Bajnokok Ligája
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Bajnokok Ligája
Rafael Benítez: “The Real Madrid that won the Champions League in 2016 took advantage of the well-crafted team I created.”
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kell a francnak az ilyen divatdrukker.Jim írta:pedig a sporttv indulásakor ő fehér balettezett, a 2000-es évek elején,gutihaz14 írta: amit meg a hegyi iván mond az már túl megy minden szopáson. eleve nem ehhez vagyok szokva tőle
tőle csak a bárszá meg a zseni messzi amit várok
a del Bosque korszakban
nagy szurkolónk, igaz kis időre a Barcát is dicsőítette főleg Messi miatt...
Hegyi Ivánnal nincs semmi baj.
Brazília a mindene meg a Real Madrid.Emelett persze elismer más csapatokat is akik olyan teljesítményt nyújtanak.
Bárcsak mindenki olyan lenne mint ő.
Brazília a mindene meg a Real Madrid.Emelett persze elismer más csapatokat is akik olyan teljesítményt nyújtanak.
Bárcsak mindenki olyan lenne mint ő.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
pedig a sporttv indulásakor ő fehér balettezett, a 2000-es évek elején,gutihaz14 írta: amit meg a hegyi iván mond az már túl megy minden szopáson. eleve nem ehhez vagyok szokva tőle
a del Bosque korszakban
nagy szurkolónk, igaz kis időre a Barcát is dicsőítette főleg Messi miatt...
amit meg a hegyi iván mond az már túl megy minden szopáson. eleve nem ehhez vagyok szokva tőle
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
szegény nyilasi tibit már rossz hallgatni, lassú fejben, fogalma sincs mit akar mondani. szenvedésDonát írta:8:30-kor ismétlik a Sport1-en, és 11:45-kor a Sport2-n, ha esetleg meghoztuk hozzá a kedvet Neten sajna nem találok archívumot, ahova potenciálisan felkerülne, még ncore-on sem.realbeckham írta: Hat mit mondjak. Szívmelengető volt az öreg. 15 év bárszázás után így szolt rolunk... tán az en szemem is könnyes volt, ahogy láttam ezt az idős bacsikát "verset mondani" a madridrol
Birtam a műsorban, hogy az öreg, mint egy elszabadult hajó ágyú, fejjel a falnak, csak a Madrid. Elméletileg a napolival kellett volna indítaniuk a műsort, de az öreg, mint egy gyermek karacsonykor a fa előtt, nem birta ki. Akarmilyen elemzés...madrid. bármilyen statisztikaval erolkodtek hrutkáék, Iván azonnal elfojtotta, hogy hát realmadrid. Műsorvezető a műsor közepén mar elengedte az egészet, nyilasival együtt. Had beszéljen Iván.
mint a farkasházy anno a hetihetesben
valamelyik univerzumban:
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
8:30-kor ismétlik a Sport1-en, és 11:45-kor a Sport2-n, ha esetleg meghoztuk hozzá a kedvet Neten sajna nem találok archívumot, ahova potenciálisan felkerülne, még ncore-on sem.realbeckham írta: Hat mit mondjak. Szívmelengető volt az öreg. 15 év bárszázás után így szolt rolunk... tán az en szemem is könnyes volt, ahogy láttam ezt az idős bacsikát "verset mondani" a madridrol
Birtam a műsorban, hogy az öreg, mint egy elszabadult hajó ágyú, fejjel a falnak, csak a Madrid. Elméletileg a napolival kellett volna indítaniuk a műsort, de az öreg, mint egy gyermek karacsonykor a fa előtt, nem birta ki. Akarmilyen elemzés...madrid. bármilyen statisztikaval erolkodtek hrutkáék, Iván azonnal elfojtotta, hogy hát realmadrid. Műsorvezető a műsor közepén mar elengedte az egészet, nyilasival együtt. Had beszéljen Iván.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nem fogom dícsérni őket, de van abban valami, amit Csoki írt. Az ő 433-uk (most pláne, hogy FdJ a védelem előtt van) laliga "kompatibilisebb". Amikor a bunkerezők ellen Carlo Kroost rakta 6-osba a védelem elé, a mi játékunk sem volt olyan esetleges, meg nemhiába nyert volna meg mindent is Carlo, ha 60 meccsen 60szor tudta volna felküldeni a
Kroos
Modric-James
BBC kezdőt anno.
De azért a minőség még mindig felénk billen, szerintem a mi kezdőnk erősebb. Sőt, a középpályás sorunk (Tchouaméni, Modric, Kroos, Fede, Cama, Ceba) szintekkel jobb, mint az övék. Európában ez sokat ér, laligában tudsz meccseket nyerni ennél (nem sokkal, de mégis) gyengébb játékosokkal is.
Kroos
Modric-James
BBC kezdőt anno.
De azért a minőség még mindig felénk billen, szerintem a mi kezdőnk erősebb. Sőt, a középpályás sorunk (Tchouaméni, Modric, Kroos, Fede, Cama, Ceba) szintekkel jobb, mint az övék. Európában ez sokat ér, laligában tudsz meccseket nyerni ennél (nem sokkal, de mégis) gyengébb játékosokkal is.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- h3x0r
A Barca jateka passzrol passzra meg van tervezve, szarra van gyakorolva. Ha otszor vegig viszik ugyanazt a tamadast, egyszer be fog jonni, mert meg mindig sokkal jobb jatekosaik vannak, mint a tobbi spanyol csapatnak. Annyira viszont nincsenek tele extra klasszisokkal, mint korabban, hogy ezt Europaban is kamatoztatni tudjak. Foleg hogy azert a legtobb csapat mar tudja, hogy kell ellenuk jatszani, a BL-ben pedig boven vannak olyan csapatok, hogy gyakorlatban is megoldjak a feladatot. Ebbol a szempontbol erdekes volt Arteta is, mikor nem voltak nezok, o pedig folyamatosan kiabalta ki kinek passzoljon.ikarus93 írta: Ezt amugy valaki elmagyarázhatná, miért nem tényező a Barca európába,viszont a ligába meg minket is megtudnak verni.
Madrid meg forditott. Ligába nem olyan domináns a csapat mint a BLben.
Mig Ancelotti es ZZ se ilyen tipusu edzok. Nyilvan azert nalunk is vannak kidolgozott tamadasok, visszatero elemek, de messze nem olyan mennyisegben, mint a katalanoknal. A BL-ben persze ez jol jon, nem kell ragaszkodjunk egy adott jatekstilushoz, ha eppen ugy alakul a meccs, azonnal tudunk valtani. Az ellenfelek is nehezebben keszulnek fel belolunk, foleg hogy tamadas kozben a jatekosok nem az ezerszer vegig vitt tamadasok szerint jatszanak, hanem improvizalnak, osztonbol jatszanak, abban a pillanatban talalnak ki valamit. Ennek a hatulutoje, hogy a bekkelo spanyol csapatok vedelmet igy nehezebb feltorni.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hat mit mondjak. Szívmelengető volt az öreg. 15 év bárszázás után így szolt rolunk... tán az en szemem is könnyes volt, ahogy láttam ezt az idős bacsikát "verset mondani" a madridrol
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Distán volt már annóTomidzsi írta: Iván jó fej, hatalmas Madrid és Brazil fan. Ugyhogy én szeretem őt
Megkéne hivni ide a forumra, biztos írna 1-2 érdekes dolgot.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Iván jó fej, hatalmas Madrid és Brazil fan. Ugyhogy én szeretem őt
Toni
- dzsi91
Iván kicsit haragudott a realra azert beszelt szepen a barszarol regen. De a bl tripla visszahozta az élők közé. Jobb később mint soha.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Ronaldinho, Cristiano Ronaldo
És ez a nyomorult kerekes csávó meg elkezd Catanachozni, de jól helyre teszi. Meg a végén még Iván folytatná, de belefolytja a szót, hogy most folytassuk az online lapszemlével...Donát írta:Igen, ugyanez jutott az eszembe, be is akartam linkelni, de nem találtam. Király vagy!
-
Igen, ugyanez jutott az eszembe, be is akartam linkelni, de nem találtam. Király vagy!Zolee003 írta:Ezt a tavalyi Bl döntő után mondta ez is elég szép:Donát írta:
A mi szívünknek kedveset szólt, emlékezz vissza arra, hogyan ömlegett anno egyszer-egyszer a Messi féle bárszáról, és azt emeld négyzetre. Levágott egy majd 5 perces monológot, szinte könnyes szemmel elcsukló hangon, hogy ez olyan foci volt Liverpoolban, ami miatt belebolondultunk ebbe a játékba. Jó volt hallgatni. Az a része lehetett kellemetlen a semlegeseknek, hogy mennyire nem adott a többiek észrevételeire. Győzködték Nyilasi, Hrutka meg a Petúr, egyre hevesebben, hogy azért bénázott nem keveset a Pool, kellettek ők ehhez a performanszhoz, de nem engedett az igazából az öreg. Full olyan érzelmes szurkoló érzetét keltette, amilyen a tv-be amúgy már nem biztos, hogy való, de én élveztem, tudtam azonosulni vele.
Szóval ajánlom visszanézni!
https://youtu.be/zlgt0cZQbgc
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Ronaldinho, Cristiano Ronaldo
Ezt a tavalyi Bl döntő után mondta ez is elég szép:Donát írta:A mi szívünknek kedveset szólt, emlékezz vissza arra, hogyan ömlegett anno egyszer-egyszer a Messi féle bárszáról, és azt emeld négyzetre. Levágott egy majd 5 perces monológot, szinte könnyes szemmel elcsukló hangon, hogy ez olyan foci volt Liverpoolban, ami miatt belebolondultunk ebbe a játékba. Jó volt hallgatni. Az a része lehetett kellemetlen a semlegeseknek, hogy mennyire nem adott a többiek észrevételeire. Győzködték Nyilasi, Hrutka meg a Petúr, egyre hevesebben, hogy azért bénázott nem keveset a Pool, kellettek ők ehhez a performanszhoz, de nem engedett az igazából az öreg. Full olyan érzelmes szurkoló érzetét keltette, amilyen a tv-be amúgy már nem biztos, hogy való, de én élveztem, tudtam azonosulni vele.Nika91127 írta:
Mit alkotott?
https://youtu.be/zlgt0cZQbgc
-
A mi szívünknek kedveset szólt, emlékezz vissza arra, hogyan ömlegett anno egyszer-egyszer a Messi féle bárszáról, és azt emeld négyzetre. Levágott egy majd 5 perces monológot, szinte könnyes szemmel elcsukló hangon, hogy ez olyan foci volt Liverpoolban, ami miatt belebolondultunk ebbe a játékba. Jó volt hallgatni. Az a része lehetett kellemetlen a semlegeseknek, hogy mennyire nem adott a többiek észrevételeire. Győzködték Nyilasi, Hrutka meg a Petúr, egyre hevesebben, hogy azért bénázott nem keveset a Pool, kellettek ők ehhez a performanszhoz, de nem engedett az igazából az öreg. Full olyan érzelmes szurkoló érzetét keltette, amilyen a tv-be amúgy már nem biztos, hogy való, de én élveztem, tudtam azonosulni vele.Nika91127 írta:Mit alkotott?Donát írta: Ha nem utálná az ország nagy része, Ivánunk most megutáltatná az országgal a csapatunkat Érdemes majd visszanézni a mai Sport1-es BL műsort (Csillagok között), akinek kimaradt.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Mit alkotott?Donát írta: Ha nem utálná az ország nagy része, Ivánunk most megutáltatná az országgal a csapatunkat Érdemes majd visszanézni a mai Sport1-es BL műsort (Csillagok között), akinek kimaradt.
-
Ha nem utálná az ország nagy része, Ivánunk most megutáltatná az országgal a csapatunkat Érdemes majd visszanézni a mai Sport1-es BL műsort (Csillagok között), akinek kimaradt.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Sztem siman csak a serulesek eltiltasok miatt, sztem tegnap tovabbmennek ha a kisgyerekek meg dembele is jatszik.CS0ki írta:Szerintem amellett, hogy pszichológia tényezők is vannak, a Barca jatekstilusa, erősségei valószínűleg hatásosabbak gyengébb csapatok ellen, a bajnoksagban meg főleg ilyenekkel találkoznak. Meg persze most adott is a gép, jól jöttek ki a necces szituaciokbol, sok kis apró rész is jó irányba döntött náluk a bajnokságban (Európában meg nem) , így most még nagyobbnak tűnik a különbség.ikarus93 írta: Ezt amugy valaki elmagyarázhatná, miért nem tényező a Barca európába,viszont a ligába meg minket is megtudnak verni.
Madrid meg forditott. Ligába nem olyan domináns a csapat mint a BLben.
Gyenge 1-2 jatekos, aki tegnap játszott, kenyszermegoldasbol.
Szoval ez csaloka, bajnoksagban mák sokszor, de stabilak osszessegeben, europaban meg lehetsz a legjobb legerosebb is akar, ha egy 90 percre.eppen tele vagy serulessel vagy szar napot fogsz ki, kiesel. Nem egyszer volt ra pelda, pl 2003ban a beellt nekunk kellett volna nyerni, de kiestunk a joval gyengebb juventus ellen.
thereisonly1ronaldo