Erről az jut eszembe, mint a maffiafilmekben, amikor a sok szarházit bíróság elé állítják. Úgy tolják be mindet kerekes székben, oxigénpalackkal, meg minden. Nem tudok semmit, ott sem vótam, stb. A nagy színészklub a filmes világ újabb szeletét hozta el nekünk, ezúttal a pályán kívül is. Persze kell hozzá egy Liga is, amely asszisztál. Vicc, hogy még az olaszoknál is mennének a másodosztályba egy kicsit, vagy úgy megb...nák őket, hogy egy életre megemlegetnék.De ez most más, csak a mosdatás megy meg a kiskapuzás. Egymást érik a szaros ügyeik pedig.Realista24 írta: A vizsgálatba azonban nagy fordulat állt be, ugyanis Enríquez Negreira az Alzheimer-kórjára hivatkozva mentesülhet a tanúvallomás alól. A betegsége súlyosságától függ, hogy meg kell-e jelennie a bíróságon. Amennyiben nem kell az üggyel kapcsolatos kérdésekre válaszolnia, alighanem zsákutcába jut a vizsgálat.
ggbb
Van egy ilyen kollégám, rajtam kívül mindenki azt mondta, hogy már nem tudja megúszni a börit. De igen. Legközelebb megkérdezem tőle, hogy spanyol bírók tárgyalták-e az ügyét, vagy nem focizott-e valamikor a díszes katalán csapatban.
Úgysem lesz büntetés, vagy csak jelentéktelen. Nehezen, de el kell fogadni. (Bár ezzel zöld utat adnának innentől mindenkinek). Nekem annyi kellene, hogy mondják ki végre, hogy csaltak. Hogy egy szar szemét csapat.