Kétlem, hogy ez bárkinek kimaradt volna. A sztilóm ő mutatta évekighehetheoriginal írta: Inkabb muvelodjetek: https://youtu.be/xMsaW0KCI3I
Amugy ezen a csatin sok finomsag van
Azt vártam hogy valami Kareem fajtával fogsz boomerkedni
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. március 3., péntek 18:25
Kétlem, hogy ez bárkinek kimaradt volna. A sztilóm ő mutatta évekighehetheoriginal írta: Inkabb muvelodjetek: https://youtu.be/xMsaW0KCI3I
Amugy ezen a csatin sok finomsag van
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 3., péntek 17:01
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. március 3., péntek 16:43
Ahhoz képest egy lóbaszó Embiidet szépen kiszedtek a tegnap.hehetheoriginal írta: nincs mit csiszolni a vedelmen, ha a legmagasabb emberuk a rotacioban egy atlag 3-as magassagu ficko.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 3., péntek 13:52
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. március 3., péntek 13:36
Kövi hetekben bedobok egy teljes meccset majd valami normális ellenfél ellen, de semmi nem utal arra, hogy idővel jó lenne az a védekezésBerti írta:A védelmet még csiszolni kell, de az sem tűnik rossznak.
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. március 3., péntek 13:32
Az összhang sokkal jobb, mint amire számítottam. Okosan rotálva bárkit vernének szerintem.nmate írta:Ezt miből látod? Mert szerintem nagyon mellément ez a csere Irvinggért, Nets pedig megmenekült.Berti írta: A Doncic-Irving páros viszont elég bitangnak tűnik, én végső esélyesként is belőném őket.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 3., péntek 13:28
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. március 3., péntek 13:27
Asked about concerned for Mavs' defense, Jason Kidd did a complete 180 from last year (and even 2 weeks ago):hehetheoriginal írta:En is igy latom, vedekezesben nagyon zoknik, palank korul semmi ellenállás, tamadasban meg laposfold elobb utobb felkelest indit egy balul sikerult reggel doncic meg a csapat ellennmate írta:
Ezt miből látod? Mert szerintem nagyon mellément ez a csere Irvinggért, Nets pedig megmenekült.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 3., péntek 9:58
En is igy latom, vedekezesben nagyon zoknik, palank korul semmi ellenállás, tamadasban meg laposfold elobb utobb felkelest indit egy balul sikerult reggel doncic meg a csapat ellennmate írta:Ezt miből látod? Mert szerintem nagyon mellément ez a csere Irvinggért, Nets pedig megmenekült.Berti írta: A Doncic-Irving páros viszont elég bitangnak tűnik, én végső esélyesként is belőném őket.
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. március 3., péntek 9:52
Ezt miből látod? Mert szerintem nagyon mellément ez a csere Irvinggért, Nets pedig megmenekült.Berti írta: A Doncic-Irving páros viszont elég bitangnak tűnik, én végső esélyesként is belőném őket.
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. március 3., péntek 9:41
hehetheoriginal írta: Brussel wesbtbruckkel jol menetel a flippers
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 3., péntek 7:23
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 2., csütörtök 20:23
Hat ez meg mi, ennek mi ertelme?zsuninnyo írta:Belsos info, nem igazan terjeszhetem, de keszul egy elosztott rendszeren alapulo megoldas erre. A lenyege annyi lesz, hogy mindenki egy sajat eszkozen rogzitheti a felvetelt es azt majd vmilyen modon megoszhatja, es masok visszanezhetik a meccset. Szerintem iden kijon mar a vegleges verzio ebbol a technologiabol es jovore tervezik bevezetni magyaroszagra is. Szoval ha ki tudod varni ezt a szezont meg, szerintem jovore mar tudsz felvetelrol meccset nezni, ha eloben keson van. Allitolag nagyobb sozlgaltatok is vevok erre az otletre._Bushido_ írta:
Éjjel / hajnalban? Kösz, nem.
De most végre volt egy értelmes időben lévő Lakers meccs a Dallas ellen, azt néztem - ahogy nemsokkal előttem is írta valaki hogy nézte. Plusz most vasárnap is lesz GSW ellen.
Ha jol tudom NBA es NHL lesz az elso sportagak kozott, akik ezt hasznalhatjak.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. március 2., csütörtök 20:14
Belsos info, nem igazan terjeszhetem, de keszul egy elosztott rendszeren alapulo megoldas erre. A lenyege annyi lesz, hogy mindenki egy sajat eszkozen rogzitheti a felvetelt es azt majd vmilyen modon megoszhatja, es masok visszanezhetik a meccset. Szerintem iden kijon mar a vegleges verzio ebbol a technologiabol es jovore tervezik bevezetni magyaroszagra is. Szoval ha ki tudod varni ezt a szezont meg, szerintem jovore mar tudsz felvetelrol meccset nezni, ha eloben keson van. Allitolag nagyobb sozlgaltatok is vevok erre az otletre._Bushido_ írta:Éjjel / hajnalban? Kösz, nem.Galacticos írta: Es arra meg nem gondoltal hogy a cikkek meg a hszek helyett mondjuk megnezz egy meccset?
De most végre volt egy értelmes időben lévő Lakers meccs a Dallas ellen, azt néztem - ahogy nemsokkal előttem is írta valaki hogy nézte. Plusz most vasárnap is lesz GSW ellen.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2023. március 2., csütörtök 18:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 2., csütörtök 17:12
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. március 2., csütörtök 17:10
Éjjel / hajnalban? Kösz, nem.Galacticos írta: Es arra meg nem gondoltal hogy a cikkek meg a hszek helyett mondjuk megnezz egy meccset?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. február 28., kedd 19:41
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. február 28., kedd 18:57
Rengeteg NBA-s fb oldalt bekövettem az elmúlt időben, hogy jobban képben legyek a történésekkel mostanság. SZóval már nem tudom melyiken olvastam, de egy gyors google kereséssel ez jött be: ha nem is fiatalok, inkább öregebbek, de már nem LAL tagok. szóval a korukat elnéztem, de a nagytakarítás kellett már. s helyetük jöttek a fiatalabbak, plusz pl schröder vissza.nmate írta:Hogy mi?_Bushido_ írta: Ha jól olvastam, nemrég volt egy hír, mikor a Lakersben sok no name fiatalabb játékos volt, azok közül már egyik sincsen az NBA-ben sem! Akkor képzelem, hogy milyen minőséget képviseltek
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. február 28., kedd 18:39
Hogy mi?_Bushido_ írta: Ha jól olvastam, nemrég volt egy hír, mikor a Lakersben sok no name fiatalabb játékos volt, azok közül már egyik sincsen az NBA-ben sem! Akkor képzelem, hogy milyen minőséget képviseltek
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem