Real Madrid vs. Barcelona
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Pár millával ismét szűkebb lesz a bevétel
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
jó de neki nemvolt valami fancy filozófiája ami eladható. Carlo is hiába mindenidők legsikeresebb edzője lábjegyzetben sem említik meg a nagy szakértők mert nem lehet belemagyarázni nemlétező dolgokat a játékába.Kercsó írta: Xavi in Europe has 4 wins (Viktoria Plzen twice, Napoli, Galatasaray) 5 draws and 7 defeats.
Zidane had won a Champions League treble before his 5th loss and won an 8th title before his 7th defeat as a coach.
#jóccakát
Majd ha valami nagyokos esetleg rájön,hogy még soha semmilyen játékfilozófiával nem lehetett hosszútávon uralkodni a világfotballban akkor talán leesik mindenkinek, hogy Zidane és Carlo realja mindenben is kurvajó volt. Labdatartás kontra buszozás csúszás mászás és world class quality. Erre nem tud 1-2 éven belül megjelenni egy mourinho és kiutni egy középszerű csapattal fegyelmezett taktikával a blből.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Xavi in Europe has 4 wins (Viktoria Plzen twice, Napoli, Galatasaray) 5 draws and 7 defeats.
Zidane had won a Champions League treble before his 5th loss and won an 8th title before his 7th defeat as a coach.
#jóccakát
#jóccakát
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Rumennigge is nyilatkozott az ugy kapcsán, és elmondta hogy nem lepődött meg.
Imadnam ha meg magasabb szintre eszkalalodna a dolog.
Imadnam ha meg magasabb szintre eszkalalodna a dolog.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Erről az jut eszembe, mint a maffiafilmekben, amikor a sok szarházit bíróság elé állítják. Úgy tolják be mindet kerekes székben, oxigénpalackkal, meg minden. Nem tudok semmit, ott sem vótam, stb. A nagy színészklub a filmes világ újabb szeletét hozta el nekünk, ezúttal a pályán kívül is. Persze kell hozzá egy Liga is, amely asszisztál. Vicc, hogy még az olaszoknál is mennének a másodosztályba egy kicsit, vagy úgy megb...nák őket, hogy egy életre megemlegetnék.De ez most más, csak a mosdatás megy meg a kiskapuzás. Egymást érik a szaros ügyeik pedig.Realista24 írta: A vizsgálatba azonban nagy fordulat állt be, ugyanis Enríquez Negreira az Alzheimer-kórjára hivatkozva mentesülhet a tanúvallomás alól. A betegsége súlyosságától függ, hogy meg kell-e jelennie a bíróságon. Amennyiben nem kell az üggyel kapcsolatos kérdésekre válaszolnia, alighanem zsákutcába jut a vizsgálat.
ggbb
Van egy ilyen kollégám, rajtam kívül mindenki azt mondta, hogy már nem tudja megúszni a börit. De igen. Legközelebb megkérdezem tőle, hogy spanyol bírók tárgyalták-e az ügyét, vagy nem focizott-e valamikor a díszes katalán csapatban.
Úgysem lesz büntetés, vagy csak jelentéktelen. Nehezen, de el kell fogadni. (Bár ezzel zöld utat adnának innentől mindenkinek). Nekem annyi kellene, hogy mondják ki végre, hogy csaltak. Hogy egy szar szemét csapat.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Attól még alá kell(ene) irni szerintem.Pad'em írta:Szuperliga.Anthony írta: Na jó ez már telenovela szint.
Mi amúgy miért nem írtuk alá a közös nyilatkozatot? Úgy értettem minden más klub aláírta.
Ad1. Nem passzol a csalás hallgatólagos támogatása a klubb imidzsehez. Én mélységesen csalódok a vezetőségben ha nem állunk oda a többi klubb mellé. Ok értem szuperliga... azaz anyagiak. De nem 100% hogy az ESL-ből egyáltalán lesz valami, és ha igen akkor ki tudja mikor. Ez a szitu pedig most éles itt nem nagyon lehet "tartózkodni". Elegánsan kellene ezt megoldani kb. vizsgálják ki az esetet és ha beigazolódnak a vadak akkor szabják ki a korrekt büntetést. A játék tisztaságának megőrzése mindenek felett áll. Csókolom.
Ad2. Fordított esetben habzó szájjal követelnék a maximális büntetést, címek eltörlését stb. Erre nyakamat merem tenni. Akkor meg...
- Pad'em
Szuperliga.Anthony írta: Na jó ez már telenovela szint.
Mi amúgy miért nem írtuk alá a közös nyilatkozatot? Úgy értettem minden más klub aláírta.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Calma meglesznek baszva sztem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Na jó ez már telenovela szint.
- BlancoMark
Jaj hagyjuk mar, mintha csak tanuvallomasok alapjan lehetne felgongyoliteni az ugyet, amikor ott a tucatszamu dokumentacio az egeszrol.
En ezt az ugyet kb a Volner-Schadl ugyhoz tudnam hasonlitani. Nyilvan a kormanynak is a sajat kutyajanak kolykei voltak ezek az emberek, de veletlenul egy parhuzamos nyomozassal olyan terhelo bizonyitekokat talaltak ellenuk, hogy onnan mar nem volt visszaut. Itt is ezt latom nagyjabol.
En ezt az ugyet kb a Volner-Schadl ugyhoz tudnam hasonlitani. Nyilvan a kormanynak is a sajat kutyajanak kolykei voltak ezek az emberek, de veletlenul egy parhuzamos nyomozassal olyan terhelo bizonyitekokat talaltak ellenuk, hogy onnan mar nem volt visszaut. Itt is ezt latom nagyjabol.
tehát csak egy pár orvost kellett a barcának lefizetni plusz mégegyszer ezt a negreirat hogy kihozzák hogy neki alzheimere van?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
En szoltam par napja.
Kabare ez az egesz.
Kabare ez az egesz.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A vizsgálatba azonban nagy fordulat állt be, ugyanis Enríquez Negreira az Alzheimer-kórjára hivatkozva mentesülhet a tanúvallomás alól. A betegsége súlyosságától függ, hogy meg kell-e jelennie a bíróságon. Amennyiben nem kell az üggyel kapcsolatos kérdésekre válaszolnia, alighanem zsákutcába jut a vizsgálat.
ggbb
ggbb
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
1 véleményt olvastam, ugy hívják LaportaDinhoL írta:
"Barcasok szerint" = olvashattál 1 max 2 véleményt odaát akik így vélekednek..
Tebast már mindenki utálja országszerte, nem hiszem, hogy sokáig lesz még a helyén.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nyilvan, nekik mutogatni kell valakire, megsem Gyurcsanyozhatnak.cart írta: Most adott valami interjút Laporta ott is ezt mondta
https://www.france24.com/en/live-news/2 ... ontroversy
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
"Barcasok szerint" = olvashattál 1 max 2 véleményt odaát akik így vélekednek..cart írta: A Barcasok szerint pont Tebas erolteti a vizsgalatot amiert megfurtak a dealt
Tebast már mindenki utálja országszerte, nem hiszem, hogy sokáig lesz még a helyén.
Som i Serem!
6oat
6oat
- h3x0r
Jo, de a Barcasoknal Tebas az antikrisztus, mert szegeny kicsi Gavit nem engedte beregisztralni.
Most adott valami interjút Laporta ott is ezt mondta
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem volt megfurva pedig semmi, maximum annyi, hogy kevesebbet ad a CVC, igy kevesebb jut Tebasnak is.cart írta: A Barcasok szerint pont Tebas erolteti a vizsgalatot amiert megfurtak a dealt
En leszarom, idelias esetben elmeszelik a Barcat Tebasszal egyutt
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A Barcasok szerint pont Tebas erolteti a vizsgalatot amiert megfurtak a dealt