Anyagiakon mulik.Anthony írta:Azért bedobhatsz egy költségvetést, mert manapság olyan elmebeteg dolgok vannak a piacon, hogy egy-két millás gép már lassan nem is számít nagy szónak.soadroli írta: valaki épített mostanában új PC-t? nekem lassan ideje lenne, mert már elég régi a masina. bármilyen tipp jöhet, honnan, mit érdemes stb
Ha van rá della, meg van pénz lóvéra, akkor legfrissebb intel i9, már ddr5 alaplap es ram (6000mhzes ramok ara harmadara esett tavaly ota, egy 32Gb kit még sokaig jo lesz)
Videokartyaval nem tudsz sporolni, en mindig stabilitas miatt nvidia parti voltam, nézz meg teszteket es statokat es valaszd ki a neked megfelelo ar/ertek aranyut a 3000 vagy 4000es szeriabol. Amd-ket nem ismerem.
M.2 ssd sztem alap, legalabb a windowsnak (samsung 980 vagy 990 prora szavazok)
Vizhutes is a procihoz alap sztem, jobb megoldas is sztem.
Ket tipp: figyelj a videokartyara milyen hutessel adjak, soknal van mar gyarilag vizhutes, viszont sok alaplap nem tamogatja a dupla vizhutest (1 for cpu, 1 for gpu), akkor vagy olyan alaplapot kell keresned, vagy hagyomanyos ventis gput kell keresned.
Masik: haz belso meretet jol nezd meg vasarlas elott, legujabb videokartyak mar akkorak, mint faust meg ziro pofaja egyutt. Tehat nem fer be a hazba.
Egy olyan millió körül mar sulyos baszo hosszu evekre stabil gepet raksz ossze. Ahogy neztem korabban, ez van, ez az ar, plane hogy a lerugott szarfos hasznalt regi vasakat is hardverapron csillag arakon adjak