Real Madrid vs. Barcelona
- BlancoMark
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Most nyertetek fiukak, miert vagytok ilyen frusztraltak?
Es mar 2018 ota nem is fizettek erte, szoval minden fasza es megerdemelt volt.
Es mar 2018 ota nem is fizettek erte, szoval minden fasza es megerdemelt volt.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Nem mindenki olyan nyápic, hogy egy 20 kilós gyerek ütéstől szaltót dobjongutihaz14 írta:mi ez a szar? frenki meg csak ra se nezett annyira durva eset volt
Szanalmasak ezek a reagalasok itt mint az ovodaba
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kozben sergi robertoval sikerult egy evet hosszabbitani.
400 millas kivasarlasi ar, mielott barki lecsapna ra.
400 millas kivasarlasi ar, mielott barki lecsapna ra.
- RealMadridFanatic
Gondolom ugyanaz, mint aki multkor a Madridnak "csalo" biroi osszeallitast is hozta. Az is hasonlo szint volt.
Nem ertem miert faj beismerni, hogy Gavi egy kis patkany, aki tulkompenzal az ovodas teste meg a pincsi magassaga miatt.
Meg a biro vesztegetes ugyben mondjuk, hogy megilleti az artatlansag velelme a Barcat es lehet el is tussoljak a vegen, de a kiszirvagott dolgok es a klubok rakcioja alapjan eleg egyertelmu, hogy vaj van a fuluk mogott. Ez van, gusztustalan a klub. Nem a szurkolok tehetnek rola.
Nem ertem miert faj beismerni, hogy Gavi egy kis patkany, aki tulkompenzal az ovodas teste meg a pincsi magassaga miatt.
Meg a biro vesztegetes ugyben mondjuk, hogy megilleti az artatlansag velelme a Barcat es lehet el is tussoljak a vegen, de a kiszirvagott dolgok es a klubok rakcioja alapjan eleg egyertelmu, hogy vaj van a fuluk mogott. Ez van, gusztustalan a klub. Nem a szurkolok tehetnek rola.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Te ki vagy?
Mert ez olyan szánalmas reakció volt mint ez a nyomoronc Gavi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
mi ez a szar? frenki meg csak ra se nezett annyira durva eset volt
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Elképesztő amúgy, hogy ezt a gyereket hagyják ámokfutni. Semmi köze a focihoz az egész embernek, összevissza belerongyol mindenkibe minden meccsen összeszedhetne vagy 5-6 sárgát és engedik neki goldenboy
Egy roy keane is kutyafasza volt hozzá képest mert az legalább tudta mit csinál ez meg mint egy elszabadúlt veszett kutya
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
Militaós esetre villanhatott volna a piros simán. Szándékosan alkarral torkon bassza. Nem is értem, hogy ússza ezeket meg még sárga nélkül is.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
mindig kiborul a bili egy idő után, hogy mi mennyiért vettük játékosokat, mennyit buszoztunk, phej... mennyiért vettünk bírót, ja nem, az csak a Barca....Kercsó írta:
az más téma, hogy régen pont ők ekézték a buszos taktikát.
aztán mikor ők csinálják nincs vele baj....
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
nem ítélem el Xavi taktikáját. ezzel a kerettel másra nem nagyon lettek volna képesek. ezt most jól rakta össze, és az olyan arcok, mint Koundé, Arajuo és Alonso is nagyot melóztak.
nekem hányingerem van simalábtól, de valahogy mégis megnyert 4 clásicot a 6ból Carlo ellen...
szöges ellentéte volt a 2 csapat munkamorálja a tegnap este. szerencséje is csak annak van, aki tesz is érte
nekem hányingerem van simalábtól, de valahogy mégis megnyert 4 clásicot a 6ból Carlo ellen...
szöges ellentéte volt a 2 csapat munkamorálja a tegnap este. szerencséje is csak annak van, aki tesz is érte
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- h3x0r
Pont mint az Aranylabdanal: mindig az a mutato a mervado, amibol epp ok jonnek ki jol.___Samy___ írta: Kivancsi lennek, hogy erre a tegnapi buszozasra vajon mit szolnak a katalanok? Vagy most mar nem annyira elitelendo dolog, mint Jose idejeben?
-
- Kedvenc játékosaid: Messi, Raphinha, Ben Yedder, Modric, Leao, Maignan
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, AC Milan, Leicester
Odaát abszolút pozitív volt a fogadtatása, mert senki nem nézte ki Xaviból, hogy nem halna inkább meg a szépség oltárán. Sérült volt az egyetlen kilencesünk, az egyetlen kreatív középpályásunk, borzasztó formában voltunk két vereséggel, idegenben, ez egy logikus lépés volt. Nyilván senki nem ezt akarja hosszútávon a Barca-drukkerek közül, de ez a veszély nem is nagyon fenyeget. Jelenleg ennyi volt a formában, keretben, célfocival nyertünk, mindenki örül, hogy ilyen is van a repertoárunkban. Korábban is meg lehetett volna már húzni 1-1 nagy meccsen.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem tudom mi a visszhangja kataloniaban, dr nekem speciel bar nem tetszett es idegenul hatott ez az eredmenycentrikus, passziv, vedekezo jatek, de idegenben, ket zako utan, 3 tamadasban kulcsjatekos nelkul azert most le lehet nyelni, foleg igy, hogy bejott.Kivancsi lennek, hogy erre a tegnapi buszozasra vajon mit szolnak a katalanok? Vagy most mar nem annyira elitelendo dolog, mint Jose idejeben?
de az mar mas, ha ebbol rendszert csinalnana xavi, az mar mashogy csapodna le.
ez mondjuk jol jon nekunk, mert a masik meccs lehet nyiltabb lesz, igy pl 2-1-es v 3-2-es vereseggel instant ki is hullottunk volna.Nincsen away goal már itt sem.
- Pad'em
Nincsen away goal már itt sem.'shutterisland írta: hat en csak kb 30p lattam aztan bealudtam.
a visszavago teljesen nyitott, foleg ha van idegenben rugott szabaly meg itt, meg egy ugyanilyen meccskeppel bajban leszunk.
Ha ott már lesz Lewa, Dembe meg Pedri talán hazai pályán már nem veszi elő a kieső csapatos bunker taktikát Xavi, amit amúgy mélységesen elítél ha nagy csapat alkalmazza mint már kifejtette korábban. Úgy lehet esélyünk, ha otthon is bunkerezik akkor van egy kupátok.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: RMFC
Egy meccset nézünk? Pontosan ezt csinálja a srác öt meccsből négyen, okot ad arra hogy kikezdjék. Nem segít, ha ignoráljuk a problémát, ami a mentális éretlensége. Ha túltenné magát ezen, hatalmasat fejlődne mint focista, aminek mi lennénk a haszonélvezője.krisz24 írta: csak azért mert a média nyomja ezt a fost, hogy Vinicius táncol meg hergeli a közönséget..
A Gavi gyerek engem is bosszant hogy fut, rúg, kapál ha kell ha nem. Ilyenkor hiányzik egy Ramos/Pepe aki gyorsan a helyére tenné - egy sárgát nálam megérne
pojáca, több sárgája van már idén, mint bármely játékosának kb.p.csabi1 írta: Ez a Xavi kurva egy irritáló egy ember.Lebolondozza Carvajalt állandóan szövegel mint annak idején a pályán.
művészibb szinten adja elő ezeket a mutogatásokat azzal az idejét múlt zselés hajával, mint pep a legszebb időszakaiban.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
A legrosszabb az, hogy Gavit mivel ő a Golden boy az isten király császár világ legjobb fiatal játékosa, ezért ő nem kaphat sárgát. Erre rohadtul rá is érzett.. 3 sárga elmaradt csak az első félidőbe aztán úgy volt vele akkor belekot vinibe csak úgy random egy szogletnel ott kicsit elcsodalkoztam, hogy gavi kapta a lapot azthittem kiallitja vinit mert a Szent tehenhez hozzá mert érni. Ennyit jelent a média nyomása. Vini is egy idióta kb, de basszus úgy rá vannak szállva a védők is agyon rúgják durjak faragjak rúgják, pofaznak neki sertegetik, és mindig megússzák csak azért mert a média nyomja ezt a fost, hogy Vinicius táncol meg hergeli a közönséget.. Remélem nyáron érkezik valaki, a támadó szekcióban aki megosztja a védők figyelmét mert így Vinire raszallnak megfelemlitik, felcseszik és vége is a támadójatekunknak.p.csabi1 írta: Ez a Xavi kurva egy irritáló egy ember.Lebolondozza Carvajalt állandóan szövegel mint annak idején a pályán.
A másik bohóc az Gavi.Azt a gyereket előbb utóbb valaki nagyon helyre fogja tenni.Mit csinált tegnap is?A bíró meg engedte neki. Mintha nem is focista lenne hanem valami verőember.Menj fel a pályára aztán üssed rúgjad őket.Mindenkit végig.