Ez a leves kipróbált cucc vagy első alkalom?P. Krisz írta: Gesztenye krémleves
Konfitált valami/jerk csülök hercegnő burgonyával.
Konyhafőnök
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Konyhafőnök
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Gesztenye krémleves
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Nálam Beef bourguignon a terv.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez egynek egész jó, Wellingtont régóta akarok csinálni, de meg sosem tettem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Realista24 írta: Karacsonyi kaja ötletek? Kene egy-két frankó kaja, ami nem a szokásos, rosé kacsa, facan, stb. kategória.
Szuzerme egyik felet lesozod, leborsozod, forro serpenyore rakod, azzal a felevel, amit nem fuszereztel. (Szinte fustolnie kell a serpenyonek.) Ne mozgasd, mert letapad az elejen. Ahogy sul, ugy fog szepen felengedni a hus, 3-4 perc mulva meg is fordithatod es sozd, borsozd a megsult oldalt is. Nagyon fontos, hogy mind a negy oldalat megsusd, mivel a kereggel ered el, hogy ne szaradjon ki es, hogy benne maradjanak az izek.
Amint megsult minden oldala, vedd ki, kicsit pihentesd, ez szinten egy sarkalatos pontja a hussutesnek. Amig pihen egy tanyeron, addig olvassz egy kis vajat, tegyel hozza egy szal rozmaringot es 3 gerezd fokhagymat. Ha megolvadt a vaj, tedd ra a hust, a huslevel egyutt, ami kifolyik belole. Kanallal kanalazd ra a fokhagymas, rozmaringos vajat, (ugymond egy furdot adsz neki). Ezt 5-6 percig csinald, majd vedd ki ujra pihentetni.
Ezekkel a pihentetesekkel az a jo, hogy addig tudod csinalni a tobbi elemet, peldaul elo tudod venni a sajtot es a bacont. En cheddarral csinaltam, de lehet barmilyen sajt. Lereszeled, majd raszorod a husra jo vastagon. Baconbe tekered atfedessel, majd LEVELESTESZTABA gongyolod. Tojassargajaval megfested a tesztat, amelyre szezammagot szorsz es 180 fokon nagyjabol 15-20 percig sutod.
Ez lenyegeben egy hamis Wellington, kicsit maskepp. Nagyon mutatos, frissen barkit levesz a labarol. Ehhez en karfiolpuret csinaltam, talalashoz csinaltam sajtszoszt is, amivel lecsorgattam a felszeletelt hust is.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Őz vagy szarvas sült,esetleg ha nincs más akkor a jó öreg rántotthus kombokRealista24 írta: Karacsonyi kaja ötletek? Kene egy-két frankó kaja, ami nem a szokásos, rosé kacsa, facan, stb. kategória.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Karacsonyi kaja ötletek? Kene egy-két frankó kaja, ami nem a szokásos, rosé kacsa, facan, stb. kategória.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Értelmes kérdést is lehet kerni?_Bushido_ írta: Magyarországon tényleg létezik olyan terület, megyék, ahol a Paprikás csirkecombba tesznek lecsót / paradicsompürét is? Valamint Székely káposztával rizst.
Egyik étteremben így kapták ismerősék a fent említett kajákat.
Csak értelmes válaszokat kérnék! Köszi!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Igen ilyen van._Bushido_ írta: Magyarországon tényleg létezik olyan terület, megyék, ahol a Paprikás csirkecombba tesznek lecsót / paradicsompürét is? Valamint Székely káposztával rizst.
Én is így eszeme ezeket az ételeket. Üdv Fejér megyéből.
Ha rákeresel hogy székelykáposzta rizzsel, vagy lecsós paprikás csirke, akkor találsz rengeteg receptet. Gondolom nem egy országméretū összeesküvés ismerõsödék ellen, hanem vannak akik így készítik.
A rizses káposzta verziót én is ettem már több helyen.
A rizses káposzta verziót én is ettem már több helyen.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Magyarországon tényleg létezik olyan terület, megyék, ahol a Paprikás csirkecombba tesznek lecsót / paradicsompürét is? Valamint Székely káposztával rizst.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Ez baromi egyszerű, és nem bírom megunni: https://www.fittboszi.hu/recept/isteni- ... urgonyaval
- Süti
Tojást felverni, mehet bele paprika/bacon/gomba, szilikon muffin formába, aztán irány az airfryer/sütő 150fok 12 perc.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Tojáskrém.
Pacold be forkhagymas tejfolbe, vagy kend be borsozott mustarral, de a lehetosegek szama kb vegtelen.
Bocsi h3x0r, de Én is tennék fel egy kérdést.
Mostanában edzés mellé elkezdtem figyelni a kajára, a reggeli zabot is eltudom készíteni változatosan, a vacsora is megvan, illetve a nasi is (Csak Én imádom a Lidl Milbonás és Pilos márkájú proteines italát és joghurtját/túrókrémét?)
Viszont az "ebédet" két részre szoktam felosztani, ami általában csirkemell+rizs/tészta, zöldség
De van egy kis gondom, ugye előző nap csinálom meg és az újramelegített csirkemelltől konkrétan hányingerem van, bárhogy készítem.
Van valami jó receptötletetek, amivel élvezhető a másnapos csirkemell is? Nem vagyok hatalmas diétában így nyilván beleférnek akár a tejszínesebb receptek is.
Nyilván a marha jobban csúszna minden egyes nap, de na.
Mostanában edzés mellé elkezdtem figyelni a kajára, a reggeli zabot is eltudom készíteni változatosan, a vacsora is megvan, illetve a nasi is (Csak Én imádom a Lidl Milbonás és Pilos márkájú proteines italát és joghurtját/túrókrémét?)
Viszont az "ebédet" két részre szoktam felosztani, ami általában csirkemell+rizs/tészta, zöldség
De van egy kis gondom, ugye előző nap csinálom meg és az újramelegített csirkemelltől konkrétan hányingerem van, bárhogy készítem.
Van valami jó receptötletetek, amivel élvezhető a másnapos csirkemell is? Nem vagyok hatalmas diétában így nyilván beleférnek akár a tejszínesebb receptek is.
Nyilván a marha jobban csúszna minden egyes nap, de na.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Amire en most raalltam es megvan 5 perc alatt:h3x0r írta: Ha mar igy porog a reggelizos tema: Mar kicsit unom a felvert/osszekavart tojast hagymaval, (esetleg gombaval es/vagy sajttal). Persze a fuszerezesen szoktam valtoztatni, de ha valami jo tojasos recept eszetekbe jut, batran be lehet irni.
Csak hogy mondjak en is egy tippet: ha a tukortojast mar az elejen lefeditek, akkor nem kell hozza olaj, maximum olaj spray-el 1-2 fuvas az elejen.
1-2 tojast felverek, majd kiontom a serpenyobe egyenletesen, arra pedig rarakok egy teljes kiorlesu tortillalapot. Ha a tojas raragadt, akkor megforditom, beledobok 2 szelet sonkat meg jo sok sajtot, aztan varok egy kicsit a tojasra meg hogy olvadjon a sajt, aztan felbe forditom, majd negyedbe, ez kb plusz 2 perc a serpenyobe, es kesz is. Kozepen elvagom, es kesz a fullos tojasos sonkas sajtos toastszendo ami egy reggelizobe 1500 lenne.
Egy jo eggs benedict, bar arra csak az ilyen hehe-fele irodista tulfizetett lehutoknek van idejuk.
- h3x0r
Ha mar igy porog a reggelizos tema: Mar kicsit unom a felvert/osszekavart tojast hagymaval, (esetleg gombaval es/vagy sajttal). Persze a fuszerezesen szoktam valtoztatni, de ha valami jo tojasos recept eszetekbe jut, batran be lehet irni.
Csak hogy mondjak en is egy tippet: ha a tukortojast mar az elejen lefeditek, akkor nem kell hozza olaj, maximum olaj spray-el 1-2 fuvas az elejen.
Köszi! Kipróbáltam, bejött. Jó minőség, elfogadható áron.CS0ki írta:Rozsavolgyi a Budafoki auchanban.Blowfish írta: Madridom népe! Jó hentest keresek bp-n (xi. kerület lenne az ideális), ahol minden is van.
Néhány tipp jól jönne