Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Jim » 2023. március 2., csütörtök 23:25

p.csabi1 írta: Viszont Modricot és Kroost én már csak egyszer egyszer kezdetném mert már többet gyengék mint jók.
többen leírtuk, egyszerre már nem szabad őket kezdetni
Carlo még nem látja...

a problémát megoldandó, én csak az egyikükkel hosszabítanék a nyáron..

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. március 2., csütörtök 23:21

Hanyszor fogjuk meg beszopni ezt a Modric-Kroos parost a kp-n? Ez mar keves, csak akkor lehet oket egyutt nyomatni, ha mindketten frissek, vagy labdat kell tartani elonyben. El kell oket felejteni egyutt, de kulon-kulon hasznalhatoak ket fiatallal megtamogatva. Megint leszerepeltunk, de hozzateszem, nem a kozeppalyan kaptunk ki. A tamadoharmad lofasz volt ma, es nagyon sok labdat adtunk el elol, blokkaltak, vagy eliveltuk a semmibe. Celtalan volt az egesz, Benzema palyan sem volt, amikor mutatta magat, akkor visszalepett, aztan nem volt kinek beadni a labdat. Elso felidoben volt egy jo beadas es gol lesrol, es ennyi. Viniciust megint elvitte az erzelem, elso felidoben kikapcsoltak a meccsbol. Cebat be sem allitotta, ez vajon a Betisnek szolt? De akkor is erthetetlen. Nem volt jo a kezdo, nem akart ma nyerni Ancelotti? Ilyen gyenge Barcat nevekre meg sosem lattam, talan pont ez volt az egyetlen eselyuk, be is jott. Bealltak bekkelni, es behuztak a meccset. Undorito, de hasznos volt a taktikajuk.

A biro pedig kurvaszar volt megint, ennyi hibas iteletet egyetlen meccsen… bedobasok, szogletek, szabalytalansagok, Gavi, megint megint es megint. Nem a biron mult, de megint jelentkeztek a szokasos problemak.
:goat:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2023. március 2., csütörtök 23:14

Bealudtam a 2. Félidő elején.
Best decision ever. :ike:
ZIDANE

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 2., csütörtök 23:13

tarodid írta: A Barca meg egész meccset végigbekkelte, mintha valami ultra gyenge alsóosztályos csapat lenne. Inkább lett volna itt a Pedri, Lewandowski, Dembele trió, szerintem felpörgették volna a meccset mindkét oldalon.
A barsza jól csinálta. Tördelték a játékot ahol tudták ezzel kinyírták a meccset. Bajnokin meg a visszavágón már nekik is menni kell majd akkor több területünk lesz de ezen a meccsen sztem ha van 5 ziccerünk akkor se rúgunk gólt. Van ilyen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. március 2., csütörtök 23:12

Tjacks írta:
Sierra írta:

Hat pont ezaz, hogy semmit! Egy nagy nulla volt, mintha a palyan sem lett volna. A sebessegen kivul amugy nem haszna van a legtobb meccsen.
Akkor írhatod nyugodtan az egész csapatot. Az utolsó mondatokat meg abszolút nem értem, egyik legjobb játékosunk a szezonban.
Irtam az egesz csapatot, de tole mint az egyik kulcsjatekos, tobbet varnek. Amugy meg o is azokon a meccseken villog amikor megy a csapatnak. Amint elo kene lepni, nem nagyon sikerul neki..

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. március 2., csütörtök 23:10

ToniKroos írta: K... gyenge ismét. De lassan úgy vagyok vele, ha ez kell ahhoz, hogy Ancelotti menjen, akkor oké. Lassan már mindenki megveri taktikailag, az egyéni képességek és a szerencse tavaly sokszor kimentette a szarból, de mikor neki kéne villantani valamit, akkor inkább bealszik. Szép volt a tavalyi, de nyáron jöhet Klopp!
:lol: :agree: :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. március 2., csütörtök 23:08

Szpikernek igaza volt abban, hogy ez a meccs nem oszt nem szoroz. Ha mi nyerunk vérszegény 1:0ra, akkor is ezt mondanam. Visszavágón kell tovabbjutni. Ceballost nem értettem. Kellett volna az agilitas, a betörés. A buzis piszi paszi a kpn, szart nem ér az ilyen Mallorcas játék ellen.
Xavi miert piszkosodik minden meccsen nem vágom. Kis pimasz. Engem nem baszott fel a meccs amúgy. Semmit nem váltott ki belőlem. Simeone gondolom kiverte, de én már ezt a forgatókönyvet csomoszor láttam idén.

Kounde.....csodalatos meccset tolt le amúgy. Fura, hogy az ellenfeltol kell dicserni, de igaz, ami igaz. Sima motm nekem. Ferfimunka volt. Hiba nélkül. :agree:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. március 2., csütörtök 23:06

Sierra írta:
Tjacks írta:Szegény Valverde mit tett? :lol:
Hat pont ezaz, hogy semmit! Egy nagy nulla volt, mintha a palyan sem lett volna. A sebessegen kivul amugy nem haszna van a legtobb meccsen.
Akkor írhatod nyugodtan az egész csapatot. Az utolsó mondatokat meg abszolút nem értem, egyik legjobb játékosunk a szezonban.

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2023. március 2., csütörtök 23:06

reeed_ati írta: Azt árulja el nekem valaki, ha kreativitás kell ès ott van a padon az egyik legjobb formában lèvő közèppályásod, akkor mièrt a totál formán kìvüli tchu áll be?? :roll:
Easy... félt hogy kontrából kapunk még egyet és akkor game over. Kroos védekezése akkortájt lofüty volt mert elfáradt hát beküldte a vkp-t. Beszari hozzáállás volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Professore 2023. március 2., csütörtök 23:06-kor.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. március 2., csütörtök 23:06

ToniKroos írta: K... gyenge ismét. De lassan úgy vagyok vele, ha ez kell ahhoz, hogy Ancelotti menjen, akkor oké. Lassan már mindenki megveri taktikailag, az egyéni képességek és a szerencse tavaly sokszor kimentette a szarból, de mikor neki kéne villantani valamit, akkor inkább bealszik. Szép volt a tavalyi, de nyáron jöhet Klopp!
Már az eleje is nevetséges, de Klopp? Oké szarok voltunk, de azért ne mar..

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. március 2., csütörtök 23:06

Amúgy hétvégén Ceballos kezdeni fog tuti azért nem játszott.
A bajnokságot még nem engedték el ez tuti.
Viszont Modricot és Kroost én már csak egyszer egyszer kezdetném mert már többet gyengék mint jók.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2023. március 2., csütörtök 23:05

Az egyik oldalon van egy Araujo-Kounde beton paros, a masikon egy faradt Marcos alonso, tejfeles szaju Balde. Logika, tomoruljunk a jobb oldalukra 8 emberrel, a masik oldalon meg veletlenul se epitsunk tamadast. Sorozatban nem tudom hanyadik meccsen veszi mar le Araujl Vinit, es semmi reakcio. Pedig imadom Carlot de ez agyfasz
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

tarodid
Kedvenc játékosaid: Higuaín, Di Maria, Casillas, Varane, Modric, Isco

HozzászólásSzerző: tarodid » 2023. március 2., csütörtök 23:05

Nem is tudom mikor láttam utoljára ennyire langyos el clasicot. Egész végig azon gondolkodtam, hogy semmi klasszis megoldás, semmi ámulás, egyszerűen olyan benyomást keltett mindkét gárda, mintha valami középcsapatok lennének. A Barca meg egész meccset végigbekkelte, mintha valami ultra gyenge alsóosztályos csapat lenne. Inkább lett volna itt a Pedri, Lewandowski, Dembele trió, szerintem felpörgették volna a meccset mindkét oldalon. Mert hogy ez így irtó gyenge volt mindkét oldalról, az elképesztő. Az ember még ideges sem tud lenni már, mert fel sem hergelik.
De akkor is Hala Madrid!

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. március 2., csütörtök 23:05

Nekem attol van herotom, hogy a lenduletes gyors jatekosaink nyomjak a korbepasszolgatos alibi szart, amikor lehetne kenyszeritozni Modriccsal, Benzemaval, Rodryval vagy Valverdevel is, Cama is erzi ezeket.

De nem. Inkabb beadjuk 8 vedo koze 2 feher mezesnek vagy 50szer korbejaratjuk, hatha eltolodik a Barca vedelem.

Nevetseges szanalmas szar volt ez.

Hihetetlen gyenge volt a Barca es igy is nyert... Forditott felallasban 3 gol felett kuldtek volna haza minket...

Camp Nouban be kell húzni, nincs mese. Csak ott nem lesz elég a mezeket kivinni meg a bíróra mutogatni minden faltnál.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. március 2., csütörtök 23:04

Modric a legelejen kihagyta az ajto-ablak ziccert, ezeknek meg bepattan. Ennyin mult a tortenet. Joccakat.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. március 2., csütörtök 23:03

Tjacks írta:Szegény Valverde mit tett? :lol:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. március 2., csütörtök 23:03

Szögleteinket imádtam ma (is), csukott szemmel ívelnék szerintem egyet csak elfejelnének a tornyaink.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. március 2., csütörtök 23:02

Sztem amugy miota nezek Real meccseket soha nem volt olyan, hogy ne legyen egy helyzetünk se. Talan Modric a 30. mpben, ami eszembe jut. Vicc
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. március 2., csütörtök 23:01

Sierra írta: Tenyleg nem erdemes mas meccset nezni, csak a BL meccseket. Remeljuk abban minel tovabb jutunk iden is.

Amugy engem nagyon felbaszott ma az Valverde, Carvajal meg Camavinga. Akkora flop volt mindharom, mint a haz.
Szegény Valverde mit tett? :lol:

Benzema sérült volt ma vagy miért nem játszott?

:mrgreen: :mrgreen:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. március 2., csütörtök 23:01

Azt árulja el nekem valaki, ha kreativitás kell ès ott van a padon az egyik legjobb formában lèvő közèppályásod, akkor mièrt a totál formán kìvüli tchu áll be?? :roll:

Vissza: