Fasszopo szemetdombszar.A kecskes
Bocsanat, de ez kikivankozott. Ez a folyamatos psg fail van annyira szanalmas es nevetseges, mint a mi 6-7 kiesesunk a 16 kozott zsinorban, kb annyira lehet edes ez nekem mint a sok gyokernek az a par ev, amikor a BL-ben a beka segge alatt voltunk. Imadom. Kulon elmeny volt, hogy az altalam egyebkent elegge lenezett Muller jobban tolta a szelen, mint nalunk az elmebajoson kivul barki az elmult evekben. Amikor lecsereltek, azt az oromot…Nem normalis a csavo, az ilyet nem lehet penzert megvenni, es ezek a tevebaszo kozepkori fergek ezt nem ertik, nem is fogjak soha.
Kulon elmeny mindig, ha egy patinas, sajat erobol felepitett klasszis nagycsapat keni el a szajukat. Sosem szerettem a Münchent, de minden tiszteletem az ovek. Szidtam oket a felidoben, mert nagyon lagymatagok voltak, de a masodikra nagyon osszeszedtek magukat. Bennuk azt latom, ami egyebkent rank is jellemzo, legalabbis a BL-ben: barkit elvernek 20 perc alatt, ha felszivjak magukat. Csak nincsenek akkora rovidzarlataik, mint nekunk. Kivancsi leszek, meddig jutnak, szerintem ebben a higfos mezonyben behuzhatjak iden, kerdes hogy mennyire birjak a terhelest majd, mert iden nem bajnokok mar feltavnal otthon.
Ramos meg…hat en nagyon pofancsapnam. Meg mindig top az ember, brutal nagyot jatszott mindket meccsen. Meg mindig hianyzik a csapatbol, a palyan is, es azon kivul is, ha valaki akkor pl O mar rendberakta volna Vinit, vagy legalabbis megprobalta volna. Beszedes, hogy a vegen o maradt fenn gratulalni a palyan mindenkinek, a nagy peldakep torpekecske meg grimaszolva baktatott rogton zuhanyozni. Eg es fold, kar hogy ezt az egyszeru fotballnezo nem akarja latni.