Értékeld a legutóbbi meccset
- ateeemadrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Sztem amugy miota nezek Real meccseket soha nem volt olyan, hogy ne legyen egy helyzetünk se. Talan Modric a 30. mpben, ami eszembe jut. Vicc
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szegény Valverde mit tett?Sierra írta: Tenyleg nem erdemes mas meccset nezni, csak a BL meccseket. Remeljuk abban minel tovabb jutunk iden is.
Amugy engem nagyon felbaszott ma az Valverde, Carvajal meg Camavinga. Akkora flop volt mindharom, mint a haz.
Benzema sérült volt ma vagy miért nem játszott?
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Azt árulja el nekem valaki, ha kreativitás kell ès ott van a padon az egyik legjobb formában lèvő közèppályásod, akkor mièrt a totál formán kìvüli tchu áll be??
Ezek a langyos beadasok remalmaimba se jojjenek elo. Nemtudom, h bazdmeg ezekbol a szarokbol, volt e olyan amit eltudtunk fejelni? Erdekes mikor benyessuk kozepre vagy elesebben megkuldi valaki rogton van valami. De mikor carvajal 20adjara is ugyanolyan latymatag modon adja be, h bazdmeg megalszik a tej az ember szajaba kozbe a legelso barcas ugy fejeli ki mindig, h elotte 3x nez korul h egyaltalan van e ertelme felugrani vagy kitenni a kezet mert annyira veszelytelen… na az azert mar verlazito geci.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
K... gyenge ismét. De lassan úgy vagyok vele, ha ez kell ahhoz, hogy Ancelotti menjen, akkor oké. Lassan már mindenki megveri taktikailag, az egyéni képességek és a szerencse tavaly sokszor kimentette a szarból, de mikor neki kéne villantani valamit, akkor inkább bealszik. Szép volt a tavalyi, de nyáron jöhet Klopp!
Tenyleg nem erdemes mas meccset nezni, csak a BL meccseket. Remeljuk abban minel tovabb jutunk iden is.
Amugy engem nagyon felbaszott ma az Valverde, Carvajal meg Camavinga. Akkora flop volt mindharom, mint a haz.
Remelem betis ellen is ez a szisztema lesz ua.el a jatekosokkal vsgy pl cebat arra pihentette?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Tehát simán lemeccselte. Ez van. Reakciója se volt az öregnek, 65 perctől a kezedeti elán elszállt onna látszott hogy ha reggelig játszunk se tudunk gólt. Mik voltak ezek a cserék? Szánalmas az égész, szégyen.krisz24 írta:Nem mondanám lemeccselesnek. Konkrétan önmagunkat vertük meg. Kroos, modric kezdő kpval. Aztán hulla gyenge carvajal fennhagyasa, elkésett cserék. Ezek találtak egy gólt azon kívül még egyszer jöttek csak át a fél pályán.petiamadridista írta: Nem akarok g.ci lenni de Carlot 1 év alatt már másodszor meccseli le simán Xavi.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Az a baj hogy Ancelotti minden Barca meccsre kikuldi a sracokat a leheto legbeszaribb felfogassal. Mi az istenre vart? 5 percre behozza a kisgyereket, ceballos nulla perc. Holott az elso felido utan egyertelmu volt hogy ebbol szar se lesz. Tomorulunk a baloldalra. 4 tamadobol az osszes 10 meteres korzetben. Se egy atloves se egy normalis beadas. 0 kaput eltalalt loves.
Kalap szar.
Kalap szar.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Egész meccsen ívelgetunk, erre behozza az egyetlen fejelő jatekosunkat 5 percre. Bravo.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Hát ez kutyaszar volt.
Előre nem egy és nem két embert kell venni.
Ez kurva gyenge volt.
0
Előre nem egy és nem két embert kell venni.
Ez kurva gyenge volt.
0
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Hehe jól irta x hete, hogy a pool meccseket kell megnézni. Többi szenvedéstől pedig megkímélvén magunkat, hagyni a P*csába!
Nézhetetlen szar az egész.
Vsgxbl himnuszt kéne játszani minden meccs előtt?
Nézhetetlen szar az egész.
Vsgxbl himnuszt kéne játszani minden meccs előtt?
Remelem a kovi meccs elott is menni fog a fuuu most oda kell baszni most megverjuk oket waaa mantra. gecire szanalmas amit lerakunk a palyara ezek ellen, kar itt birozni vagy barmi masra fogni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
2 gyenge csapat szenvedos vergodese ez a mai produkcio. Golokkal kellett volna ma nyerni, de Carlo sem latja be, hogy ez a keret nem tudja azt amit akar. A vezetoseg meg hogy a csaoat fele mar tulorazik. Nem megy Benzemanak, teljesen ures a 16 os. Carvajal jateka a szelen semmi, vilagtalan beadasok tomkelege amit feltudunk mutatni.
Van egy jo formaban levo Ceba akit be sem kuldtunk meg egy majdnem 2 meter magas centerunk. Komolyan nem ertem mit akartunk ma jatszani, na mind1.
Ez a fu is felbasz mar, mindenki csuszkal ossze-vissza... Ma minden felbasz, inkabb alszok
Van egy jo formaban levo Ceba akit be sem kuldtunk meg egy majdnem 2 meter magas centerunk. Komolyan nem ertem mit akartunk ma jatszani, na mind1.
Ez a fu is felbasz mar, mindenki csuszkal ossze-vissza... Ma minden felbasz, inkabb alszok
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Értékelhetetlen.
A játékosok és az edzői stáb is ugyanolyan szar volt.
A játékosok és az edzői stáb is ugyanolyan szar volt.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Valahol ilyen produkció után levetetik a mezeket...szánalmas volt.
- ateeemadrid
Mi azért vagyunk amúgy hogy ezt a porig alázott, évek során darabokra esett, jövő nélküli barcát pozitív pillanatokkal dobjuk fel. Hihetetlen.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ezt a Xavit úgy megverném. Ahogy ez pofázik...
0-1
Nagy kaland, lesz meg visszvago is.
0-1
Nagy kaland, lesz meg visszvago is.
Toni
- Sorrentino
2 módon lehet minket megverni:
- Be kell tolni a buszt
- Vinit le kell venni vagy csak felba**ni idegileg
A Barca ma sikeresen megtette mindkettőt.
Mi emellé csak felküldtük a mezeket.
- Be kell tolni a buszt
- Vinit le kell venni vagy csak felba**ni idegileg
A Barca ma sikeresen megtette mindkettőt.
Mi emellé csak felküldtük a mezeket.
- Galacticos
Gg carlo
De tudom,ma se porogtunk, meg most is annyira szar volt az ellenfel hogy nem voltunk eleg motivaltak.
De tudom,ma se porogtunk, meg most is annyira szar volt az ellenfel hogy nem voltunk eleg motivaltak.