Elektronika
Re: Elektronika
Az lg olednél minőségi a talp is nekem az van.
De ki a zsákom rakja még talpra, és nem a falra?
De ki a zsákom rakja még talpra, és nem a falra?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Imádom, mikor 400k körüli tévéknél is még ugyanaz a gagyi szar 2 oldali műanyag tartóelem van...quality.
Nem illik.
4-500 között is lehet már jót kapni. Pl.az LG OLED C2 amit szoktak ajánlani olcsóbb kategóriában az 450 körül van
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Felsokategorias LG OLED, Samsung QLED, esetleg egy top Panasonic. Mindegyik tud 120Hz-et, normalis panelekkel szerelik oket, HDR-t nem csak tamogatjak, de normalisan is jelenitik meg.
LED vagy OLED, attol fuggoen melyik iskolat kepviseled.
LED vagy OLED, attol fuggoen melyik iskolat kepviseled.
Legfontosabb a kepfrissites (min 120 Hz), input latency (10 milisec korul), freesync/gsync tamogatas jatekhoz.
A hdmi2.1 pont ezert kell, hogy ki tudd aknazni ezeket. Azzal ki tudod hasznalni a kepfrissitest es a felbontast (4k 120hz). A valaszido itt mindegy.hehetheoriginal írta:nem ertek hozza, de valaszido, kepfrissites fontos lenne, nem?zsuninnyo írta:
LG, Samsung, Philips, csak arra figyelj, hogy hdmi2.1 legyen benne. Ha akarsz, valogass ar szerint ezek kozul, vagy nezd meg reszletesebben, milyen es mennyi csatlakozo van rajta, milyen op rendszer jo neked esetleg, ilyesmik. Ezzel a harommal nem lohetsz melle.
csak a kutyák játszanak másodperces valaszidovel meg 60Hzen
az azert derék, jól átgondoltadMár csak egy gondom van, amire nem gondoltam
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát szerintem ha nem vagy hehe szintű chips zabáló warzone szökevény, elég egy 4k samsung tv 100-130 centi között, aztán annyi. De menj el bóótba aztán nézd meg melyik tetszik jobban, vagy akarsz e QLED-re elbaszni még pár százezret.
Nem illik.
- hehetheoriginal
még a végén olcsóbb egy baszó számitogepet venni, ami nem csak jatekra jó
thereisonly1ronaldo
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
van tv-m, csak szeretnék egy olyat ami visszaadja az igazi tudását a psnek.hehetheoriginal írta:nem ertek hozza, de valaszido, kepfrissites fontos lenne, nem?zsuninnyo írta: LG, Samsung, Philips, csak arra figyelj, hogy hdmi2.1 legyen benne. Ha akarsz, valogass ar szerint ezek kozul, vagy nezd meg reszletesebben, milyen es mennyi csatlakozo van rajta, milyen op rendszer jo neked esetleg, ilyesmik. Ezzel a harommal nem lohetsz melle.
- hehetheoriginal
nem ertek hozza, de valaszido, kepfrissites fontos lenne, nem?zsuninnyo írta:LG, Samsung, Philips, csak arra figyelj, hogy hdmi2.1 legyen benne. Ha akarsz, valogass ar szerint ezek kozul, vagy nezd meg reszletesebben, milyen es mennyi csatlakozo van rajta, milyen op rendszer jo neked esetleg, ilyesmik. Ezzel a harommal nem lohetsz melle.sanko. írta: Vegulis rá szántam magam, és megvettem a ps5t. Már csak egy gondom van, amire nem gondoltam kéne hozzá egy olyan tv, amire van is értelme rádugni a konzolt. Nyílván egy 8k tv lenne a legjobb, de arra jelenleg nincsen kavics. Ár érték arányban tudnátok olyan tv ajánlani amivel már elégedett lehetek ha játszok? Előre is köszi.
thereisonly1ronaldo
LG, Samsung, Philips, csak arra figyelj, hogy hdmi2.1 legyen benne. Ha akarsz, valogass ar szerint ezek kozul, vagy nezd meg reszletesebben, milyen es mennyi csatlakozo van rajta, milyen op rendszer jo neked esetleg, ilyesmik. Ezzel a harommal nem lohetsz melle.sanko. írta: Vegulis rá szántam magam, és megvettem a ps5t. Már csak egy gondom van, amire nem gondoltam kéne hozzá egy olyan tv, amire van is értelme rádugni a konzolt. Nyílván egy 8k tv lenne a legjobb, de arra jelenleg nincsen kavics. Ár érték arányban tudnátok olyan tv ajánlani amivel már elégedett lehetek ha játszok? Előre is köszi.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
Vegulis rá szántam magam, és megvettem a ps5t. Már csak egy gondom van, amire nem gondoltam kéne hozzá egy olyan tv, amire van is értelme rádugni a konzolt. Nyílván egy 8k tv lenne a legjobb, de arra jelenleg nincsen kavics. Ár érték arányban tudnátok olyan tv ajánlani amivel már elégedett lehetek ha játszok? Előre is köszi.
Én vagyok bena, vagy a waze-ban nem lehet már beállítani, hogy milyen üzemanyag árakat írjon ki a kereső, amikor benzinkutra keresel? Régen biztos volt ilyen, most neten is keresgéltem, de nem találom egyszerűen. Valaki tudja?
- hehetheoriginal
Csak befért valahogyziro4vr írta: A legfontosabb hogy az rgb pörögjön fullba, ne hallgass hehére.
Rgb fassag, obiban veszel ledcsikot 500ert kesz is van
thereisonly1ronaldo
https://prohardver.hu/tema/milyen_aszta ... friss.htmlsoadroli írta: valaki épített mostanában új PC-t? nekem lassan ideje lenne, mert már elég régi a masina. bármilyen tipp jöhet, honnan, mit érdemes stb
- hehetheoriginal
Amugy ezzel csak az a baj, hogy ha van uj baszo gep, akkor uj baszo monitor is kell hozza
De lehet meg mindig olcsobb osszessegeben, es tobb mindenre hasznalhato nyilvan, mint egy ps+tv kombi
De lehet meg mindig olcsobb osszessegeben, es tobb mindenre hasznalhato nyilvan, mint egy ps+tv kombi
nekem evek ota hiba nelkul mukodik (corsair) es mikor max teljesítmény van, nincs az az erzesem, hogy mindjart felszall a faszba az asztalrol az egeszA vizhutes nagy parasztvakitas, a legtobbet odaveri meg egy olcsobb leguto is
thereisonly1ronaldo
A vizhutes nagy parasztvakitas, a legtobbet odaveri meg egy olcsobb leguto is
Csereben szepen vilagit, plusz nagyobb a meghibasodas eselye.
Csereben szepen vilagit, plusz nagyobb a meghibasodas eselye.