De minek nezi, ha mar megvette a Lipcse? Vagy ugy adjak el 45m profittal, hogy palyara sem lep ott? Az komoly lennehehetheoriginal írta: megvarnam mit hoz nemet bajnoksagban, nem teremnek zsákszámra a normális támadók.
olyat olvasok mu nézi, 65 miller az ára.
Egyéb bajnokságok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Egyéb bajnokságok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hagyjad már, hát a vébén se csinált semmitAnnyiert lehetett volna egy nkunkunk is.
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
Jo de ez csak egy elozetes velemeny a benne rejlo potencialrol, ez nem jóslás!Realista24 írta: Igen, ofi. En csak azert irtam, mert o vezeti az eyetest listat, gondoltam jovok referelni rola, ha mar hehe nem teszi
Annyiert lehetett volna egy nkunkunk is.hehetheoriginal írta:olyat olvasok mu nézi, 65 miller az ára.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
megvarnam mit hoz nemet bajnoksagban, nem teremnek zsákszámra a normális támadók.
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
eddigi palyafutasa alapjan eleg fura a srac, neha megrazza magat es olyanokat huz elo a cilinderbol, mint egy klasszis csatar, de ugy nez ki, hogy konstansan meg egy megbizhato szintet nem tud hozni.
borzaszto fiatal igy ezt be lehet tudni ennek, es lipcseben amugy pont jo helyen lenne fejlodni, de ott meg epizodista lehet konnyen mert van par opciojuk a tamadoharmadba.
en nem tudom egyelore hova tenni a sracot de a mai fiatal tamadok felhozatalaban tobb, mint erdekes karakter.
borzaszto fiatal igy ezt be lehet tudni ennek, es lipcseben amugy pont jo helyen lenne fejlodni, de ott meg epizodista lehet konnyen mert van par opciojuk a tamadoharmadba.
en nem tudom egyelore hova tenni a sracot de a mai fiatal tamadok felhozatalaban tobb, mint erdekes karakter.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen, ofi. En csak azert irtam, mert o vezeti az eyetest listat, gondoltam jovok referelni rola, ha mar hehe nem tesziGalacticos írta:De o mar official lipcse nyartol, nem?Realista24 írta: #teamSesko
Most megint felkaptak, mert rugott 3 golt 7 perc alatt. Azt mar nem irjak, hogy elotte 18 bajnokin volt 6 golja. Roma ellen egyik meccsen be sem allt, masikon 16 perc.
Tehat akkor az is még vagy 2 ev, ugyhogy hagyjuk is.
Nkunkut sajnalom hogy lemaradtunk rola azt a 60at nekunk is megerte volna boven.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
De o mar official lipcse nyartol, nem?Realista24 írta: #teamSesko
Most megint felkaptak, mert rugott 3 golt 7 perc alatt. Azt mar nem irjak, hogy elotte 18 bajnokin volt 6 golja. Roma ellen egyik meccsen be sem allt, masikon 16 perc.
Tehat akkor az is még vagy 2 ev, ugyhogy hagyjuk is.
Nkunkut sajnalom hogy lemaradtunk rola azt a 60at nekunk is megerte volna boven.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
#teamSesko
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sőt játszott az angol és a holland bajnokságban is.ANDS írta:Ibra előtt le a kalappal, játszott az olasz, a spanyol, és a francia bajnokságban is. Hatalmas az egoja, de nem emlékszem, hogy ennyire pénzéhes lett volna.cart írta: Ibranak meg mindig jobb a golatlaga a PSG-ben, mint neki
Bale a másik véglet, nem érte el az ingerküszöbét, ha csak ült a cserepadon.
És a kettő között van szerintem a teknőc, pénzmotiváció erősen, de azért ő focizni is akar.
Nagyon jó helyen van ott, ahol van, remélem marad még náluk sokáig.
Ibranak meg mindig jobb a golatlaga a PSG-ben, mint neki
CR7 hany ev alatt erte el nalunk? bappe ott?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- h3x0r
Egy 1970ben alapított csapattól nem fogok hanyatt esni.'shutterisland írta: bappe a psg tortenetenen legjobb golszerzojeve valt tegnap.
nem semmi 24 evesen, azert nem egy budafokrol vagy gaz metanrol van szo.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
bappe a psg tortenetenen legjobb golszerzojeve valt tegnap.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Lehet, hogy mind a ketto igaz valamennyire. Az is lehet megnezte ZZ mennyire hasznalja a padot meg a fiatalokat es azt mondta h akkor megyek. Nekem ugy remlik belole volt lehetoseg penzt csinalni, gyorsanSorrentino írta:Nem ő akart menni, mert nem kapta meg a kezdőtagságot? Vagyis nem akart még tovább várni. Pedig mint utólag kiderült, nem is kellett volna sokat.wZoLee7 írta: Nagyon nagy kár amiért eladtuk, de akkor elkellett adni valakit és Hakiminek volt piaca
Ha csak pénz kellett volna, akkor azt megoldják máshogy.
- Sorrentino
Nem ő akart menni, mert nem kapta meg a kezdőtagságot? Vagyis nem akart még tovább várni. Pedig mint utólag kiderült, nem is kellett volna sokat.wZoLee7 írta: Nagyon nagy kár amiért eladtuk, de akkor elkellett adni valakit és Hakiminek volt piaca
Ha csak pénz kellett volna, akkor azt megoldják máshogy.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kicsit viccnek szánod, meg komolyan is írod, de nagyon igaz. Az a psg (elsőre leírtam nagy betűvel de nem érdemlik meg) ha valaki menne onnan de a csapat nem akarja, rosszabb mint egy börtön.cart írta: A bortonbol meg mindig konnyebben ki tudha hozni Perez minthogy leigazolja a PSG-tol
Nagyon nagy kár amiért eladtuk, de akkor elkellett adni valakit és Hakiminek volt piacarealistahuni írta: Hakimi itt lehetne ha nem lett volna vakon a vezetőség és nem adjuk szotyiert el az internek
A bortonbol meg mindig konnyebben ki tudha hozni Perez minthogy leigazolja a PSG-tol
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hakimi itt lehetne ha nem lett volna vakon a vezetőség és nem adjuk szotyiert el az internekferni írta: Megérdemlik, Bappé - Hakimi kombó ahelyett hogy itt dugna meg mindenkit is Madridban, Bappét dugják a csöcsös fiúk, Hakimi meg megy a rács mögé
Azért komoly, hogy ez a PSG mit ki nem hoz az emberből
Azt most meg mindkettőt megszoptatja majd a Bayern
Hát pont ez a szomorú.rikko írta:
Hakimi pedig a ti fátok gyümölcse
Nem tudom mi mehet a PSGnél, de amíg kipotyognak a BLből minden évben annyira nem is érdekel
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Hakimi pedig a ti fátok gyümölcseferni írta: Megérdemlik, Bappé - Hakimi kombó ahelyett hogy itt dugna meg mindenkit is Madridban, Bappét dugják a csöcsös fiúk, Hakimi meg megy a rács mögé
Azért komoly, hogy ez a PSG mit ki nem hoz az emberből
Azt most meg mindkettőt megszoptatja majd a Bayern