írta: OFFICIAL: Barcelona sign Mexican right-back Julián Araujo from LA Galaxy until June 2026
Maradt apró a bírok mellett játékosra is.
Real Madrid vs. Barcelona
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
én ezt láttam most twitteren:
Javier Tebas (La Liga President): "Barça's situation with the referees? I spoke to people who were present on the refereeing committee at the time and they told me that the referees were not pressured by that situation, nothing happened, it's legal."
"No sporting organisation can ask for a sanction against Barcelona because what has been published is legal and there is no evidence of irregularity."
Javier Tebas (La Liga President): "Barça's situation with the referees? I spoke to people who were present on the refereeing committee at the time and they told me that the referees were not pressured by that situation, nothing happened, it's legal."
"No sporting organisation can ask for a sanction against Barcelona because what has been published is legal and there is no evidence of irregularity."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tebas újra nyilatkozott, ez már tetszik.
Ha nem lett volna elévülés, akkor fix kizárás és vagy másodosztály lett volna a bunti.
De megerősítette hogy az ügyészség elrendelhet sport szankciót is.
Ha nem lett volna elévülés, akkor fix kizárás és vagy másodosztály lett volna a bunti.
De megerősítette hogy az ügyészség elrendelhet sport szankciót is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Nem vagyok egy osszeeskuves-elmelet gyarto, de nagyon furcsa, hogy egyetlen egy bajnoksagban nem fogadtak el az ejfel utani faxot, regisztraciot, semmit, nekik igen. Ettol fuggetlenul nem sajnalom toluk, csak a kettosmerce eleg furan hat igy.Realista24 írta: OFFICIAL: Barcelona sign Mexican right-back Julián Araujo from LA Galaxy until June 2026
Teljesen egyertelmuen meg kell tenni. Ott mar ilyen hulyeseggel sem lehet jonni, mint itt nem egyszer belefutok, h hat akkor esik a szinvonal, meg laliga, meg stb.. hat mi? Akkor ennyi erovel tenyleg barmit meglehet tenni? Feleslegesek a szabalyok? Nyugodtan lehet csalni még ha ki is derul is mert ugyse lesz kovetkezmenye? Akik bunosok bunhodjenekRealista24 írta: Elvileg az UEFAnak is megvan a lehetősége szankcionálni a Barcat, kizárással a nemzetközi sorozatokbol.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
OFFICIAL: Barcelona sign Mexican right-back Julián Araujo from LA Galaxy until June 2026
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elvileg az UEFAnak is megvan a lehetősége szankcionálni a Barcat, kizárással a nemzetközi sorozatokbol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Mondjuk azt tenyleg nem ertem, hogy ha birok befolyasolasarol szolt ez az egesz, akkor a tag nem volt kepes egy stroman neven futtatni egy habi "tanacsado ceget"? Igy pikk-pakk ossze vannak kotve a szalak, eleg, ha "megdolgoznak" par birot es egy mesel.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet kezdtek volna, csak nincs semmi vagy ügyesebbek vagyunk.dzsi91 írta:Jah bírom most, hogy a juvenal meg a barszanal is megy, hogy a szuperliga miatt bántják őket de igazából akkor velünk kezdték volna a mogyorózást ha szuperliga bosszúrol lenne szó.Realista24 írta: Barto borítja a szart Laportara
Egy katalán újságíró meg próbálta a Realt is belevonni a dologba, de egy fűszálat sem talált amibe kapaszkodhatott volna, és emiatt csalódott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jah bírom most, hogy a juvenal meg a barszanal is megy, hogy a szuperliga miatt bántják őket de igazából akkor velünk kezdték volna a mogyorózást ha szuperliga bosszúrol lenne szó.Realista24 írta: Barto borítja a szart Laportara
Egy katalán újságíró meg próbálta a Realt is belevonni a dologba, de egy fűszálat sem talált amibe kapaszkodhatott volna, és emiatt csalódott.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt írják, hogy az ügyészségnek van lehetősége eljárást indítani, aminek lehetnek sportszakmai következményei is.
A legszélsőségesebb esetek a kizárás az első osztályból, valamint az 5 év teljes eltiltás.
A legszélsőségesebb esetek a kizárás az első osztályból, valamint az 5 év teljes eltiltás.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Barto borítja a szart Laportara
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Spanyolorszagban vagyunk, nyilvan semmi nem lesz az egeszbol. Nekem mar annyi is eleg lenne, ha valaki kimondana hivatalosan, hogy csaltak 15 even keresztul es bemocskoltak a jatek tisztasagat. Egjen rajuk a bundas kifejezes, csak ugy mint a Juvera. De persze nyilvan egy normalis vilagban (vagy akar egy Olaszorszagban ahogy lathattuk) elvennek visszamenoleg az osszes cimuket es mennenek a masodosztalyba.
Edukaltak a jatekosokat a birokrol 10-15 milliokert, azt.
Edukaltak a jatekosokat a birokrol 10-15 milliokert, azt.
Bajnokok lesznek aztan senkit nem fog mar erdekelni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ott az Espanyol, fel kell karolni őket, aztan meg is van a barcelonai futball menekulve.
Nou Campot be lehet hinteni sóval.
Nou Campot be lehet hinteni sóval.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RealMadridFanatic
Ahhoz, hogy komoly buntetes legyen a vege eros lobbi kellene ellenoldalrol. Nem latszik, hogy ez kinek allna erdekeben. Perez uriember es most nagyobb kepet nez a Szuperliga miatt, oda kell egy ekkora brand szovetsegesnek, mint a Barca. Tebasnak nagy a szaja, de nyilvan tisztaban vannak vele, hogy egyre gyatrabb a spanyol foci, nem hiszem, hogy belefer a Barca elkaszalasa.dzsi91 írta:Nem usszák ezt meg szerintem ahogy göngyölödik fel az ügy úgy lesz egyre hangosabb a sajtó is. Kiderül még 1-2 részlet és tebasék sem legyunthetnek már.Realista24 írta: Egy harmadik ceg is elokerult, 10 millios nagysagrendu penz ment at rajta.
Spanyol politikaval semmilyen szinten nem vagyok tisztaban, de egy ekkora klub "nemzeti termek", ennek megfeleloen a lentiek alapjan is inkabb mentoakcio lesz, mintsem foldbe dongoles.
Egy normalis vilagban persze nagyon komoly szankcioknak kellene kovetkeznie, ha valoban manipulaltak a jatekvezetest, de nem ez lesz.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Á kizártnak tartom, hogy lesz komolyabb szankció olyan régi ügyek ezek meg amúgyis bárszá..
Max valami jelképes pénzbünti meg egy kis átigazolási szezon korlátozás
Max valami jelképes pénzbünti meg egy kis átigazolási szezon korlátozás
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem usszák ezt meg szerintem ahogy göngyölödik fel az ügy úgy lesz egyre hangosabb a sajtó is. Kiderül még 1-2 részlet és tebasék sem legyunthetnek már.Realista24 írta: Egy harmadik ceg is elokerult, 10 millios nagysagrendu penz ment at rajta.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy harmadik ceg is elokerult, 10 millios nagysagrendu penz ment at rajta.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
maffia.Buitre írta: És ami durva, hogy ha jól értem, ezt az új spanyol sporttörvényt, ami alapján újabban a súlyos kihágások is elévülnek 3 után, tavaly decemberben, karácsony előtt szavazta meg a kongresszus. A Negreira ügyben a nyomozás előtte, októberben kezdődött.
Az ominózus sporttörvény mögött pedig az az Albert Soler áll, aki jelenleg a spanyol állam sportért felelős főmuftija (Director General de Deportes), és aki több éven keresztül (2015-2018) a Barca igazgatósági tagja is volt (Director de Relaciones Institucionales del FC Barcelona, Director de Deportes Profesionales)
Do the math
ne csodalkozzunk, mindenütt ez megy, ahol a pénz az úr.
thereisonly1ronaldo