Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. március 8., szerda 19:55

realistahuni írta: Nézem a kezdőket, hát ez a psg pad nem túl veretes, Cancelo sem robbant be túlságosan, még a végén behuzzuk aproert. :mrgreen:
Akkor nem erre a meccsre pihentette Nagelsman 2 meccset :D Van baj ott valszeg nem véletlen tette ki Pep se.

Szerintem meglepi lesz és lil köcsög behúzza tevetoszónak. Mi fogjuk a döntőben ismét gigászi mód elpicsázni őket.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. március 8., szerda 19:50

Nézem a kezdőket, hát ez a psg pad nem túl veretes, Cancelo sem robbant be túlságosan, még a végén behuzzuk aproert. :mrgreen:

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. március 8., szerda 18:48

hehetheoriginal írta: Remelem tevész ott lesz a stadionban mikor kiesnek, most nincs leonardo akivel elviteti a balhet :kalapos:

Aztan jovo hettol lehet megint tervezni a keretet szeptemberre, nyilik az fm2023.exe :lol:
Megszokhatta már volna, hogy a kiscsapatok hamar kiesnek a BL-ből. :mrgreen:
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 8., szerda 17:46

hehetheoriginal írta: Remelem tevész ott lesz a stadionban mikor kiesnek, most nincs leonardo akivel elviteti a balhet :kalapos:

Aztan jovo hettol lehet megint tervezni a keretet szeptemberre, nyilik az fm2023.exe :lol:
Előtte kicsomagolja a crackfixFFP.rar-t. Jelszó azthiszem teveBaszo1234
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 8., szerda 17:20

Remelem tevész ott lesz a stadionban mikor kiesnek, most nincs leonardo akivel elviteti a balhet :kalapos:

thereisonly1ronaldo

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2023. március 8., szerda 17:08

Szokásosat várom a Párizstól.
Egész jól bekezdenek, megy is nekik a játék, Mbappé lő egy gólt, majd hirtelen rövidzárlat, a Bayern is eltesz egy gólt, a pénzesek szétesnek fejben, megzavarodnak, majd a bajorok köszönik szépen magabiztosan eltesznek még egyet.

Aztán valamelyik agysebész párizsi kiállíttatja magát a 80. perc után :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. március 8., szerda 17:02

Ki mit vár ma? Én azért nem temetném a párizst. 1 gól hozható ha bappé jó napot fog ki meg is lehet.Szerintem jól jártak neymar sérülésével, így már csak 2 ember nem fog védekezni.
neymar kiesese akkor lenne igazan elony, ha az x jo lenne a parizsnak es valamelyik kettudeju szensavmentes kozeppalyas robotolna helyette.
de igy, hogy kell a gol(golok) igy azert egy kreativ tamadoval kevesebb.
elsulhet igy is jol persze, szerintem szoros, jo meccs lesz, nem erzem a bayern darat valamiert.

edzo helyeben, ha 3-5-2 lesz akkor beprobalnam a vitinha-predator-verratti harmast kozepen a szeleken hakimivel es nuno mendessel megtamogatva.

csala

HozzászólásSzerző: csala » 2023. március 8., szerda 16:35

besteve7 írta:
dzsi91 írta: Ki mit vár ma? Én azért nem temetném a párizst. 1 gól hozható ha bappé jó napot fog ki meg is lehet.Szerintem jól jártak neymar sérülésével, így már csak 2 ember nem fog védekezni.

Másikon remélem a milan tovább megy és megkapjuk őket. Amióta én fotballt nézek még tét meccset nem nyomtunk ellenük csak ilyen himihumi csoportmeccseket.
1989 ben meccseltünk velük utoljára egyenes kieséses szakaszban :mrgreen: Van itt valaki aki már azt is Real szurkolóként nézte vagy csak követte valamilyen formában?
Halvány emlékeim vannak arról a párharcról.A nagy Holland 3 as mind gót szerzett,és ami érdekesség hogy Ancelotti lőtt egy baszott nagy gólt egy cselsorozat után azon az 5:0-ás meccsen Milánóban.Az első meccs 1:1 lett Madridban

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2023. március 8., szerda 16:08

dzsi91 írta: Ki mit vár ma? Én azért nem temetném a párizst. 1 gól hozható ha bappé jó napot fog ki meg is lehet.Szerintem jól jártak neymar sérülésével, így már csak 2 ember nem fog védekezni.

Másikon remélem a milan tovább megy és megkapjuk őket. Amióta én fotballt nézek még tét meccset nem nyomtunk ellenük csak ilyen himihumi csoportmeccseket.
1989 ben meccseltünk velük utoljára egyenes kieséses szakaszban :mrgreen: Van itt valaki aki már azt is Real szurkolóként nézte vagy csak követte valamilyen formában?

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 8., szerda 15:54

Ki mit vár ma? Én azért nem temetném a párizst. 1 gól hozható ha bappé jó napot fog ki meg is lehet.Szerintem jól jártak neymar sérülésével, így már csak 2 ember nem fog védekezni.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 8., szerda 15:32

Realista24 írta: UEFA announce they will refund tickets to the 19,618 Liverpool fans ‘affected by the difficulties in accessing the stadium’ during the 2022 Champions League final last May.

Gondolom a Real nem kap semmit. :lol:
Na, a Real szurkoloknak meg kell felelniuk a kovetelmenyeknek, akkor kapjak csak vissza a jegy arat :lol:

#Szuperligaado
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. március 8., szerda 13:59

mozgékonyabb mint Nunez.
hat attol fugg, mit takar a mozgekony.

darwin egy eleg gyors, dinamikus, atletikus jatekos, engem cr-re vagy bale-re emelekeztet a fizikuma, felepitese.

viszont a mozgekony jelenthet kisebb teruleten gyorsulasban, forgolodasban, iranyvaltasokban kiemelkedo jatekost is (pl messi, neymar, hazi vagy di maria stilus) hat abban emlekeim szerint nunez nem extra finoman szolva sem.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2023. március 8., szerda 13:51

ferni írta: Adni kéne egy kis játékidőt Alvaronak, van benne fantázia, 100 milkával fix nem jobb egyik se nála :lol:

Benzema elé úgyse hozunk csatárt, Alvaro Rodriguez meg tökéletes cserecsatárnak tűnik nekünk, aztán ki tudja mi van még benne.
Pedig lassan már el kellene engedni, h elé nem igazolunk. Fiatalabb már ő sem lesz, nem valószinű, h meg tujda ismételni, de még megközeliteni sem az aranylabdás formáját.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 8., szerda 13:43

petiamadridista írta: Ez a Ramos szerintem sokkal technikásabb meg mozgékonyabb mint Nunez. Az egy magas gyenge Suarez kivitel. Ez a Ramos ez jóval labdaügyesebbnek tűnik. Nézzetek meg az első gólját.
ranezek egy 5 perces eye testtel. :mrgreen:

szerk.: fel perc utan.... :coffee:

ne huzzuk egymas idejet pls, majd szoljatok, ha rendes dinamikus technikas embert lattatok.
(ertsd: legfelso polc, nem a tescogazdasagos, ami ma mar indokolatlanul tul van arazva)
köszi
thereisonly1ronaldo

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. március 8., szerda 13:39

Ez a Ramos szerintem sokkal technikásabb meg mozgékonyabb mint Nunez. Az egy magas gyenge Suarez kivitel. Ez a Ramos ez jóval labdaügyesebbnek tűnik. Nézzetek meg az első gólját.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 8., szerda 9:47

Adni kéne egy kis játékidőt Alvaronak, van benne fantázia, 100 milkával fix nem jobb egyik se nála :lol:

Benzema elé úgyse hozunk csatárt, Alvaro Rodriguez meg tökéletes cserecsatárnak tűnik nekünk, aztán ki tudja mi van még benne.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. március 8., szerda 9:07

illgner írta:
petiamadridista írta: Na ha már támadóigazolásokról ment a téma.
Az a Ramos gyerek a Benficaban, az jó lenne.
Persze az Enzo Fernandez ügyet nezve simán lenne 120 milka.
De tudjátok mit? Legyen bazze.
Darwin Núnez is nagyon jó számokat hozott a Benficával, a Poolban meg eddig egy erős közepes teljesítményt nyújt, ebből nem lehet messzemenő következtetést levonni.
Sete-sutázik Darwin, de a Poollal is jó számokat hoz egyébként.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. március 8., szerda 8:42

illgner írta: Darwin Núnez is nagyon jó számokat hozott a Benficával, a Poolban meg eddig egy erős közepes teljesítményt nyújt, ebből nem lehet messzemenő következtetést levonni.
Ettől függetlenül erősítést jelentene előre (mondjuk kb bárki, aki már tud 2 egyenes rúgni a labdába).

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2023. március 8., szerda 2:53

petiamadridista írta: Na ha már támadóigazolásokról ment a téma.
Az a Ramos gyerek a Benficaban, az jó lenne.
Persze az Enzo Fernandez ügyet nezve simán lenne 120 milka.
De tudjátok mit? Legyen bazze.
Darwin Núnez is nagyon jó számokat hozott a Benficával, a Poolban meg eddig egy erős közepes teljesítményt nyújt, ebből nem lehet messzemenő következtetést levonni.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2023. március 8., szerda 1:51

Valamit ki kéne találni az ilyen kamubüntetők ellen. Egész meccsen esik egy-két gól, és akkor egy ilyen a test mellett 15 centivel tartott kezet eltaláló büntetővel lehet továbbjutni, bár ezt fordított esetben természetesen sosem fújták volna be, mert számít, hogy melyik csapat hol helyezkedik el jelenleg a táplálékláncban.

Vissza: