Aranylabda
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Aranylabda
FIFA meg UEFA korrupt bagázs. Remélem a Szuper Ligával Perez bemutat nekik rendesen.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Van dijk
FIFA Best votes by Liverpool players
Van Dijk:
1. Messi
2. Salah
3. De Bruyne
Robertson:
1. Messi
2. Mbappé
3. Salah
Salah:
1. Viní Jr.
2. De Bruyne
3. Hakimi
FIFA Best votes by Liverpool players
Van Dijk:
1. Messi
2. Salah
3. De Bruyne
Robertson:
1. Messi
2. Mbappé
3. Salah
Salah:
1. Viní Jr.
2. De Bruyne
3. Hakimi
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem te irtad, csak azt, hogy faszparaszt, aki nem ugy gondolja, ahogy Alaba meg nyilvan te, ha mar faszparasztozol.hehetheoriginal írta: Nem azt írtam én hogy értelmezem, hanem hogy a különböző résztvevők, oldalak hogy vagy hogyan nem.
Engem hidegen hagy személy szerint, mar reg nem ér annyit, vagy van körülötte az a miliő, mint régebben
Nyilvan veletlen, hogy az idoszakot is kitoltak, holott nyugodtan szamithatott volna a 2023-as evre, amikor konnyebben vedheto modon adhattak volna oda.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kolomuanin és a pillangó hatás
Engem messi nem tud triggerelni már. A hozzáigazitott statok, naptári időszakok, körülmények. Már immunis vagyok erre az emberre. Barca es argentin szurkolokon kívül nem is veszi komolyan javarészt senki én ugy gondolom.
Viszont ez a kapus dolog ez csúnyán gusztustalan. Hogy rohadna le a fasza. Még a nevét se tudtam baszki.
Engem messi nem tud triggerelni már. A hozzáigazitott statok, naptári időszakok, körülmények. Már immunis vagyok erre az emberre. Barca es argentin szurkolokon kívül nem is veszi komolyan javarészt senki én ugy gondolom.
Viszont ez a kapus dolog ez csúnyán gusztustalan. Hogy rohadna le a fasza. Még a nevét se tudtam baszki.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem azt írtam én hogy értelmezem, hanem hogy a különböző résztvevők, oldalak hogy vagy hogyan nem.
Engem hidegen hagy személy szerint, mar reg nem ér annyit, vagy van körülötte az a miliő, mint régebben
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2023. február 28., kedd 7:49-kor.
thereisonly1ronaldo
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Nézzük a jó oldalát. Megnyerjük a BL-t és a Copát, drámai végjátékban a bajnokságot és nem kell majd foglalkozni a VB menőkkel
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez valid lenne ha négyévente, VB évben adnak oda.hehetheoriginal írta: Sztem felrenezitek. Gondolom amugy nincs info arrol, hogy mi alapjan lettek kiosztva a dolgok.
Viszont fifa, nem uefa dijak. Szoval bajnoksagok, europai kupasorozatok nem szamitanak.
Legalabbis igy fogtak fel, ezert ezek a nyertesek, csak a vb, semmi mas.
Ebbe beleronditott, hogy az edzoknek, jatekosoknak nem szoltak, emiatt lehetett benzema, kurtois, mane pl az elejeben.
Szoval epikus kaosz, eleve a rendezes egy szar, ennyi bevetelbol nem sikerult valamit osszetakolni, rothad az egesz, politika, penz az egesz, semmi se szakmai alapon.
Meg egy jol szemlelteto pelda, hogy fel kellene gyujtani az egeszet es behinteni soval mindent, tul sok a penz mar benne, kontrollalhatatlan, ket marekkal pofatlanul lopjak es csaljak szet az egeszet, mindenfele retorzio nelkul.
Gondolj bele milyen a gyerek, akit veletlenul bezarnak egy sparba vagy lidlbe, no limit zabalas reggelig
De mivel évente jár, elvileg, nem lehet úgy értelmezi ahogy te. Pláne nem azt hogy kommunikáltak, 2021 augusztustól a VB végéig nézik a teljesítményt.
A végével egyetértek, földet rá.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Dehogy fognak ra emlékezni… en már azt se tudom, hogy hívjak a faszit. Nagyon kemény volt hogy a brehez odatette a díjat…'shutterisland írta:
mondjuk azt a 123. perces vedest meg azota sem tudtam normal pulzussal megnezni, de ochoa fele tornakapuskent fog emlekezni ra a vilag majd.
kisse tuleroltettek a vb-t a klubszezon felett, lehetett volna ez egy balanszosabb egyveleg is.
Kocsit nyomtak Messit a vb, meg is szereztek, megkaptak ezt a díjat is… kecskepasztor elintézte neki…nem lennek meglepve ha ez miatt odaadnak az aranylasztit is…
- hehetheoriginal
Sztem felrenezitek. Gondolom amugy nincs info arrol, hogy mi alapjan lettek kiosztva a dolgok.
Viszont fifa, nem uefa dijak. Szoval bajnoksagok, europai kupasorozatok nem szamitanak.
Ebbe beleronditott, hogy az edzoknek, jatekosoknak nem szoltak, emiatt lehetett benzema, kurtois, mane pl az elejeben.
Szoval epikus kaosz, eleve a rendezes egy szar, ennyi bevetelbol nem sikerult valamit osszetakolni, rothad az egesz, politika, penz az egesz, semmi se szakmai alapon.
Meg egy jol szemlelteto pelda, hogy fel kellene gyujtani az egeszet es behinteni soval mindent, tul sok a penz mar benne, kontrollalhatatlan, ket marekkal pofatlanul lopjak es csaljak szet az egeszet, mindenfele retorzio nelkul.
Gondolj bele milyen a gyerek, akit veletlenul bezarnak egy sparba vagy lidlbe, no limit zabalas reggelig
thereisonly1ronaldo
Azert nem lepodnek meg, ha a vegen kiderulne, hogy a FIFAesemenyek is szetvannak bundazva 2010 ota.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
van par erdekes dolog meg netto hulyeseg is, a mar emlitetteken kivul azert bellingham es mane helyezese is meger egy miset.
alvarez is ott van, de a golden boy nincs.
erre az idointervallumra igy messit sem tettem volna be elsonek, azert a vb-t megelozo ev az nagyon komolyan benzemae volt.
dibuhoz annyit, hogy se elotte se utana nem tobb, mintegy eros kozepes bravur kapus, azert nem veletlen, hogy a hype ellenere sem kerult szoba komolyabban, hogy topcsapat elvigye a villabol.
mondjuk azt a 123. perces vedest meg azota sem tudtam normal pulzussal megnezni, de ochoa fele tornakapuskent fog emlekezni ra a vilag majd.
nem tudom, hogy alakult vegul az o listajuk, top 3-ba mondjuk betettem volna, de mindenkepp courtois moge.
kisse tuleroltettek a vb-t a klubszezon felett, lehetett volna ez egy balanszosabb egyveleg is.
alvarez is ott van, de a golden boy nincs.
erre az idointervallumra igy messit sem tettem volna be elsonek, azert a vb-t megelozo ev az nagyon komolyan benzemae volt.
dibuhoz annyit, hogy se elotte se utana nem tobb, mintegy eros kozepes bravur kapus, azert nem veletlen, hogy a hype ellenere sem kerult szoba komolyabban, hogy topcsapat elvigye a villabol.
nem tudom, hogy alakult vegul az o listajuk, top 3-ba mondjuk betettem volna, de mindenkepp courtois moge.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Röviden.
A játékosok beszavaztak Courtoist az alomcsapatba, de az edzők és kapitányok szerint ez az egy meccses csövesbánat volt jobb.
Vini Jr. meg csak shortlistre sem került az akomcsapatba, de az edzők és kapitányok a legjobb 10be szavaztak.
Az edző díjat elfogadom…nem könnyen de igen. Messi és Mbappe Karim előtt? Ok, FIFA díj…leszarom, Aranylabdát mocskos nagy fölénnyel szerencsere megkapta.
Számomra a legnagyobb vicc a kapus díj.
A Puskás díj jó helyre került, az parádé volt.
A játékosok beszavaztak Courtoist az alomcsapatba, de az edzők és kapitányok szerint ez az egy meccses csövesbánat volt jobb.
Vini Jr. meg csak shortlistre sem került az akomcsapatba, de az edzők és kapitányok a legjobb 10be szavaztak.
Az edző díjat elfogadom…nem könnyen de igen. Messi és Mbappe Karim előtt? Ok, FIFA díj…leszarom, Aranylabdát mocskos nagy fölénnyel szerencsere megkapta.
Számomra a legnagyobb vicc a kapus díj.
A Puskás díj jó helyre került, az parádé volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Takarodjon is el.Pad'em írta: Pepe: 1) Mbappe 2) Modric 3) Benzema
Alaba: 1) Messi 2) Benzema 3) Mbappe
Modric: 1) Benzema 2) Messi 3) Mbappe
Alabába mi ütött?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát megis érdemli. Az ilyen fos szavazásokon senki nem úgy szavaz ahogy gondolja hanem ahogy a csapattársának jobb lesz.Pad'em írta: Alaba IG-jét el is lepték az #AlabaOut kommentek a szavazata után
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
Alaba IG-jét el is lepték az #AlabaOut kommentek a szavazata után
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Vb evében fölösleges ez a FIFA év jatékosa díj sztem...
- hehetheoriginal
speaking of hakimi, eljaras indult ellene szexualis eroszak miatt
thereisonly1ronaldo
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Mo Salah votes for FIFA The Best:
1. Vinícius Junior
2. Kevin De Bruyne
3. Achraf Hakimi
Ez a beszéd!
1. Vinícius Junior
2. Kevin De Bruyne
3. Achraf Hakimi
Ez a beszéd!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Cét már ki is baszták a válogatottból vagy miért pepe szavazott?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
Pepe: 1) Mbappe 2) Modric 3) Benzema
Alabába mi ütött?
Alabába mi ütött?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"