h3x0r írta:
17 nyaran egy hianyposzt volt, a tavozo James es Morata helyett nem erkezett egy tamado. Ezen kivul teljes volt a keret.
18-ban ez a lista kettovel bovult: Marcelorol kiderult, hogy mar keves, Ronaldo meg tavozott. 3 igazolasra volt szuksegunk. Azert ez nem egy megoldhatatlan feladat. Zidane azutan mondott fel, hogy megtudta, Bale helyett Ronaldo fog tavozni. Hany olyan eset jut eszunkbe, hogy az edzo azert mond fel, mert a csapat sztarja eligazol?
Mariano erkezeset nem is ertem miert hozod fel, ha ZZ marad, nem biztos, hogy ot hozzuk. Augusztus legvegen erkezett, ZZ meg junius elejen tavozott (visszakerestem, elsejen a forumon mar kesz teny volt, hogy nem marad) Tegyuk hozza, hogy nem csak Mariano erkezett, 150 milliot elkoltottunk azon a nyaron. Courtois, Vini, Odriozola es Lunin is jott.
Mondjuk azért így ezek tudatában nem is csoda, hogy ZZ felmondott. CR-t Vinivel akarta pótolni a vezetőség. Ilyen a Real Madrid történelmében még nem volt szerintem. Nyilván így utólag tudjuk mi lett Viniből, de akkoriban egy taknyos 18 éves volt, aki a brazil bajnokságban hozott valamit, ez azért eléggé kevés egy ilyen csapatnak. Marcelo posztjára nem hoztak senkit, Courtoisra nem volt szükség Navas miatt, Lunin meg egy tehetség volt, de semmi több. Szerintem ez egy Arteta féle edzőnek bejött volna, de ZZ nem akart új játékosokból csapatot építeni, mert egyrészt itt nincs 10 év arra, hogy nyerjünk valamit, másrészt ez nem is az ő stílusa, szerintem generációváltást nem tudott volna sikeresen véghez vinni.
Reméljük Ancelotti meg tudja ezt oldani sikerekkel együtt majd és a vezetőség is partner lesz benne igazolások terén.