Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: RMFC
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Bírózhatunk sajnos, de attól a saját meccseinket még hozni kéne..
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
dzsi91 írta:Mondjuk ha jövőhéten kiszopik a barsza a lehetőség ott lenne,hogy ledolgozzunk 2 fordulo alatt 6 pontot de nekem már nincs kedvem még tizenakárhány fordulót végigkínlódni, idegeskedni a bírókon meg ilynek.Faust írta:Meg meglehet!!!!
Szépen kényelmesen rátudnánk pihenni a bl meccsekre meg a kupavisszavágóra.
Aztan az a pihenés nehogy olyan jol sikerüljön, mint általában sikerül a psg nek meg a bayernnak
ZIDANE
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk ha jövőhéten kiszopik a barsza a lehetőség ott lenne,hogy ledolgozzunk 2 fordulo alatt 6 pontot de nekem már nincs kedvem még tizenakárhány fordulót végigkínlódni, idegeskedni a bírókon meg ilynek.Faust írta:Meg meglehet!!!!
Szépen kényelmesen rátudnánk pihenni a bl meccsekre meg a kupavisszavágóra.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez az, menjünk előre!!Faust írta:Meg meglehet!!!!
Gratulálok a Barcának, az eddigiek alapján megérdemelt.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Lassan hivatalosan is lehet gratulálni a Barcanak. Nagyobb csoda kellene.
Mondjuk ezzel a "játékkal" ne legyen bajnok senki se, még mi se. Ez nem bajnok csapat, ez Getafe szint... Botrány.
Mondjuk ezzel a "játékkal" ne legyen bajnok senki se, még mi se. Ez nem bajnok csapat, ez Getafe szint... Botrány.
Meg meglehet!!!!
Na ezen már sokkal egyértelműbb valóban. Tényleg arrébb rakta a lábát a gyereknek, de talán túlságosan nagyot homorított. Ettől függetlenül ezt simán vissza kellett volna nézni és 11-es.ferni írta:https://mobile.twitter.com/ojodelvar/st ... 1083206656
Aki szerint Kessie belépője szabályos volt ne nézze többet ezt a sportot, nem neki való.
Vicces, hogy idén minden kétes szitut megúsznak amúgy, minden úgy pattan, mindent kihagy az ellenfél 5 méterről is rendszeresen.
Nagyon szánalmas ez a szezon.
Nagyon szánalmas ez a szezon.
Igen összeért, úgy, hogy a támadó vitte a labdát, a védő meg belépett elé, és finoman kibillentette. Nem volt látványos szabálytalanság, de pont olyan volt, mint Reus ellen a lipcsei kapus kijövetele, kicsit kibillentette a támadót, persze ott azonnal meg is adták a büntetőt.golrick írta: Én sem látom mi volt ezen büntető. Összeért a lábuk, ahogy ment mind a két játékos a labdáért, a tamadó meg dobta magát.
Szurkolói elfogultság.
miért ne lenne tizi??? hát nem is oda lépett volna ha kessie nem rúg bele. az ő belső lábfejébe rúg. egyértelmű kontakt, simán tizi.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Volt kontakt de èn se fújnám be tizinek.
A másik oldalon se, jövőhèten se vagy fehér mezben játszó csapatnak se.
De azt is értem ha legtöbbünknek ez már tizi (bár nem az én világom hogy már egymáshoz se lehet kb érni), csak akkor minden ilyen eset legyen az.
És ez utóbbival van a gond a spanyoloknál. A következő 270 percnyi spanyol foci alatt legalább két ilyenèrt tizit fogunk látni. Ami VAR mellett már nehezen emészthető...
A másik oldalon se, jövőhèten se vagy fehér mezben játszó csapatnak se.
De azt is értem ha legtöbbünknek ez már tizi (bár nem az én világom hogy már egymáshoz se lehet kb érni), csak akkor minden ilyen eset legyen az.
És ez utóbbival van a gond a spanyoloknál. A következő 270 percnyi spanyol foci alatt legalább két ilyenèrt tizit fogunk látni. Ami VAR mellett már nehezen emészthető...
Arról hogy a spori mosolygva mutatta nem tizi olyat homorított a gyerek___Samy___ írta: De baszki, ha ott a szemmel lathato kontakt, akkor mirol beszelgetunk?
Attól még be kellett volna fújni, lépett volna be elé a gyerek, Kessie meg kirúgta a 16os vonalára a lábát
Innen egyértelmű, az előző videón ez egyáltalán nem làtszott
En sem ertem mirol beszelnek. Hat full belerugott a gyerek belso labfejébe___Samy___ írta: De baszki, ha ott a szemmel lathato kontakt, akkor mirol beszelgetunk?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ___Samy___
De baszki, ha ott a szemmel lathato kontakt, akkor mirol beszelgetunk?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Találtam videót
https://mobile.twitter.com/ojodelvar/st ... 1083206656
Volt kontakt, tizi is lehetett volna, de botrány ahogy eldobta magát a gyerek.
Arrébb tette a gyerek lábát Kessie jócskán.
Nagyon rossz attól még az a videó, ami ide be volt téve azon semmi nem látszik, gondolom a VAR szobában azokat a felvételeket nèzték és nem ezt
Fújható volt, de a gyerek nem járt színházszakkörre a suliban az fix
https://mobile.twitter.com/ojodelvar/st ... 1083206656
Volt kontakt, tizi is lehetett volna, de botrány ahogy eldobta magát a gyerek.
Arrébb tette a gyerek lábát Kessie jócskán.
Nagyon rossz attól még az a videó, ami ide be volt téve azon semmi nem látszik, gondolom a VAR szobában azokat a felvételeket nèzték és nem ezt
Fújható volt, de a gyerek nem járt színházszakkörre a suliban az fix
Nekem ugyanez volt a reakcióm a végén. Azt hittem valami full egyértelmű eset.ferni írta: Megnéztem ezt a tizigyanús esetet.
Valaki elmagyaràzná hol volt a szabàlytalanság?
Nem találom nagyon a kontaktot akármennyire lassítom.
Csávóka nagyot homorított.
- Pad'em
Én is azt hittem hogy egyértelműbb a kommentek alapján, de azért hogy nem volt semmi az erős. Volt kontakt, elég megnezni Kessie fejét, kb hu ezt elbasztam
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Labdahoz nem ert amugy. A labfejet talalja el meg a terduk is ossze er ha nagyon kiakrod elemezni.
Semmikepp sem szabalyos kozbelepes
Semmikepp sem szabalyos kozbelepes
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Én sem látom mi volt ezen büntető. Összeért a lábuk, ahogy ment mind a két játékos a labdáért, a tamadó meg dobta magát.
Szurkolói elfogultság.
Szurkolói elfogultság.