mikor volt?ANDS írta: Nem tényező Európában a Barca?
Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Rendesen kabala a csávó.
Legnagyobb jinx mester
Legnagyobb jinx mester
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Csóri tag. Ennyiszer beleülni...
Legközelebbi kupaünneplésre meghívnám amúgy.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Trollfocin az a potter fej a varazsolj még aláírással, hogy 10 meccsen cselszi 4 gol, realmadrid 70 perc alatt 5 gol
thereisonly1ronaldo
Megfaradtak, mint Kloppek, csak itt tobb a municio, bár Haaland nélkül lehet pont ott lennének...ziro4vr írta: Azt nem tudom, de egyszer úgy lefutotta a viking hogy rossz volt nézni.
Mondjuk ez a City elég karcsú volt a mezőnyfölény ellenére, így hogy van Haaland, 1 ember minusz a csapatjátékból, akkora üres területek vannak 2 ember között, amit én még nem igazán láttam Guardiola csapattól.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Azt írták már télen vitte volna a Chelsea Gvardiolt de nem engedték el. 2024 nyáron lehet kivásárolni 100 millióért
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Gratulalunk, one volt a 729000. hozzaszolas a forumon. Jutalma egy upvote.babaking írta:Azt mondta a meccs után, hogy a csere csak egy ötlet, nem kell kihasználni, és ö a manager, ö döntgutihaz14 írta: en nem ertem guardiolat. nem eloszor hozza le a meccseket hogy nem cserel semmit. 2 kezdore valo jatekosa van de o nem cserel...
Gondolom a hétvégi bajnokira pihentette őket vagy nem tudom.
Ja de igen: látta, hogy Carlo is későn és keveset cserél, és elég sikeres vele. Ezt próbálta továbbfejleszteni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Azt mondta a meccs után, hogy a csere csak egy ötlet, nem kell kihasználni, és ö a manager, ö döntgutihaz14 írta: en nem ertem guardiolat. nem eloszor hozza le a meccseket hogy nem cserel semmit. 2 kezdore valo jatekosa van de o nem cserel...
Gondolom a hétvégi bajnokira pihentette őket vagy nem tudom.
Ja de igen: látta, hogy Carlo is későn és keveset cserél, és elég sikeres vele. Ezt próbálta továbbfejleszteni.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azt nem tudom, de egyszer úgy lefutotta a viking hogy rossz volt nézni.
Mondjuk ez a City elég karcsú volt a mezőnyfölény ellenére, így hogy van Haaland, 1 ember minusz a csapatjátékból, akkora üres területek vannak 2 ember között, amit én még nem igazán láttam Guardiola csapattól.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gvardiol akkor tegnap eladta magat Guardiolanak, igaz?
Multheten olvastam a hirt (megint), hogy a PL-t preferalja kovetkezo allomasnak.
Multheten olvastam a hirt (megint), hogy a PL-t preferalja kovetkezo allomasnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az xGnel mar csak az rosszabb, hogy ezen vitatkoztok
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Mennyit? Az elso felidoben a Citynek voltak helyzeteik, ok is lottek golt. Ferni linkje is ezt mutatja. A masodikban a Lipcse is megjelent a palyan, voltak helyzeteik, lottek is egy golt. 15 perces osszefoglalo alapjan a City valamivel kozelebb allt 1-1 utan a gyozelemhez, de a helyzetek alapjan realis az eredmeny. https://www.eredmenyek.com/merkozes/8ML ... sztikaja/0dzsi91 írta:1-1. Ennyit érnek a statisztikák
Vagy ezek kozul melyik statisztika mutat mast?
en nem ertem guardiolat. nem eloszor hozza le a meccseket hogy nem cserel semmit. 2 kezdore valo jatekosa van de o nem cserel...
valamelyik univerzumban:
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
dzsi91 írta:Még a city pool 18ban ami eszembejutToti írta:
Az mbappes, falcaos monaco - city parharc adta azert, ami hirtelen eszembejut, de amugy ja..
Spurs - City, Ajax - Spurs.
Bayern - Juve, a Barca szopasokon (Barca- Roma, Barca - Pool) kívül azok a Barca meccsek ahol a katalanok nagyot mentek és meg jók voltak. Nem elveztem de látványos volt. (15ös szezonvan pl, vagy a PSG elleni fordítás)
Az Arsenalt agyonverte mindenki.. abban mondjuk semmi érdekes nem volt mert az ágyusok sehol sem voltak 15 eve már.. szal pf.
Mi volt még. Hát ennyi. Ja Bayern - Tico 16ból.
Amúgy ha 10 évet nézek így ennyi ez a max. 2013 tavasza óta kb. Ha picit továbbmegyek akkor a 12es Chelsea menetelés, aztán 11es Bayern - Inter. És ennyi 13 év alatt.
Még egy PSG - Chelsea feldereng az évtized közepéről.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
1-1. Ennyit érnek a statisztikákferni írta:43. percben mentem fel megnézni a statokat a meccsről, nem hittem el amit láttamPeti765 írta: Én a Lipcse City meccsel próbálom kínozni magam, még nem jöttem rá mi a taktikája a Lipcsènek nézni a meccset?0:1 nél passzolgat a City hátul ezek meg 10-15 méterről nézik..
Érdekes
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
43. percben mentem fel megnézni a statokat a meccsről, nem hittem el amit láttamPeti765 írta: Én a Lipcse City meccsel próbálom kínozni magam, még nem jöttem rá mi a taktikája a Lipcsènek nézni a meccset?0:1 nél passzolgat a City hátul ezek meg 10-15 méterről nézik..
Érdekes
- dzsi91
Még a city pool 18ban ami eszembejutToti írta:Az mbappes, falcaos monaco - city parharc adta azert, ami hirtelen eszembejut, de amugy ja..dzsi91 írta: Ha kiveszem a Real meccseket nemtudom, hány szórakoztató meccset láttam az elmúlt 10 évben a blben.
Voltak a barsza szopások azokon jót nevettem. De nemnagyon maradt meg semmi amiben nem voltunk érintettek. Talán a juve atletico de azis Cé miatt.
Az mbappes, falcaos monaco - city parharc adta azert, ami hirtelen eszembejut, de amugy ja..dzsi91 írta: Ha kiveszem a Real meccseket nemtudom, hány szórakoztató meccset láttam az elmúlt 10 évben a blben.
Voltak a barsza szopások azokon jót nevettem. De nemnagyon maradt meg semmi amiben nem voltunk érintettek. Talán a juve atletico de azis Cé miatt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- dzsi91
Ha kiveszem a Real meccseket nemtudom, hány szórakoztató meccset láttam az elmúlt 10 évben a blben.