Sorozatok, TV műsorok
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Sorozatok, TV műsorok
Megnéztem, köszi a linket hozzá.
Hát, nem tudom, direkt nem akartam senkinek elolvasni a véleményét, hogy ne befolyásoljon, de:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért ahogy dzsi is írta, és a szemem sarkából megláttam, borzasztó szájbarágós az egész, hogy megértsék a háziasszonyok meg a kétbites amerikaiak is.
Kevés felvétel van az öltözőből, meg úgy egyáltalán ahogy a játékosok egymással beszélnek, nem volt Carlotól egyetlen öltözői beszéd sem.
Az egész előre meg van írva, mindneki leadja a kis betanult interjút és ennyi.
Vágóképek meg a zene az fasza persze, de azért a saját el corazon filmecskéink ezt simán verik. Meglepett hogy benne van Xavi és Poch, nem tudom hogy csak bevágások, vagy meghívták őket is?
Pont ugyanaz a felépítés mint az amazon prime-os arsenal, spurs, city sorozatok.
Nekem csalódás, ennél többre számítottam sajnos.
Hát, nem tudom, direkt nem akartam senkinek elolvasni a véleményét, hogy ne befolyásoljon, de:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azért ahogy dzsi is írta, és a szemem sarkából megláttam, borzasztó szájbarágós az egész, hogy megértsék a háziasszonyok meg a kétbites amerikaiak is.
Kevés felvétel van az öltözőből, meg úgy egyáltalán ahogy a játékosok egymással beszélnek, nem volt Carlotól egyetlen öltözői beszéd sem.
Az egész előre meg van írva, mindneki leadja a kis betanult interjút és ennyi.
Vágóképek meg a zene az fasza persze, de azért a saját el corazon filmecskéink ezt simán verik. Meglepett hogy benne van Xavi és Poch, nem tudom hogy csak bevágások, vagy meghívták őket is?
Pont ugyanaz a felépítés mint az amazon prime-os arsenal, spurs, city sorozatok.
Nekem csalódás, ennél többre számítottam sajnos.
- hehetheoriginal
jo nyilvan, van a szokasos bullshit meg maszlag.dzsi91 írta: 20 percben járok mostmár megtudtam mi a laliga meg a bl. nyilván van 3rész és jólesz de a régiek madridistáknak szóltak ez meg kicsit olyan mintha amerikanak szólna. Bemutatnak mindenkit meg mindent. Csoda,hogy nem magyarázzák el a szabályokat de azért jó hogy van.
de nagyon meg van csinálva, egy szurkolónak arany minden perc, pláne ilyen győzelmek után.
meanwhile Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!3. részben emberem#theoneandonlyrealgoat énekli a madrid himnuszt vinicius bemutatóján
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
20 percben járok mostmár megtudtam mi a laliga meg a bl. nyilván van 3rész és jólesz de a régiek madridistáknak szóltak ez meg kicsit olyan mintha amerikanak szólna. Bemutatnak mindenkit meg mindent. Csoda,hogy nem magyarázzák el a szabályokat de azért jó hogy van.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nagyon tetszik, hogy a egy-egy jatekos benne van egy-egy reszben, mint foszereplo vagy vmi ilyesmi. Kurvajo az egesz
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Amúgy van hozzá promo, 1 hónapra betudjátok aktiválni az Apple TV+-t. Én is most aktiváltam, mert jó pár hónapja már nem volt élő előfizetésem.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- hehetheoriginal
elkezdtem nézni.
ágeci.
töltsétek le , nézzétek meg
szerk.: nem láttam pár éve a trófeaszobát, de bazzeg már nem férnek be a cuccok egy oldalra, már kanyarodnak a falon
ágeci.
töltsétek le , nézzétek meg
szerk.: nem láttam pár éve a trófeaszobát, de bazzeg már nem férnek be a cuccok egy oldalra, már kanyarodnak a falon
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
beirtam real madrid, kiad egy halom meccset.Faust írta:Ird be hogy realos sorozat, adod itt az ertetlent bazmeg.hehetheoriginal írta:
ez mi?
mi a cime, mire köll keresni?
gondoltam vmi egyeb a cime, mint pl la decima, de jossz itt kotekedni ma megin teeeeee
you dont saytorrent oldal
thx bois.
2160p-ben már csusszan is lefele
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
torrent oldalhehetheoriginal írta:ez mi?h3x0r írta:
rarbgmirror org
a keresojebe ird be, hogy: real madrid until the end
Ird be hogy realos sorozat, adod itt az ertetlent bazmeg.hehetheoriginal írta:ez mi?h3x0r írta:
rarbgmirror org
- hehetheoriginal
ez mi?h3x0r írta:rarbgmirror orggutihaz14 írta: ncoren fent van mar?
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
rarbgmirror orggutihaz14 írta: ncoren fent van mar?
ncoren fent van mar?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
A realos sorozat már az első 2 percben megvett. 10/10.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Jó hát megesett na.hehetheoriginal írta: Persze jo szineszno a kisjany, nem is az a baj, hanem hogy ratyi
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
Persze jo szineszno a kisjany, nem is az a baj, hanem hogy ratyi
thereisonly1ronaldo
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
ami már nem érdekel senkit sem, csak az igazán hardcore fanokat.tubatibi írta: Beszéltek itt ilyen alsókategóriás sorozatokról, amikor pár napja jött ki a:
Attack on Titan S4 Part 3 #01
Szokásosan zseniális, a párbeszédek, a rajzolás, a zenék.
Én 1 rész után dobtam a *csába!
de sok ismerős nézte, nézi, és köztük is van, akik menet közben hagyták el.
vagy épp mesélik, hogy ez már közel sem az, ami volt anno.
Inkább nézz Vinland sagát, ami a minőségi Vikings sorozathoz hasonló!
Vagy nemtudom nézed-e vagy ismered-e:
- Fumetsu no Anata e
MAL link, zseniális cucc, 8/10es
Beszéltek itt ilyen alsókategóriás sorozatokról, amikor pár napja jött ki a:
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
Igen, a GoTot én is említettem, bár amikor a legelső promo fotókat neztem a TLOUSrol, akkor nem esett le, hogy abban is szerepelt, de aztan a Pilot résznek már úgy futottam neki, hogy na akkor két GoT szereplőt láthatunk ismét (btw Pedro sem rémlett, pedig emlékszem őt is bírtam de ahhh k.rva sok karakter jott ment abban a sorozatban).dzsi91 írta:Hát már a gotban is kitűnt. Én ezt a sorozatot miatta meg pedro pascal miatt kezdtem el és hozzák amit vártam. Magával a sorozattal azért vannak gondjaim de a mai felhozatalban erősnek gondolom bár kicsit hullámzó.ELSiete írta: Nem tudom ti hogy vagytok vele, de Bella Ramsey nem kicsit tehetséges színésznő. Amit letolt a 8. részben a Last of usban, az nagyon erős volt....
Amúgy a játék óriási volt, de nekem a sorozat is üt, függetlenül attól, hogy nincs annyi akció benne (mondjuk a mostani epizodban volt bőven izgalom).
-
Így - így.Remy írta: Kurvajo a kiscsaj, csak a kinezete miatt le van szolva.
Oriasit jatszik az egesz sorozatban.
Amúgy már a GoTban is jó volt, legalabb is hatarozottan emlékszem, hogy amikor képernyőn volt, akkor figyelmet követelt magának. Itt meg... Nagyon durva... Néztem vele pár interjút, hát nem egy hagyományos, szalagon gyartott hollywoodi cica, de sokkal több van benne, mint bármelyik felsz.pkodott ilyesvalakiben. Nem egy szépségideal, Elliere végképp nem hasonlít kinézetre, de csúnyának sem mondanam. Remélem teret kap a tehetsége, mert az van bőven neki. (Pedronak is, de ő már befutott egy ideje).