OFF
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: OFF
"Mindig harcolni kell az igazunkért, a kitűzött célunkért. Az elveinket nem hagyhatjuk cserben! Előfordulhat olyan, amikor gerincünket eltörhetik ugyan, de meghajolni nem fogunk!"
Tudnátok 4 olyan (sulis) magyar vagy világirodalmi művet mondani, amik alapján tudok írni érvelést vagy ellenérvelést?
Tudnátok 4 olyan (sulis) magyar vagy világirodalmi művet mondani, amik alapján tudok írni érvelést vagy ellenérvelést?
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
Asszem volt valami olyasmi, hogy majd talán valami bicikli csapatot is fogunk indítani, de nem most.sentry írta: Lehet álmodtam, de nem Perez mondta, hogy bővíteni akarja?
Valami ilyesmire emlékszem.
Lehet álmodtam, de nem Perez mondta, hogy bővíteni akarja?h3x0r írta:Ez a ketto van.JustoVillar írta:A Realnak milyen szakosztályai vannak még a focin és a kosáron kívül?
Mondom, lehet álmodtam, vagy hülyeséget írok. De akkor elnézést. Időm sajnos nincs visszakeresni.
Javítson ki valaki ráérősebb ha tévedek.
- JustoVillar
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
- Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff
A Realnak milyen szakosztályai vannak még a focin és a kosáron kívül?
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
Srácok! Valaki tudna nekem segíteni Angol-levélírásban??SÜRGŐS, nagyon hálás lennék!
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
http://index.hu/belfold/2013/11/13/o._f ... _gyilkost/
hogy a fenébe tudjam ki az, ha letakarják a szemét?
ja? védik a személyes jogait?
hogy a fenébe tudjam ki az, ha letakarják a szemét?
ja? védik a személyes jogait?
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Most láttam egyet napiszaron, kicsit átírva így hangzik:Monkey írta:Kis segítségre lenne szükségem, házipálinka cimkére kellene egy frappáns/vicces/bölcs idézet. Google nem nagyon dobott ki semmi használhatót ezért jó lenne ha tudnátok ajánlani oldalt vagy konkrét idézetet a témában. Kössz
"A pálinka öl, butít és gyomorba döntöm."
- mocsok
ha ő nem tudja a számod akkor csak egy telefonszámot fog látni.Gonzi írta:Srácok, ha viberen új kapcsolatot adtam hozzá, akkor azt a felvett ember látja? A másik félnek nincs meg a telefonszámom. Ha így írok neki akkor kijelzi hogy ki ír neki, vagy csak egy telefonszámot fog látni?
olyan mintha egy sms-t küldenél neki.
asszem.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Srácok, ha viberen új kapcsolatot adtam hozzá, akkor azt a felvett ember látja? A másik félnek nincs meg a telefonszámom. Ha így írok neki akkor kijelzi hogy ki ír neki, vagy csak egy telefonszámot fog látni?
- ___Samy___
ja, nekem is megállt vagy 20 másodpercre mindkettő az előbb
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
T-home-os net másnak is baszakszik ma, vagy nálam van a gond? Yt videot nem tölt be, Fb is nagyon lassú, nagyjából minden..
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha nagyon unatkozom és is szoktam nézegetni ezeket, épp tegnap futottam bele egy vidibe ahol a kamionok okozták a baleseteket, hát nem szívesen vezetnék arrafelé.
Többek között itt is van egy raklap karambolos vidi
Többek között itt is van egy raklap karambolos vidi
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Pár hete kezdtem el én is nézegetni ezeket a videókat. Korábban csak belenéztem, de most már végig nézek pár darabot naponta. Oroszok butasága határtalan. Pl vannak olyanok is hogy 2 sávos úton látja hogy balról nem tud előzni, mert jönnek szembe, erre el akar menni jobb oldalt, ahol persze nincsen hely. Egyikben volt olyan is, hogy 4es kereszteződés és áll a csávó a lámpánál, szemből jön egy farönköket szállító kamion nagy sebességgel és be akar kanyarodni balra, persze nem tudja bevenni a kanyart és a rönkök megindulnak feléd. Tajga közepén is két oldalt végig fa, 2 sávos út, előz egy lada, látja h jönnek szembe, de ő megy tovább, ahelyett hogy besorolna. De több olyat is láttam már, hogy karambol után az emberek kiesnek/repülnek a kocsiból és látszólag semmi bajuk (biztonsági öv használata??).
Egyik videó alatt valaki bekérdezte, hogy van az h minden autóban kamera van? Válasz: úgy látszik még új vagy itt, és elmesélték neki, hogy: Orosz közlekedés annyiból áll, hogy 1. Kamera szükséges, 2. Gyorshajtás szükséges, 3. Piros lámba annyit tesz, hogy menj gyorsan, 4. Fékek... nem szükségesek.
Russians are crazy
Egyik videó alatt valaki bekérdezte, hogy van az h minden autóban kamera van? Válasz: úgy látszik még új vagy itt, és elmesélték neki, hogy: Orosz közlekedés annyiból áll, hogy 1. Kamera szükséges, 2. Gyorshajtás szükséges, 3. Piros lámba annyit tesz, hogy menj gyorsan, 4. Fékek... nem szükségesek.
Russians are crazy
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg