bajok vannak velem, ha nem úgy értékelem, mint az a sok lávcsiszercsipuszcsi kommentelő?hehetheoriginal írta: béke
Pedig az originalt igen kedvelem
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. február 23., csütörtök 17:48
bajok vannak velem, ha nem úgy értékelem, mint az a sok lávcsiszercsipuszcsi kommentelő?hehetheoriginal írta: béke
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. február 23., csütörtök 17:32
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 23., csütörtök 17:28
HozzászólásSzerző: jack95hun » 2023. február 23., csütörtök 11:33
Ez a komment... :hehetheoriginal írta: béke
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 23., csütörtök 11:10
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 22., szerda 12:47
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 19., vasárnap 16:12
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 15., szerda 20:11
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 13., hétfő 13:07
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. február 12., vasárnap 19:07
Antifat fara? Oximoronnak hangzik, lehet elpusztul a vilagegyetemillgner írta: Négy antifát már elfogtak, remélem meglesz az összes. Az első fára felhúznám ezeket a patkányokat.
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. február 12., vasárnap 18:59
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. február 9., csütörtök 6:56
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 8., szerda 14:24
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. február 3., péntek 7:32
Kis falunkban tegnap "továbbképzés" volt az általános iskolába. Beültem volna meghallgatni, hogy milyen irányból közelítette meg az előadó tanár a témát. Mert valahogy van egy olyan érzésem, hogy ment a burkolt mocskos Brüsszelezés, hogy a gyerekek is tudják az igazságot.A mai napon rendhagyó történelem órán vehettek részt diákjaink. Az érdekes és izgalmas történelem órát Szőke Csaba Imre tanár úr tartotta. Az előadás témája:
Az Európai Unió megalakulásának, történetének és működésének bemutatása
Kapcsolódó témakörök: Schengen, Erasmus, euró, fejlesztéspolitika
Kihívások az Unió előtt
Az Unió kommunikációja
Európai Unió vívmányai
Történelmi háttér.
Hálás szívvel köszönjük az izgalmas órát!
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. január 30., hétfő 16:57
HozzászólásSzerző: füst » 2023. január 27., péntek 13:36
Most az élelmiszerről beszéltek? Persze hogy veszik az emberek, mi mást csinálhatnának?Faust írta:Egyertelmu, ha ennyiert is viszik az emberek mint a cukrot, hulyek lennenek levinni az arakat.h3x0r írta: Ebben az a szep, hogy most a legtobb uzlet az arsapkas termekek miatt felviszi minden mas arat, majd amikor megszunik az arsapka, semminek sem csokkentik az arat a korabbira, mert mar ugyis megszoktak az emberek.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. január 27., péntek 13:03
Egyertelmu, ha ennyiert is viszik az emberek mint a cukrot, hulyek lennenek levinni az arakat.h3x0r írta: Ebben az a szep, hogy most a legtobb uzlet az arsapkas termekek miatt felviszi minden mas arat, majd amikor megszunik az arsapka, semminek sem csokkentik az arat a korabbira, mert mar ugyis megszoktak az emberek.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. január 27., péntek 12:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 27., péntek 11:19
En a boltokrol irtam. Akarmikor, akarmelyik boltba megyek, rogyasig van aruval. Leszamitva nehany esetet, amikor este akartam hust venni, meg honapokkal ezelott a cukor.csababarca írta:nem mindenből, burgonya pl pont ilyen.Realista24 írta:
Most termek van vagyis lenne, nem ugy mint azokban az idokben.
nagybanin osztrák krumpli van.
de egy csomó mindenből hiány van, és nem csak azért mert rejtegetik a gazdák.
Mert a mennyiség az ha jól tudom nincs szabályozva központilag, az az áruházláncon múlik._Bushido_ írta:
Máshol meg csak 1 kg megengedett!
Az ember már nem tudja kovetni, hogy melyik boltban mi a szabály! Egységesíteni kéne az egészet.
Külön fizetve kihozhato tobb olaj pl.
Ha 3 l a megengedett, 2x fizetsz 3 litert, s kihozol 6ot. Igy ertettem.
Ha van olaj, pl a mi boltunkba nem éri meg venni, mert megvesszük X forintért, de X-200/300 forintért tudnánk árulni a hatósági ár miatt.
Cukor ugyanez, meg a tojás is.
És mivel kis településen vagyunk, ahol a vásárlók jelentős része szegény, nem tudjuk ráterhelni és visszahozni más termékeken a különbözetet, mert akkor azok ránkrohadnak.
Egyébként az a durva, hogy nem egyszer jártam már úgy, hogy venni akartam normál áras tejet, mondjuk egy kartont, és a boltokban nem volt, talán a 4. boltban tudtam kartonnal venni. Pedig az teliáras, miért rejtegetnék?
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem