Először is kössz az élményt a csapatnak, végre nézhető és minőségi focit láttam, ritka manapság.
Szerintem mivel nem divatok vagyunk és már jó pár éve az itteni közösség magja egyben van, nem kell meglepődni, ilyenek vagyunk, egy Mallorca elleni balfaszkodás nem tud nem felhúzni, még akkor sem, ha a BL-ben általában mindenkit seggbekukizunk. És egy BL meccsen sem tud nem felbaszni egy balfasz kezdés, mert nehéz elhinni, hogy n+1-edszerre is megfordítjuk és megmutatjuk ki a király. Természetes emberi dolog, ettől persze vicces még sokszor.
A meccsről csak pár embert emelnék ki:
-Rudi: sokat ekézitek, főleg mióta R24 rászállt aztán a többi követi. Voltak gyengébb meccsei de azokon javarészt kb mindenki gyenge volt. Tegnap is látszódott, ha zavart a csapat nem ő jelenti majd a különbséget, de amúgy egy top képességű védő, aki megtesz mindent a pályán a csapatért, és a társakkal is jól kommunikál. Szerintem ne ekézzétek ennyit.
-Nacho: Addig marad amíg akar.
-Alaba: Szélen sajnos használhatatlan, középen vszeg elevickél pár évig, de nálam kezd kérdőjellé válni.
-Cama: Az első 20 percben csúszott-mászott, labdaeladások, ütemkésések, kb mindent elbaszott, aztán meg nyomott egy top class meccset, irgalmatlan ritmusváltásokkal. Hogy pc-n fogalmazzak kell mellé pár gondolkodó fehér ember, amúgy meg hatalmas kincs, de foglalkozni kell vele sokat.
-Vini J: Tegnap vszeg megmentette a semmiből a csapatot, ami a klasszisok ismérve. Aztán utána volt pár elbaszott labdavezetés meg a szokásos dolgok, sajnos nagyon kétarcú, de ha nem megy a csapatnak vagy ő villan vagy Benzema, de utóbbi vszeg egyre kevesebbet fog már.
-Rodry: Nem értem miben fáradt el vagy sérült meg, lofaszt nem csinált, nagyon kevés a madridi kezdőhöz.
-Klopp: ahogy szimpatikusabbá válik, úgy veszíti el a monyóját, kicsit megtört öregember képet fest magáról jelenleg, ami egyre távolabb viszi a szememben a madridi kispadtól.
Nem illik.